HSL Helsingin seudun liikenne

HSL:n hallituksen päätöksiä 14.6.2022

Jaa

HSL:n hallitus kokoontui tiistaina 14. kesäkuuta ja teki päätökset alla luetelluista asioista.

HSL:n hallitus lähetti alustavan toiminta- ja taloussuunnitelman lausunnoille jäsenkuntiin

HSL:n hallitus päätti lähettää jäsenkunnille lausuntopyynnön HSL:n alustavasta toiminta- ja taloussuunnitelmasta vuosille 2023–2025.

Linkki pöytäkirjaan


HSL:n hallitus antoi lausunnon Helsingin kaupungin liikenneliikelaitokselle metron junakulunvalvontajärjestelmän hankesuunnitelmasta

Linkki pöytäkirjaan


Taksikuljetus Oy voitti tarjouskilpailun bussilinjan 16 liikennöinnistä

Bussilinjaa 16 liikennöi vuoden 2023 alusta Taksikuljetus Oy. Bussi ajaa reittiä Rautatientori–Kulosaari (M)–Korkeasaari Zoo (Mustikkamaa) kolmella A2-tyypin bussilla, jotka täyttävät Euro 6 -normin päästövaatimukset.

Asiasta on tiedotettu erillisellä tiedotteella.

Linkki pöytäkirjaan


Puitesopimus ajoneuvoihin tehtävistä tietotekniikka- ja tietoliikennelaitteiden asennuksista sekä vikojen analysoinnista

HSL on kilpailuttanut yhdessä Pääkaupunkiseudun Junakalusto Oy:n kanssa ajoneuvoihin tehtäviin tietotekniikka- ja tietoliikennelaitteiden asennuksiin ja tarkastuksiin sekä vianselvityksiin liittyvän puitejärjestelyn.

Linkki pöytäkirjaan


Taksikuljetus Oy liikennöimään bussilinjaa 10X

HSL:n hallitus valitsi tarjouskilpailun perusteella Taksikuljetus Oy:n liikennöimään raitiovaunulinjaa 10 väliaikaisesti korvaavan bussiliikenteen. Sopimuskausi on 15.8.2022–18.6.2023. Tarjouskilpailussa oli mukana 4 bussin liikenne, johon sisältyy noin 131 600 kilometrin liikennöinti. Hankinnan kokonaisarvo on noin 1 100 669 euroa (ilman arvonlisäveroa).

Linkki pöytäkirjaan

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Mika Nykänen
toimitusjohtaja
puh. 09 4766 4040

Tietoja julkaisijasta

HSL Helsingin seudun liikenne
HSL Helsingin seudun liikenne
Opastinsilta 6 A
00520 Helsinki

09 4766 4444http://www.hsl.fi

HSL Helsingin seudun liikenne vastaa seudun joukkoliikenteen suunnittelusta ja tilaamisesta sekä Helsingin seudun liikennejärjestelmäsuunnitelman laatimisesta. Kuntayhtymässä on 400 työntekijää, ja liikevaihto on noin 700 miljoonaa euroa vuodessa. Vuonna 2021 HSL:n järjestämässä liikenteessä tehtiin 238 miljoonaa, mikä on yli 60 % Suomessa tehdyistä joukkoliikennematkoista. Yhteystietoja medialle: www.hsl.fi/viestinta

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta HSL Helsingin seudun liikenne

Uusi liikennöitsijä Kirkkonummelle, lisää sähköbusseja runkolinjoille7.6.2022 11:55:44 EEST | Tiedote

HSL kilpailutti Kirkkonummen lähibussilinjojen 918 ja 919, runkolinjojen 520 ja 530 sekä Helsingin bussilinjan 23 liikennöitsijät. Tarjouskilpailuun sisältyi velvoittava käyttövoimavaatimus, mikä edistää HSL:n päästötavoitteiden toteutumista. Valtaosa nyt kilpailutettujen linjojen busseista on sähköbusseja. HSL:n hallitus päätti kilpailun ratkaisusta kokonaistaloudellisen edullisuuden perusteella.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme