Hesburger

Ieva Salmelasta Bulgarian kunniakonsuli

Jaa

Tie kunniakonsuliksi avautui kasvavan liiketoiminnan ja siitä syntyneiden verkostojen kautta.

Hesburgerin kansainvälisten toimintojen kehitys- ja markkinointijohtaja ja Turun Nuorkauppakamarin puheenjohtaja Ieva Salmela on saanut Bulgarian kunniakonsulin arvonimen. Salmela vastaanotti toimilupansa Bulgarian suurlähettiläs Martin Ivanovilta tiistaina Turussa järjestetyssä seremoniassa.

– Olen otettu tästä ainutlaatuisesta kunniatehtävästä ja toivon voivani olla luottamuksen arvoinen. Haluamme suurlähettilään kanssa yhteisvoimin kehittää Suomen ja Bulgarian välisen liiketoiminnan olosuhteita, esimerkiksi ajatellen mahdollisia investointeja Bulgariaan, Salmela totesi puheessaan.

– Esimerkiksi Turun kaupunki on pitkään tehnyt hyvää yhteistyötä ystävyyskaupunkinsa Varnan kanssa. Se luo vahvan pohjan monenlaiselle yhteistoiminnalle.

Latvialaissyntyinen Salmela tukee kunniakonsulin tehtävässä Bulgarian kansalaisten kaupankäyntiä ja kulttuurivaihtoa Varsinais-Suomen ja Satakunnan alueella.

Verkostoitumista bisneksen kautta

Salmelan yhteys Bulgariaan on rakentunut Hesburger-ketjun laajenemisen myötä. Hesburger avasi ensimmäisen ravintolansa Bulgarian Stara Zagorassa vuonna 2016. Tällä hetkellä maassa on 16 Hesburger-ravintolaa ja seuraava avataan Varnaan jo ensi viikolla. Hesburgerin tavoitteena on avata Bulgariaan kymmeniä uusia ravintoloita seuraavien kymmenen vuoden aikaan.

– Olen tutustunut Ievaan ja hänen mieheensä Kariin liike-elämän yhteistyön kautta. Sitä kautta heräsi ajatus siitä, että ehkä voisimme tehdä läheisempää yhteistyötä myös muissa asioissa, suurlähettiläs Ivanov kertoo.

– On hienoa saada Ievan kaltainen hyvin verkostoitunut henkilö tähän tehtävään. Olen varma, että hän on erinomainen kunniakonsuli.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Lataa
Ieva Salmela tukee kunniakonsulin tehtävässä Bulgarian kansalaisten kaupankäyntiä ja kulttuurivaihtoa Varsinais-Suomen ja Satakunnan alueella.
Ieva Salmela tukee kunniakonsulin tehtävässä Bulgarian kansalaisten kaupankäyntiä ja kulttuurivaihtoa Varsinais-Suomen ja Satakunnan alueella.
Lataa
Ieva Salmela vastaanotti toimilupansa tiistaina Turussa.
Ieva Salmela vastaanotti toimilupansa tiistaina Turussa.
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Hesburger
Hesburger
Linnankatu 34
20100 TURKU

+358 (0)2 4808 9000http://www.hesburger.fi/

Burger-In Oy on suomalainen perheyritys ja Hesburger sen rekisteröity liikemerkki. Hesburger-ravintoloita löytyy jo yhdeksästä maasta: Suomesta, Virosta, Latviasta, Liettuasta, Venäjältä, Saksasta, Ukrainasta, Bulgariasta ja Valko-Venäjältä. Ketjun palveluksessa työskentelee yli 6 700 henkilöä. Vuoden 2018 verollinen myynti Suomessa oli 227 miljoonaa euroa ja ulkomailla 98 miljoonaa euroa. 

www.hesburger.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Hesburger

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme