Mellakka Helsinki

Hyvinvointibrändi Puhdistamo ja Jare Tiihonen lahjoittavat 75 000 euroa syrjäytymisvaarassa oleville lapsille ja nuorille

Jaa

Natural Energy Drink -juomien myynnistä saatu summa kohdennetaan Pelastakaa Lapset ry:n kautta vähävaraisten ja syrjäytymisvaarassa olevien lasten ja lapsiperheiden auttamiseen kotimaassa.

Maaliskuussa 2020 alkaneessa hyväntekeväisyyskampanjassa jokaisen persikan ja bergamotin makuisen Natural Energy Drink -juoman myynnistä lahjoitettiin viisisenttiä Pelastakaa Lapset ry:lle. Lahjoitus oli kokonaisuudessaan 75 000 euroa ja se luovutettiin järjestölle tammikuussa.

”Sydämellinen kiitos Puhdistamolle ja Jare Tiihoselle tästä erittäin merkittävästä lahjoituksesta. Teidän avullanne pystymme tarjoamaan pitkävaikutteista tukea niille lapsille ja nuorille, joille tulevaisuus näyttäytyy hyvinkin epävarmana. Tällainen tuki voi muuttaa jopa lapsen koko loppuelämän”, kiittää Pelastakaa Lapset ry:n yritysyhteistyön tiiminvetäjä Heli Le.

Lahjoituksen turvin tuetaan kotimaan syrjäytymisvaarassa olevia lapsia ja nuoria. Korona-aika on tuonut monelle perheelle ongelmia ja erityisesti vähävaraisten perheiden tilanne on vaikea. Taloudellisiin vaikeuksiin on joutunut myös niitä perheitä, joilla ennen koronakriisiä asiat olivat hyvin.

”Lasten ja nuorten hyvinvointi on minulle tärkeä teema, josta huolehtiminen korostuu erityisesti nyt haastava aikana. On mieltä lämmittävää, että saatiin yhdessä kerättyä merkittävä summa tärkeään tarkoitukseen. Puhdistamo oli täydellinen kumppani toteuttamaan kampanja, jossa halutaan tehdä myös energiajuomiin liittyvää kulttuurinmuutosta”, Jare Tiihonen kommentoi.

”Puhdistamon tavoitteena on muuttaa energiajuomakulttuuria parempaan suuntaan. Yhteistyö Jaren ja Pelastakaa Lapset ry:n kanssa on ollut meille iso ja tärkeä asia. Kampanjan mahdollistivat lopulta jälleenmyyjämme ja asiakkaamme”, kiittelee Puhdistamon kaupallinen johtaja Joni Inkinen.

Puhdistamon Natural Energy Drink on luonnollinen vaihtoehto perinteiselle energiajuomalle, sillä se ei sisällä lainkaan keinotekoisia makeutus-, väri- tai säilöntäaineita. Tuotteen makeutuksessa käytetään sokerin sijaan steviaa ja kofeiini on peräisin luontaisista lähteistä, kuten vihreästä teestä, guaranasta ja yerba mate -uutteesta. Kofeiinia on juomassa luontaisesti saman verran kuin perinteisissä energiajuomissa.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Lisätiedot:

Joni Inkinen
Kaupallinen johtaja, Puhdistamo
044 5330 001
joni.inkinen@puhdistamo.fi

Hanna-Maaret Heikurainen
Markkinointijohtaja, Puhdistamo
050 3716 337
hanna.heikurainen@puhdistamo.fi

Heli Le
Yritysyhteistyön tiiminvetäjä,
Pelastakaa Lapset ry
050 3533 794
heli.le@pelastakaalapset.fi

Carla Ahonius
Manageri (Jare Tiihonen)
040 7197668
carla@manageme.fi

Kuvat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Mellakka Helsinki
Mellakka Helsinki
Pursimiehenkatu 29-31 A
00150 HELSINKI

info@mellakkahelsinki.fihttp://mellakkahelsinki.fi

Mellakka Helsinki on luova PR- ja viestintätoimisto.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Mellakka Helsinki

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme