Eläkkeensaajien Keskusliitto EKL ry

Ikäihmiset keskiöön 100-vuotiaassa Suomessa

Jaa

Maamme eläkkeensaajien ja ikäihmisten asioiden valppaana edunvalvojana tunnettu Eläkkeensaajien Keskusliitto EKL ry pitää liittokokouksensa 14.-15. kesäkuuta Lappeenrannassa. Kokouspaikkana toimii Holiday Club Saimaa.

Liiton pitkäaikaisen puheenjohtaja Matti Hellstenin siirtyessä viettämään ansaittuja eläkepäiviä yksi liittokokouksen merkittävimmistä päätöksistä on hänen seuraajansa valinta.

Henkilövalintojen lisäksi ohjelmassa ovat seuraavan, neljävuotiseksi esitettävän, liittokokouskauden tavoitteet ja suunnitelmat. Kokousväkeä tulee varmasti keskusteluttamaan mm. eläkeläisköyhyyden nujertaminen maassamme, ikäihmistemme mukana pitäminen digitalisaatiokehityksessä sekä kunnallisten vanhusneuvostojen toiminnan turvaaminen ja niiden saaminen myös uusiin tuleviin maakuntiin.

Liiton johto on median tavattavissa ennen liittokokouksen alkua keskiviikkona 14.6. klo 10-13 Holiday Club Saimaalla. Yhteydenotot haastattelun sopimiseksi:

johdon assistentti Birgitta Kuittinen
050 314 2542
birgitta.kuittinen@elakkeensaajat.fi

Yhteyshenkilöt

Matti Hellsten
puheenjohtaja
0400 501 983

Timo Kokko
toiminnanjohtaja
050 441 3830

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Eläkkeensaajien Keskusliitto EKL ry
Eläkkeensaajien Keskusliitto EKL ry
Haapaniemenkatu 14
00530 Helsinki

09 612 6840, ekl@elakkeensaajat.fihttp://www.elakkeensaajat.fi

MIKÄ ON EKL?

- Eläkkeensaajien aktiivinen edunvalvoja

- Perustettu 1962, takana jo 55 vuotta aktiivista toimintaa

- Lähes 85 000 jäsentä 325 yhdistyksessä

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista jo ennen kuin ne uutisoidaan? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi yhtä aikaa suomalaisen median kanssa. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Eläkkeensaajien Keskusliitto EKL ry

KANNANOTTO: Kuin tuuleen huutaisi – hallitus viis veisaa maamme heikoimmista12.4.2018 12:43Tiedote

Hallituksen kokous 12.4.2018. Hallituskauden viimeinen kehysriihi osoitti, ettei hallitukselta juurikaan tipu ymmärrystä maamme vähävaraisille ja heikko-osaisille. Koko kauden harjoitettu linja, jossa leikkaukset on kohdistettu yhteiskunnassa heikoimmassa asemassa oleviin, on ollut käsittämätöntä ja karmeaa katseltavaa. Etenkin, kun ennen viime eduskuntavaaleja annettiin lupauksia, ettei opiskelijoiden, lapsiperheiden, eläkeläisten ja muiden tuensaajien euroista leikata.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme