Kiinteistömaailma

Helsinki Design Weekin Tikku-kerrostalon saa omaksi Kiinteistömaailman Tarjouskaupalla

Jaa

Yksi Helsinki Design Weekin installaatioista, parkkiruudun kokoinen kerrostalo Tikku, saa uuden kotipaikan Kiinteistömaailman Tarjouskaupalla. Kesäkauden työhuoneeksi, vapaa-ajanasunnolle vierastaloksi – mihin Tikun uusi omistaja pienoiskerrostalonsa ikinä haluaakaan sijoittaa.

Marco Casagranden suunnittelema Tikku demonstroi tulevaisuuden tiivistä asuinrakentamista sekä kotimaista puurakentamista. Parkkiruudun kokoinen kolmikerroksinen Tikku on Helsinki Design Weekin ajan (7.-17.9.2017) nähtävillä Keskuskadulla, minkä jälkeen se on siirrettävissä ostajan haluamaan käyttötarkoitukseen ja paikkaan. 

- Tikku demonstroi tulevaisuuden tiivistä asuinrakentamista, ottaa kantaa kaupungistumiseen. Se, jatkuuko Tikun tarina kaupungissa vai kappaleena kaupunkielämää maaseudulla, on sen seuraavan omistajan päätettävissä, sanoo Helsinki Design Weekin toimitusjohtaja Kari Korkman.

CLT-massiivipuurakenteesta toteutettu Tikku on rakennettu Kuhmon Woodpoliksessa. Kaikki teoksessa käytettävät puumateriaalit ovat kestävästi hoidettujen metsien puusta valmistettuja tuotteita ja PEFC-sertifioituja.

Kiinteistömaailman Tarjouskaupalla tapahtuva myynti alkaa perjantaina 8.9.2017. Tikun lähtöhinnaksi on asetettu 17000 euroa, mistä ostajaehdokkaat voivat tehdä kirjalliset tarjouksensa ylöspäin.

- Kiinteistömaailman Tarjouskaupan periaatteitten mukaisesti tarjotut summat ovat kaikille avoimia, ja niitä voi seurata verkkopalvelussamme. On erittäin mielenkiintoista olla mukana Tikun matkassa kohti sen seuraavaa sijoituspaikkaa, toteaa kohteen myyntiä hoitavan Kiinteistömaailma Lauttasaaren toimitusjohtaja Jussi Mansikka.

Oman tarjouksen Tikku-kerrostalosta voi tehdä Kiinteistömaailma Lauttasaaren kiinteistönvälittäjä Kirsi Orakselle, puh. 0400 388 534, tai kiinteistönvälittäjä Sirkku Ryhäselle, puh.0500 476 095. Lisätietoja Tikusta ja sen esittelyvideoon voi katsoa perjantaista 8.9. alkaen Kiinteistömaailman verkkopalvelussa www.kiinteistomaailma.fi kohdenumerolla 1210071.

Lisätiedot:

Petra Majander, markkinointijohtaja, Helsinki Design Week /Luovi Productions Oy, puh. 050 5289736
Jussi Mansikka, toimitusjohtaja, Kiinteistömaailma Lauttasaari/Asuntovarma Oy, puh. 050 2993
Taina Mustamo, markkinointi- ja viestintäjohtaja, Kiinteistömaailma Oy, puh. 0504240045

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Tietoja julkaisijasta

Kiinteistömaailma
Kiinteistömaailma
Aku Korhosen tie 8
00440 HELSINKI

info@kiinteistomaailma.fihttps://www.kiinteistomaailma.fi

Kiinteistömaailma on vuonna 1990 perustettu valtakunnallinen kiinteistönvälitysketju, jossa työskentelee lähes 700 asuntokaupan ammattilaista yli 50 eri paikkakunnalla reilussa 100 asuntomyymälässä. Brändin omistaa Danske Bank; asuntomyymälät ovat itsenäisten franchising-yrittäjien omistamia osakeyhtiöitä. Useilla alueilla – esimerkiksi pääkaupunkiseudulla – Kiinteistömaailma on alansa kiistaton markkinajohtaja.

Vuonna 2005 perustettu Helsinki Design Week on Pohjoismaiden suurin muotoilufestivaali, joka esittelee muotoilun uusia tekijöitä ja ilmiöitä ja promotoi muotoilua kansainvälisesti. Ohjelma sisältää vuosittain yli 250 tapahtumaa. Ne levittäytyvät ympäri kaupunkia museoista markkinoille ja seminaarisaleista salakauppoihin. Vuonna 2016 festivaali tavoitti 158 000 kaupunkilaista. Muotoilumedia Helsinki Design Weekly ilmestyy ympäri vuoden. Helsinki Design Weekiä tuottaa designpalvelutoimisto Luovi Productions Oy.

 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista jo ennen kuin ne uutisoidaan? Kun tilaat tiedotteemme tältä julkaisijalta, saat ne sähköpostiisi yhtä aikaa suomalaisen median kanssa. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Kiinteistömaailma

Kiinteistömaailmalla selvän kasvun vuosi 2017: yli 13 000 asuntokauppaa9.2.2018 12:00Tiedote

Kiinteistömaailma-ketju teki päättyneenä vuonna yli 13 000 asunto- ja kiinteistökauppaa. ”Selkeästi edellisvuosia parempi kauppamäärä on jatkoa jo useamman vuoden kasvulle; edellisen kerran yli 13 000 kauppakappaleen ylsimme vuonna 2012”, sanoo Kiinteistömaailma Oy:n toimitusjohtaja Erkki Heikkinen. Uusia yrittäjiä ja osakkaita ketjuun tuli vuoden aikana peräti kaksikymmentä vahvistamaan valtakunnallista yli 100 myymälän verkostoa.

Kiinteistömaailma ennustaa asuntojen hinnat kunnittain vuosille 2018-2020: Liki 90 prosenttia suomalaisista asuu nousevan tai vakaan hintakehityksen alueilla9.1.2018 09:15Tiedote

Kaupungistuminen kiihtyy, mutta ylivoimainen valtaosa suomalaisista asuu alueilla, jossa asuntojen arvo ei ole laskussa. Kiinteistömaailman uuteen ennustemalliin pohjautuvan selvityksen mukaan hinnat ovat nousussa 32 kunnassa ja laskussa 70 kunnassa. Kuitenkin peräti 87 prosenttia suomalaisista asuu kunnissa, jossa asuntojen arvo on tasainen tai kasvusuuntainen.

Kiinteistönvälittäjäbarometri: Asuntokaupassa nähtävissä merkittävää kasvua sekä uusia ilmiöitä asuntosijoittamisessa10.10.2017 09:10Kutsu

Juuri päättyneen vuoden kolmannen neljänneksen (heinä-syyskuu) hyvä asuntokaupan vire jatkuu tulevina kuukausina, kertoo Kiinteistömaailman tänään julkistettu Kiinteistönvälittäjäbarometri. Nousukausi tuo piristystä asuntomarkkinaan, mutta myös uusia ilmiöitä esimerkiksi asuntosijoittamiseen. Välittäjien mukaan kasvava trendi on 1-2 sijoitusasunnon omistaminen oman asunnon ohella.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme