HUS

HUS Syöpäkeskuksen keskitetty puhelinpalvelu avautuu 4.10.2022

Jaa

Tiistaista 4.10.2022 alkaen palvelemme potilaitamme keskitetysti yhden puhelinnumeron kautta. Keskitetty puhelinpalvelu palvelee numerossa 09 471 74 900.

Syöpäkeskuksen keskitetty puhelinpalvelu korvaa yksiköiden ja osastojen potilaspuheluita varten tarkoitetut puhelinnumerot 4.10.2022 alkaen. Jatkossa nämä puhelinnumerot yhdistyvät uuteen puhelinpalveluun automaattisesti.

Syöpäkeskuksen puhelinpalvelu palvelee sinua kaikissa potilasasioissa. Puhelinpalvelu sujuvoittaa asiointiasi ja vähentää puhelinaikojen ruuhkautumista.

Osa puheluista ohjautuu puhelunvälittäjän kautta suoraan ammattilaiselle ja osasta he luovat takaisinsoittopyynnön.

Toivomme, että potilaamme käyttävät asioinnissaan myös sähköisiä palveluita eli asioivat Maisa-palvelussa mobiilisovelluksella tai osoitteessa maisa.fi.

Syöpäkeskuksen keskitetty puhelinpalvelu palvelee ma–pe kello 7.30–16 numerossa 09 471 74 900.

Kaikki puhelut ohjautuvat keskitettyyn puhelunpalveluun, josta puhelunvälittäjät ohjaavat puhelun oikealle vastaajalle, joko suorana puheluna tai takaisinsoittopyyntönä.

Avainsanat

Tietoja julkaisijasta

HUS
HUS
Stenbäckinkatu 9, PL 100
00029 HUS

http://www.hus.fi

HUS Helsingin yliopistollisessa sairaalassa saa vuosittain hoitoa noin 680 000 potilasta. HUSissa työskentelee lähes 27 000 ammattilaista kaikkien potilaiden parhaaksi. Vastuullamme on 24 jäsenkunnan asukkaiden erikoissairaanhoito. Lisäksi meille on keskitetty valtakunnallisesti useiden harvinaisten ja vaikeiden sairauksien hoito.

HUS on Suomen suurin terveydenhuoltoalan toimija ja maan toiseksi suurin työnantaja. Osaamisemme on kansainvälisesti tunnettua ja tunnustettua. Yliopistollisena sairaalana tutkimme ja kehitämme jatkuvasti hoitomenetelmiämme sekä toimintaamme.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta HUS

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme