Hesburger

Hesburger valtakunnalliseksi pikaruokaketjuksi Bulgariaan

Jaa

Suomen ja Baltian suurimman hampurilaisketjun Hesburgerin kasvu jatkuu vahvana ulkomailla. Bulgariaan on tarkoitus avata jopa 50 uutta ravintolaa seuraavan kymmenen vuoden aikana ja kasvattaa Hesburgerista koko maan kattava pikaruokaketju.

Ketju on avannut kesän aikana Bulgariaan yhteensä kolme uutta ravintolaa. Tarkoituksena on laajentua niin, että Hesburger tulee yhtä tunnetuksi Bulgariassa kuin Baltian maissa. Baltiassa Hesburger nähdään laadukkaana suomalaisena ravintolaketjuna. Ketjun tunnettuus on erittäin korkea – Virossa noin 90 %, Latviassa lähes 80 % ja Liettuassa selvästi yli puolet ihmisistä tunnistaa Hesburgerin spontaanisti kysyttynä. 

Suunnitelmissa on avata tänä vuonna vielä kaksi uutta ravintolaa Bulgariaan. Hesburger aloitti toimintansa maassa vuoden 2016 lopussa Stara Zagoran kaupungissa.

– Bulgarialaiset ovat ottaneet innostuneesti vastaan Hesburgerin tuotteet. EU-maa Bulgaria on kiinnostava tulevaisuuden markkina-alue. Nyt avatut kolme uutta pikaruokaravintolaa työllistävät noin 50 henkilöä ja kokonaisinvestointi ravintoloihin on tänä vuonna noin kolme miljoonaa euroa. Kymmenen vuoden aikana maahan on tarkoitus investoida 35 miljoonaa euroa, kertoo Hesburgerin kansainvälisten toimintojen kehitys- ja markkinointijohtaja Ieva Salmela.

Hesburgerin majoneesit ja kastikkeet valmistetaan Kaarinassa, josta ne toimitetaan Bulgariaan. Bulgariassa Hesburgerin tuotevalikoima koostuu tutuista tuotteista: hampurilaisista, tortilloista, aterioista, välipaloista ja jälkiruoista. Listalta löytyy myös uudenlaisia kebab-annoksia sekä juomaerikoisuutena jogurttipohjainen ayran.

Hesburger-ravintoloita löytyy nyt jo yhdeksästä maasta: Suomesta, Virosta, Latviasta, Liettuasta, Venäjältä, Saksasta, Ukrainasta, Bulgariasta ja Valko-Venäjältä.

Teksti kuviin: Bulgarian Orizovoon avattiin Hesburger-ravintola tämän vuoden heinäkuussa.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Petteri Pohjonen
Viestintäpäällikkö

Hesburger / Burger-In Oy
Linnankatu 34, 20100 Turku
puh +358 2 4808 9000
matkapuhelin +358 40 761 3201
petteri.pohjonen@hesburger.fi

Kuvat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Hesburger
Hesburger
Linnankatu 34
20100 TURKU

+358 (0)2 4808 9000http://www.hesburger.fi/

Burger-In Oy on suomalainen perheyritys ja Hesburger sen rekisteröity liikemerkki. Hesburger-ravintoloita löytyy jo yhdeksästä maasta: Suomesta, Virosta, Latviasta, Liettuasta, Venäjältä, Saksasta, Ukrainasta, Bulgariasta ja Valko-Venäjältä. Hesburgerilla on Suomessa ravintoloita 270 ja ulkomailla 180. Ketjun palveluksessa työskentelee yli 6 700 henkilöä. Vuoden 2016 verollinen myynti Suomessa oli 211 M€ ja ulkomailla 73,5 M€. 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista jo ennen kuin ne uutisoidaan? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi yhtä aikaa suomalaisen median kanssa. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Hesburger

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme