HUS

HUS årsberättelse skildrar arbetet i pandemins frontlinje

Dela

År 2020 hade HUS en central roll i frontlinjen i hanteringen av coronavirusepidemin. Coronavirusepidemin påverkade hela året, men den övriga verksamheten stannade aldrig upp helt och hållet i något skede. 2020 var också det första året med HUS nya strategi.

HUS årsberättelse för 2020 har publicerats på adressen husinvuosi.fi/sv. Årsberättelsen innehåller en rapport över året 2020 på HUS samt verksamhetsberättelsen och bokslutet. I årsberättelsen ingår även personalberättelsen, årsberättelsen för vårdarbetet och HUS Logistiks ansvarsrapport. 

Det är andra gången som årsberättelsen publicerats endast på nätet. Årsberättelsen har publicerats även på finska och engelska. 

”Årsberättelsen ger en heltäckande översikt över vår verksamhet under föregående år. Genom att publicera vår årsberättelse på nätet vill vi göra det enklare att hitta information samtidigt som vi stärker transparensen i vår kommunikation”, säger kommunikationschef Paavo Holi. 

 

För mera information: 

Paavo Holi, kommunikationschef, 050 427 9517, paavo.holi(at)hus.fi 

Om

HUS
HUS
Stenbäckinkatu 9, PL 100
00029 HUS

http://www.hus.fi

På HUS Helsingfors universitetssjukhus vårdas årligen cirka 680 000 patienter. Våra nästan 27 000 proffs arbetar för alla patienters bästa. Vi har ansvaret för den specialiserade sjukvården för invånarna i våra 24 medlemskommuner. Dessutom har behandlingen av flera sällsynta och svåra sjukdomar koncentrerats riksomfattande till oss.

HUS är Finlands största aktör inom hälso- och sjukvårdsbranschen och den näst största arbetsgivaren i landet. Vår kompetens är internationellt känd och erkänd. Som universitetssjukhus utvärderar och utvecklar vi ständigt våra behandlingsmetoder och vår verksamhet.

Följ HUS

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från HUS

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum