Reuna Publishing House

Helsinki: Reunan uusi kirjakauppa Kalliossa

Jaa

Perinteikäs Taide- ja Kehysliike Kamiter-Ars Kalliossa on nyt myös kirjakauppa. Viehättävän kehysliikkeen kirjahyllystä löytyy kausittain vaihtuvia Reunan kirjoja: uutuuksia, tarjouksia ja ajankohtaisia teoksia.

Kamiter-Arsin kirjamyymälässä on tarjolla kausittain vaihtuvia Reunan kirjoja.
Kamiter-Arsin kirjamyymälässä on tarjolla kausittain vaihtuvia Reunan kirjoja.

Kamiter-Arsin omistaja, kuvataiteilija ja joogaopettaja Tiina Tainio on myös kirjailija – hänen teoksensa Hengästyttävä henkisen kasvun vuosi julkaistiin vuonna 2020 (Reuna). ”Galleriamme on rento kohtaamispaikka kulttuurinnälkäisille ja elämään avoimen uteliaasti suhtautuville ihmisille. Kirjailijana koen tärkeäksi, että kirjat tuodaan lähelle lukijaa, hypisteltäviksi ja tutkittaviksi.”

Toimitusjohtaja Olli Sarpo on tyytyväinen uuteen avaukseen. ”Verkkokauppa on tärkeä osa kirjamyyntiä, mutta Reuna haluaa panostaa myös fyysisiin kirjakauppoihin. Olemme tehneet niin Kouvolassa, ja teemme niin nyt myös Helsingissä. Olemme ylpeitä siitä, että kirjojamme löytyy juuri Kamiter-Arsin kaltaisesta kulttuurin monitoimitilasta.”

Gallerian näyttelyt vaihtuvat kuukausittain. Marraskuun taiteilijat ovat 22-Pistepirkosta tuttu Asko Keränen sekä Anja Närä. Joulukuun taiteilija on Mari Kopra Egyptin menneen ajan mystiikkaan sukeltavine teoksineen. Marras- ja joulukuun aikana galleriassa majapaikkaansa pitää myös ihastuttava Nicole Azema. Hän on monille kalliolaisille tuttu herkuistaan ja yrityksestä Nicole's kitchen.

”Meillä on myös paljon erilaisia tapahtumia, jotka ovat yleisölle maksuttomia. Torstaina 24.11. klo 17 graafikko Jussi Karjalainen tulee kertomaan työstään ja Nicole on tavattavissa keskiviikkoisin klo 11–14 ja sunnuntaisin 12–16. Luvassa on mielenkiintoisia keskusteluja”, Tiina Tainio kertoo. Arvostettu kansitaiteilija on suunnitellut upeita kirjankansia myös Reunalle. ”Jussi on tehnyt kannet neljään viimeisimpään kirjaani, ja hänen suunnittelemansa on myös ensi kevään uutuuskirjani Haapajahaapan upea kansi”, Olli Sarpo iloitsee.

Liike on avoinna tiistaisin klo 10–18, keskiviikosta perjantaihin 10–17 sekä lauantaisin 10–14. Oven eteen pääsee Hakaniemestä ratikoilla 3 ja 9, ja Sörnäisistä voit hurauttaa Hesaria pitkin raitiovaunuilla 1 ja 8. Autoilijoille löytyy parkkipaikkoja Kaarlenkadulta tai Brahen kentän läheisyydestä.

Taide- ja Kehysliike Kamiter-Ars Oy; Taidegalleria ja kehystämö

Kaarlenkatu 12, 00510 Helsinki

Puhelin: 050-3574766         Sähköposti: tiina.tainio@kartiina.fi

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Kamiter-Arsin kirjamyymälässä on tarjolla kausittain vaihtuvia Reunan kirjoja.
Kamiter-Arsin kirjamyymälässä on tarjolla kausittain vaihtuvia Reunan kirjoja.
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Reuna Publishing House
Reuna Publishing House
Myllykoskentie 17
46800 Myllykoski

info@reunakirja.fihttps://www.reunakirja.fi

Reuna Publishing House Oy on 2022 Kouvolan Myllykoskella perustettu kustantamo. Jatkamme Reuna-kustantamon perinnettä ja vaalimme reunalaista henkeä. Reunan tapa toimia on avoin ja yhteisöllinen. Edellä mainittujen lisäksi arvojamme ovat rohkeus, iloisuus, moniarvoisuus ja sosiaalinen oikeudenmukaisuus. Joukossamme on yli 100 kirjailijaa, jotka osallistuvat kirjoittamisen lisäksi toimintaan monin tavoin. Julkaisemme koti- ja ulkomaista kauno- ja tietokirjallisuutta. Emme julkaise sarjakuvia, uskonnollista kirjallisuutta emmekä oppikirjoja.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Reuna Publishing House

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme