HUS

HUSin hallituksen päätökset: vuoden 2022 tilinpäätös hyväksyttiin

Jaa
Myös laatu- ja potilasturvallisuussuunnitelma ja Syöpäkeskuksen peruskorjaukset hyväksyttiin.

HUSin hallitus hyväksyi vuoden 2022 tilinpäätöksen ja toimintakertomuksen ja lähetti sen hyväksyttäväksi tilintarkastajille ja yhtymäkokoukselle.

Toimintavuosi 2022 oli haasteellinen koronaviruspandemian, kunta-alan työmarkkinatilanteen ja henkilöstön saatavuuden vuoksi, ja siksi HUS jäi jälkeen toiminnallisista ja taloudellisista tavoitteista. Hallitus käsitteli alustavan tilinpäätöksen edellisessä kokouksessaan 6.3.2023.

Kokouksessa hyväksyttiin myös laatu- ja potilasturvallisuussuunnitelma vuodelle 2023. Sen tavoitteena on toiminnan normalisointi ja hoidon saatavuuden parantaminen.

Yhtymäkokoukselle esitetään hyväksyttäväksi Syöpäkeskuksen matalan osan peruskorjauksen toisen vaiheen hankesuunnitelma enimmäishintaan 12,2 miljoonaa euroa. Syöpäkeskus on valmistunut vuonna 1962, ja se jakautuu matalaan ja torniosaan.

Muut asiat yhtymähallitus päätti esityslistan mukaisesti. Kokouksen päätökset julkaistaan pöytäkirjan tarkistamisen jälkeen sivulla https://hus-julkaisu.tweb.fi/ktwebscr/pk_tek_tweb.htm.

HUSin hallituksen kokous pidettiin 27.3.2023. Seuraava kokous pidetään 24.4.2023.

Lisätiedot:
• toimitusjohtaja Matti Bergendahl, HUS, yhteydenotot assistentti Kaarina Heikinheimo 050 427 9861 tai sähköpostitse etunimi.sukunimi@hus.fi
• talousjohtaja Jari Finnilä, etunimi.sukunimi@hus.fi
• Risto Rautava, yhtymähallituksen puheenjohtaja, puh. 040 504 5851

Avainsanat

Tietoja julkaisijasta

HUS
HUS
Stenbäckinkatu 9, PL 100
00029 HUS

http://www.hus.fi

HUS Helsingin yliopistollinen sairaala on Suomen suurin erikoissairaanhoidon toimija. Osaamisemme on kansainvälisesti tunnettua ja tunnustettua. Yliopistollisena sairaalana tutkimme ja kehitämme jatkuvasti hoitomenetelmiämme sekä toimintaamme. 

HUSissa saa vuosittain hoitoa lähes 700 000 potilasta. Meillä työskentelee liki 27 000 ammattilaista potilaiden parhaaksi. Vastaamme erikoissairaanhoidon järjestämisestä Uudellamaalla. Lisäksi meille on keskitetty koko Suomen ja Etelä-Suomen yhteistyöalueen monien harvinaisten ja vaikeiden sairauksien hoito. 

HUS – Vaikuttavinta hoitoa 

HUSin mediapalvelu palvelee mediaa ma–to klo 10–16, pe klo 10–15 numerossa 050 427 2875 tai sähköpostitse viestinta@hus.fi.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta HUS

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme