HUS

Hyvinkään sairaalan yhteispäivystyksen sisäänkäynti muuttuu 1.2.2023 klo 7 alkaen

Jaa
Helmikuun alusta lähtien kulku Hyvinkään sairaalan yhteispäivystykseen tapahtuu päivällä ja illalla kello 07.00–21.30 B-sairaalan pääovesta (ovi B1) ja yöllä kello 21.30–07.00 päivystyksen ambulanssiovesta (ovi B3).
Hyvinkään sairaala-alueen kartta.
Hyvinkään sairaala-alueen kartta.


Lastenpäivystykseen kuljetaan B1-ovesta kuten ennenkin. Synnyttäjät tulevat edelleen B3-ovesta sairaalan pääoven ollessa suljettuna.  
 
Päivystyksessä hoidetaan äkillisesti sairastuneita tai vammautuneita potilaita, joiden hoitoa ei voida siirtää seuraavaan aamuun. 

Ennen päivystykseen hakeutumista kannattaa soittaa Päivystysavun palvelunumeroon 116117. 

 

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Lisätietoja: 

Marian Ahlskog-Karhu 
ylilääkäri 
HUS, Hyvinkään yhteispäivystys 
050 576 2127 

Kuvat

Hyvinkään sairaala-alueen kartta.
Hyvinkään sairaala-alueen kartta.
Lataa

Tietoja julkaisijasta

HUS
HUS
Stenbäckinkatu 9, PL 100
00029 HUS

http://www.hus.fi

HUS Helsingin yliopistollisessa sairaalassa saa vuosittain hoitoa noin 680 000 potilasta. HUSissa työskentelee lähes 27 000 ammattilaista kaikkien potilaiden parhaaksi. Vastaamme erikoissairaanhoidon järjestämisestä Uudenmaan alueella. Meille on keskitetty valtakunnallisesti useiden harvinaisten ja vaikeiden sairauksien hoito.

HUS on Suomen suurin terveydenhuoltoalan toimija. Osaamisemme on kansainvälisesti tunnettua ja tunnustettua. Yliopistollisena sairaalana tutkimme ja kehitämme jatkuvasti hoitomenetelmiämme sekä toimintaamme.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta HUS

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme