HUS

HUSin koronavirusinfossa aiheena ajankohtainen koronavirusepidemiatilanne ja koronavirukseen liittyvät tutkimukset

Jaa

HUSin seuraava koronavirusinfo on perjantaina 20. marraskuuta kello 13. Kellonaika on muuttunut aiemmin ilmoitetusta. Infon aiheena on ajankohtainen koronavirusepidemiatilanne sekä koronavirukseen liittyvät lääketieteelliset tutkimukset.

Puhujina ovat johtajaylilääkäri Markku Mäkijärvi ja tutkimusjohtaja Anne Pitkäranta. Info kestää 15-30 minuuttia.

Info videoidaan suorana lähetyksenä HUSin verkkosivuilla. Infon aikana medialla on mahdollisuus esittää kysymyksiä Teams-kokouksen kautta. 

Puheenvuoroja pyydetään Teams-kokouksen keskustelussa ja niitä jakaa tilaisuuden puheenjohtajana toimiva viestinnän edustaja. Pyydämme medioita ilmoittautumaan tilaisuuksiin oheisen lomakkeen kautta. Teams-kokoukseen osallistujia pyydetään ilmoittamaan nimen lisäksi media, jota edustaa. 

Tilaisuus tallennetaan ja jaetaan HUSin YouTube-kanavalla.  

Ilmoittautumislomake

Linkki medialle Teams-kokoukseen

Kaikille avointa lähetystä voi seurata verkkosivuillamme: www.hus.fi/mediainfot   

Avainsanat

Tietoja julkaisijasta

HUS
HUS
Stenbäckinkatu 9, PL 100
00029 HUS

http://www.hus.fi

HUS Helsingin yliopistollisessa sairaalassa saa vuosittain hoitoa noin 680 000 potilasta. HUSissa työskentelee lähes 27 000 ammattilaista kaikkien potilaiden parhaaksi. Vastuullamme on 24 jäsenkunnan asukkaiden erikoissairaanhoito. Lisäksi meille on keskitetty valtakunnallisesti useiden harvinaisten ja vaikeiden sairauksien hoito.

HUS on Suomen suurin terveydenhuoltoalan toimija ja maan toiseksi suurin työnantaja. Osaamisemme on kansainvälisesti tunnettua ja tunnustettua. Yliopistollisena sairaalana tutkimme ja kehitämme jatkuvasti hoitomenetelmiämme sekä toimintaamme.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta HUS

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme