Icelandair

Icelandair palaa jälleen Helsinki-Vantaalle – lennot alkavat tänään

Jaa

Icelandair avaa uudelleen suositun Helsinki-Reykjavik-reitin, kun suorat lennot Helsingistä Reykjavikiin käynnistyvät lauantaina 2.4. Helsingistä lähtevät matkustajat voivat jälleen matkustaa Icelandairin suorilla lennoilla Islantiin ja samalla heille avautuu uusi, monipuolinen reittivalikoima Pohjois-Amerikkaan yhdellä vaihdolla Reykjavikin kautta.

Icelandairin Helsingin ja Reykjavikin väliset suorat lennot ovat olleet koronapandemiasta johtuen tauolla yhtiön reittivalikoimasta 27. syyskuuta 2021 lähtien. Reitti avataan nyt uudelleen, kun lentomatkustus on alkanut elpyä ja Islanti on poistanut kaikki maahantulorajoitukset helmikuun lopulla. Icelandair lentää Helsingistä Keflavikin kansainväliselle lentokentälle jopa seitsemän kertaa viikossa.

– Olemme odottaneet kovasti tätä hetkeä, että voimme jälleen lentää suorilla lennoilla Helsingistä Reykjavikiin ja tuoda asiakkaillemme tarjolle suositun yhteyden Helsingistä. Islanti on ihanteellinen paikka vierailla tällä hetkellä – turvallinen, puhdas ja terveellinen. Islannissa on pienenpieni väestö sekä kaunis luonto ja erämaa, sanoo Icelandairin Suomen ja Ruotsin markkinointipäällikkö Christian Häggström.

Islannin pääkaupunki Reykjavik on tunnettu elävästä ravintola- ja kulttuuritarjonnasta. Maa itsessään taas tarjoaa henkeäsalpaavaa luontoa ja maisemia. Islannin sijainti Euroopan ja Pohjois-Amerikan puolivälissä on myös erinomainen Atlantin toiselle puolelle matkustaville. 

– Nyt Suomesta lähtevillä matkustajilla on uusi mahdollisuus matkustaa moniin Pohjois-Amerikan kohteisiin Reykjavikin kautta. Pohjois-Amerikkaan suuntautuvaan matkaan voi yhdistää myös 1–7 yön ns. stopoverin eli pysähdyksen Islannissa. Pysähdyksellä ei ole vaikutusta lentolipun hintaan. Näin matkustajat voivat tutustua Islannin luovaan kulttuuriin ja ainutlaatuiseen luontoon matkallaan Pohjois-Amerikkaan, Christian Häggström jatkaa. 

Icelandairin kohteet Pohjois-Amerikassa ovat Baltimore, Boston, Chicago, Denver, Minneapolis-St Paul, Montreal, New York JFK ja EWR, Orlando, Portland, Seattle, Toronto, Vancouver, Washington DC. Uutena kohteena vuodelle 2022 on lisätty Raleigh-Durham.

Helsingin ja Reykjavikin väliset suorat lennot sekä stopover-pysähdykset ovat varattavissa Icelandairin nettisivuilta: www.icelandair.fi. 

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Icelandair on Islannin kansallinen lentoyhtiö, joka tarjoaa lentoja Islantiin, Islannista, Islannin kautta ja Islannissa. Yhtiö lentää yli 50 kohteeseen Euroopassa, Pohjois-Amerikassa ja Islannissa.Icelandair ja Air Iceland Connect (AIC) ovat osa Icelandair Groupia, jonka historia lentomatkustuksessa ulottuu yli 80 vuoden taakse. Icelandair Group harjoittaa lentorahti- ja logistiikkaliiketoimintaa sekä lentokoneiden leasing-, konsultointi- ja matkapalveluja. Icelandair Group on noteerattu Nasdaq Islannissa. Lisätietoja: www.icelandair.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Icelandair

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme