HKL

Herttoniemen meluesteen rakentaminen lykkääntyy kaupungin taloustilanteen vuoksi

Jaa

Koronatilanteen aiheuttaman epävakaan taloustilanteen vuoksi Herttoniemen melueste -hanketta ei pystytä toteuttamaan vuonna 2021. HKL selvittää, miten melueste on mahdollista toteuttaa myöhemmin tulevien vuosien supistuneesta investointibudjetista huolimatta.

HKL jatkaa tulevina kuukausina hankkeen etenemistapojen selvittämistä ja taloudellista arviointia.

Itäbaanaan liittyvä Oravapuiston puistosuunnitelma hyväksytty

Itäbaana on aikanaan yksi Helsinkiin suunnitteilla olevista pyöräilyn pääreiteistä. Baanaa rakennetaan pätkissä, ja Oravapuiston suunnitelma koskee Itäväylän vieressä kulkevaa osuutta Suunnittelijankadun ja Konemestarinakadun nykyisen alikulun välillä. Kaupunkiympäristölautakunta on hyväksynyt puistosuunnitelman 20.10.2020.

Yhteyshenkilöt

HKL
Eero Valkama
projektipäällikkö
puh. 09 310 21914
eero.valkama@hel.fi

Kaupunkiympäristön toimiala
Heidi Piiroinen
projektinjohtaja
puh. 09 310 23137
heidi.m.piiroinen@hel.fi

Linkit

Tietoja julkaisijasta

HKL
HKL
PL 53250
00099 HELSINGIN KAUPUNKI

(09) 310 1071http://www.hkl.fi

HKL vastaa raitiovaunujen ja metrojen liikennöinnistä, kaupunkipyöristä sekä joukkoliikenneinfran eli ratojen, asemien ja varikoiden hoidosta ja kehittämisestä. HKL – kaupungin paras liike.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta HKL

Helsingin uuden pikaratikan kuvausmahdollisuus medialle19.4.2021 09:01:56 EEST | Tiedote

Seudun ensimmäinen pikaratikka saapui Helsinkiin 9.4., ja tekniset koeajot on aloitettu. Medialla on nyt mahdollisuus tulla tutustumaan vaunuun. Koronatilanteesta johtuvien rajoitusten takia osallistujamäärää on rajoitettu, emmekä voi taata, että kaikki halukkaat mahtuvat mukaan. Vaunu on tutustuttavissa ja valokuvattavissa torstaina 22.4. HKL:n Vallilan varikon pihalla, varikon keskustan puoleisessa päädyssä osoitteessa Hämeentie 86. Jotta vaunuun pääsee tutustumaan, edellytetään medioilta oman, 15 minuutin ajan varaamista osoitteessa www.vello.fi/HKL. Ilman varattua aikaa varikon alueelle ei voida päästää. Kaikilta edellytetään myös kasvomaskin käyttöä vierailun ajan.

HKL tehostaa koronatoimia ja varautuu ruuhkatilanteiden ohjaukseen25.3.2021 15:09:00 EET | Tiedote

Liikenne- ja viestintävirasto Traficom rajoittaa 27.3.–25.4.2021 Helsingin ja Uudenmaan sairaanhoitopiirin alueella liikennevälineiden suurinta sallittua matkustajamäärää puoleen koronaepidemian leviämisen estämiseksi. Tämän hetken matkustajamäärillä vaikutukset joukkoliikenteen matkustajiin ovat maltillisia, sillä raitiovaunujen ja metrojunien kuormitukset ovat pääosin huomattavasti sallittua alhaisemmat.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme