Turun Messukeskus Oy/Turun Messu- ja KongressikeskusTurun Messukeskus Oy/Turun Messu- ja Kongressikeskus

Infra-ala kokoontuu tällä viikolla Turussa

Jaa
Turun Messukeskuksessa 13.–14.10.2021 järjestettävä Yhdyskuntatekniikka 2021 -näyttely kokoaa infra-alan keskeiset toimijat seminaareihin ja näyttelyyn.

Yhdyskuntatekniikka 2021 Turun Messukeskuksessa 13.–14.10.2021

Teemana vastuullisuus - tulethan tapahtumaan terveenä!

Vastuullisuus on huomioitu järjestelyissä mm. jätehuollon, liikennöinnin ja ruokailun osalta. Tärkeä osa vastuullisuutta on tulla tapahtumaan terveenä ja mielellään täydellä rokotussuojalla. Koronapikatestin voi tehdä omakustannushintaan tapahtuman piha-alueella. Tapahtumassa on voimassa vahva maskisuositus.

Näyttelyn lisäksi monipuolista ohjelmaa

Näytteilleasettajia on mukana 195. Osastot täyttävät kolme näyttelyhallia ja osan piha-alueesta. Edustettuna on koko infra-ala: energiahuolto, jäte- ja ympäristöhuolto, liikenne- ja alueinfra, vesihuolto, koneet, laitteet ja varusteet sekä mittaus-, tutkimus- ja muut palvelut.

Näyttelyvieraat voivat seurata kumpanakin päivänä näytteilleasettajien tietoiskuja ja tutustua YT21 Uutuustuote -kilpailun tuotteisiin.

Keskiviikkona 13.10. klo 9–11 järjestetään maksuton Vähäliikenteisten teiden poliittinen aamupäivä, jonka yhteydessä eduskunnan liikennevaliokunnan puheenjohtajalle luovutetaan vetoomus vähäliikenteisten teiden puolesta.

Lomaviikolla tutustumaan sujuvan arjen varmistajiin

Näyttelyvieraille sisäänpääsy on maksuton, mutta edellyttää rekisteröitymistä kävijäksi. Matkan keskustasta Messukeskukseen voi taittaa messubussilla 100. Sen aikataulut ja paljon muuta näyttelyyn liittyvää löytyy osoitteesta www.yhdyskuntatekniikka.fi. Samasta osoitteesta löytyy tietoa myös tapahtuman ohjelmaan ja koronalinjauksiin.

Lämpimästi tervetuloa Yhdyskuntatekniikka 2021 -näyttelyyn ja sen yhteydessä järjestettäviin tapahtumiin! Odottelemme jo teitä Turun Messukeskuksessa! Rekisteröidy kävijäksi täällä.

Media on tervetullut näyttelyyn ja sen oheistapahtumiin.

Näyttelyn järjestää viisi alan keskeistä järjestöä

Lisätietoja

Näyttelypäällikkö Anna-Maija Hallikas, puh. 044 553 5263, anna-maija.hallikas@yhdyskuntatekniikka.fi

Näyttelyn johtaja Mika Rontu, puh. 050 309 8470, mika.rontu@yhdyskuntatekniikka.fi

 

 

Avainsanat

Kuvat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Turun Messukeskus Oy/Turun Messu- ja Kongressikeskus
Turun Messukeskus Oy/Turun Messu- ja Kongressikeskus
Messukentänkatu 9-13
20210 Turku

Vaihde (02) 337 111https://www.turunmessukeskus.fi

 

 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Turun Messukeskus Oy/Turun Messu- ja Kongressikeskus

Ajoneuvomatkailu on nyt matkailutrendien aallonharjalla – uutuudet esillä Turun Caravan Show´ssa17.4.2023 08:00:00 EEST | Tiedote

Matkailuajoneuvoilla matkustamisesta on tullut entistä suositumpaa viime vuosina. Riippumaton ja vapaa matkustusmuoto kiinnostaa nyt yhä useampaa, myös nuoria aikuisia. Turun Messukeskuksessa 21.-23.4.2023 järjestettävässä Caravan Show -tapahtumassa esitellään niin vuoden 2023 uutuusmatkailuajoneuvoja ja -vaunuja kuin vaihtokalustoakin. Messuviikonlopun ajankohtainen ohjelma pureutuu kotimaan matkailuun.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme