Avain

Ihan oikeat viikinkiajan lapset -tietokirja herättää rautakauden eloon

Jaa

Karoliina Suoniemen Ihan oikeat viikinkiajan lapset kertoo elämästä rautakauden Pohjolassa. Lapsille suunnatun tietokirjan on kuvittanut Emmi Kyytsönen.

kansi: Karoliina Suoniemi_Ihan oikeat viikinkiajan lapset
kansi: Karoliina Suoniemi_Ihan oikeat viikinkiajan lapset

Ihan oikeat viikinkiajan lapset -teoksessa menneisyyden tarinat heräävät eloon. Lasten tietokirja on kirjoitettu helposti omaksuttavaan muotoon ja se etenee lapsentajuisesti tarinoiden. Kirjaa voi lukea lapsille kuin satukirjaa tai täydentää tarinoita oheen kirjoitetuilla tieto-osuuksilla.

Millaista oli elämä nykyisen Suomen alueella noin 1000 vuotta sitten? Oliko täällä viikinkejä? Mitä lapset leikkivät, söivät ja tekivät? Osattiinko jo hiihtää tai oliko perheissä kotieläimiä? Millaisia tarinoita lapsille kerrottiin iltaisin?

Karoliina Suoniemi on koulutukseltaan historian ja uskonnon opettaja. Hän on työskennellyt pitkään museo-opetuksen ja sanataideopetuksen parissa ja toimii tällä hetkellä sanataiteen läänintaiteilijana. Suoniemi on aikaisemmin kirjoittanut teokset Maailmanuskonnot (Avain, 2015) ja Ihan oikeat prinsessat ja prinssit (Avain, 2018).


teos: Ihan oikeat viikinkiajan lapset
ISBN: 9789523042094
kirjoittaja: Karoliina Suoniemi
kuvitus: Emmi Kyytsönen
sivuja: 81
ilmestyy: 23.4.2019

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Lisätiedot, arvostelukappaleet ja haastattelupyynnöt

Avain, viestintäjohtaja Vilja Perttola, vilja.perttola@avain.net, puh. 040 755 3319
arvostelukappaleet: info@avain.net

vuoden 2019 katalogit: https://avain.net/tuoteryhma/media/3172658
www.avain.net

Kuvat

kansi: Karoliina Suoniemi_Ihan oikeat viikinkiajan lapset
kansi: Karoliina Suoniemi_Ihan oikeat viikinkiajan lapset
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Avain
Avain
Työpajankatu 13 A
00580 Helsinki

09 5840 440https://avain.net/

Avain on kotimaiseen laatukirjallisuuteen keskittynyt kirjakustantamo. Kustantamo on osa Suomen kirjastopalvelu Oy:tä. Avain kustantaa aktiivisesti selkokielistä kirjallisuutta ja se palkittiin syksyllä 2017 Selkokeskuksen Seesam-palkinnolla tunnustuksena selkokirjallisuuden edistämisestä. Avain kustantaa kirjoja myös tilaustöinä yrityksille ja muille yhteisöille. Kirjastopalvelu on osa Booky Groupia, johon kuuluvat myös Booky.fi Oy, Ostinato Oy ja Porvoon Kirjakeskus Oy.

 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Avain

Avaimen kirjat syksyllä 202025.3.2020 12:47:51 EETTiedote

Avaimen syksyn kustannusohjelma tarjoaa lukijoille monipuolista ja virkistävää luettavaa. Syksyllä ilmestyvät muun muassa Kirsikka Myllyrinteen teos suomalaisarjesta Kyproksella, Ismo Loivamaan herkullinen musikaalihistoriikki, Tomi Kontion opas Suomen kansallispuistojen lumoon ja Jarno Alastalon kirja outoakin oudoimmista tyypeistä. Krista Launosen teoksessa Hymyn salaisuus etsitään elämäniloa taidehistoriasta. Lapsille julkaistaan opas vegeruoanlaittoon, tietoa villieläimistä sekä huumorilla höystetty salapoliisiseikkailu Helsingissä. Kaunokirjallisuuden klassikoita ja ajankohtaisia nuortenromaaneja julkaistaan selkomukautettuna.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme