HKL

Herttoniemen meluesteen rakentaminen lykkääntyy kaupungin taloustilanteen vuoksi

Jaa

Koronatilanteen aiheuttaman epävakaan taloustilanteen vuoksi Herttoniemen melueste -hanketta ei pystytä toteuttamaan vuonna 2021. HKL selvittää, miten melueste on mahdollista toteuttaa myöhemmin tulevien vuosien supistuneesta investointibudjetista huolimatta.

HKL jatkaa tulevina kuukausina hankkeen etenemistapojen selvittämistä ja taloudellista arviointia.

Itäbaanaan liittyvä Oravapuiston puistosuunnitelma hyväksytty

Itäbaana on aikanaan yksi Helsinkiin suunnitteilla olevista pyöräilyn pääreiteistä. Baanaa rakennetaan pätkissä, ja Oravapuiston suunnitelma koskee Itäväylän vieressä kulkevaa osuutta Suunnittelijankadun ja Konemestarinakadun nykyisen alikulun välillä. Kaupunkiympäristölautakunta on hyväksynyt puistosuunnitelman 20.10.2020.

Yhteyshenkilöt

HKL
Eero Valkama
projektipäällikkö
puh. 09 310 21914
eero.valkama@hel.fi

Kaupunkiympäristön toimiala
Heidi Piiroinen
projektinjohtaja
puh. 09 310 23137
heidi.m.piiroinen@hel.fi

Linkit

Tietoja julkaisijasta

HKL
HKL
PL 53250
00099 HELSINGIN KAUPUNKI

(09) 310 1071http://www.hkl.fi

HKL vastaa raitiovaunujen ja metrojen liikennöinnistä, kaupunkipyöristä sekä joukkoliikenneinfran eli ratojen, asemien ja varikoiden hoidosta ja kehittämisestä. HKL – kaupungin paras liike.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta HKL

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme