If Vakuutus

If kattaa yritysasiakkaiden etätyössä sattuvat tapaturmavahingot koronapandemian aikana

Jaa

Koronapandemia on laajentunut arvaamattomalla vauhdilla ja monissa yrityksissä kaikki mahdollinen työ on siirretty kotikonttoreille. If on laajentanut yritysasiakkaidensa turvaa kattamaan etätyössä ja sen yhteydessä sattuvat tapaturmat koronapandemian aikana erillisellä Etätyöturvalla.

Maksuton turva on voimassa 12.3.2020-31.5.2020.

– Haluamme auttaa yritysasiakkaitamme pitämään mahdollisimman hyvää huolta työntekijöistään tässä haastavassa poikkeustilanteessa. Nyt kun yhä useampi tekee etätöitä, on tärkeää, että tapaturman riski katetaan siellä missä työntekijät tekevät työtään, ei ainoastaan heidän omalla työpisteellään, sanoo Ifin yritysasiakkaiden henkilövakuutuksista vastaava tuotejohtaja Tiina Pajamo.

Työtapaturmavakuutus on yleensä voimassa työpaikalla tai kotona työtehtäviä tehtäessä. Turva ei kata esimerkiksi lounaan valmistamista kotikeittiössä etätyöpäivän aikana tai siirtymistä puhelinkokoukseen parvekkeelle.

Etätyöturva kattaa kaikkina kellonaikoina ja viikonpäivinä sellaiset etätyössä ja sen yhteydessä sattuvat tapaturmat, joita ei korvata työtapaturmavakuutuksesta. If haluaa varmistaa, että koronapandemian aikana sen yritysasiakkaat ovat katettuina tapaturmien varalta myös normaalista poikkeavissa työskentelyolosuhteissa. Lisäksi If on sisällyttänyt etätöihin viedyt toimistokoneet pandemian ajaksi yritysasiakkaiden irtaimistovakuutuksen piiriin. 

– Meistä on tärkeää, että yritysasiakkaidemme työntekijät voivat tehdä etätöitä tietäen, että vakuutusturva on kunnossa. Moni suomalainen on tällä hetkellä oman etätyöpäivänsä aikana useissa rooleissa: lasten päivärytmistä huolehtijana, perheen ruokahuollosta vastaavana kotikokkina ja varmasti naapuriapunakin. Haluamme omalta osaltamme olla tässä uudessa tilanteessa asiakkaidemme apuna, Pajamo toteaa.

Etätyöturvan lisäksi Ifin yksityisasiakkaiden tapaturmavakuutus kattaa automaattisesti vakuutettujen tekemän vapaaehtoistyön, jonka tavoitteena on auttaa koronapandemian aiheuttamassa poikkeustilanteessa. 

– On hienoa, että monet suomalaiset haluavat auttaa ja tehdä vapaaehtoistyötä nyt pandemian aikana. Me Ifissä haluamme tukea omalta osaltamme tässä haastavassa tilanteessa selviämistä ja varmistaa sen, että kaikkien asiakkaidemme vakuutusturva on kunnossa myös vapaaehtoistyötä tehtäessä, sanoo Tiina Voipio, Ifin henkilöasiakkaiden tuotteista ja hinnoittelusta vastaava johtaja.

 Lisätietoa Etätyöturvasta

https://www.if.fi/yritysasiakkaat/ota-yhteytta/ajankohtaista/etatyoturva

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

If Vakuutus
If Vakuutus
Niittyportti 4
02200 Espoo

010 191 515http://www.if.fi

 If vakuuttaa kaiken, mikä on elämässä arvokasta: ihmiseteläimetkoditautot ja paljon muuta. Me hoidamme vakuutusasiat mutkattomasti, helposti ja hetkessä. Autamme myös yrityksiä turvaamaan toimintansa silloin, kun vahinko sattuu. 6 700 ammattitaitoista työntekijäämme huolehtivat, että 3,7 miljoonaa asiakastamme Pohjoismaissa ja Baltiassa saavat tarvitsemaansa apua ja oikeanlaista turvaa – jos jotain sattuisi tapahtumaan. If kuuluu Sampo-konserniin.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta If Vakuutus

Tulihan pyörä lukittua kunnolla? Polkupyörävarkaudet ovat lisääntyvä vitsaus etenkin Pirkanmaalla ja Päijät-Hämeessä7.5.2020 08:00:00 EESTTiedote

Talvi oli leuto ja monin paikoin lumeton, joten kaikkein innokkaimmat pyöräilijät ovat olleet liikenteessä jopa läpi talven. Samaan aikaan Ifille ilmoitetut pyörien varkaudet ovat lisääntyneet erityisesti Pirkanmaalla ja Päijät-Hämeessä. Lukituksen suhteen kannattaa kuitenkin olla tarkkana aina, polkipa missä tahansa päin Suomea.

Ifin tutkimus: Suomalainen valitsee autonsa käyttövoiman perusteella14.4.2020 08:00:00 EESTTiedote

Auton käyttövoima on uuden auton valinnassa tärkeä kriteeri kolmelle neljästä kuluttajasta, kertoo Ifin tuore kyselytutkimus. Käyttövoiman valinta voi olla kuluttajalle vaikea rasti, sillä bensiinin ja dieselin ohella tarjolla on laaja kirjo myös ympäristöystävällisempiä vaihtoehtoja. Kolmasosa autoa tänä tai ensi vuonna ostavista uskoo kuitenkin päätyvänsä perinteiseen bensa-autoon. Vaakakupissa painavat ympäristöystävällisyyden lisäksi myös muun muassa hinta ja latausmahdollisuudet.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme