Suomen Yrittäjät

Jaakko Marin ja Linda Saukko-Rauta ovat Valtakunnalliset vuoden yksinyrittäjät

Jaa

/////////////////// JULKISTA KLO 20.15 //////////////////////////////// Jaakko Marin JSM Consulting Oy:stä ja Linda Saukko-Rauta Redanredan Oy:stä ovat Valtakunnalliset vuoden yksinyrittäjät.

Historian ensimmäiset Valtakunnalliset vuoden yksinyrittäjä -palkinnot jaettiin Suomen Yrittäjien päätapahtumassa Valtakunnallisilla yrittäjäpäivillä Lahdessa lauantaina.

Jaakko Marin JSM Consulting Oy:stä kilpailee menestyksekkäästi kansainvälisten konsulttijättien kanssa

Jaakko Marin on onnistunut saavuttamaan omalla alallaan aseman, jolla se pystyy yhden miehen yrityksenä kilpailemaan kansainvälisiä jättejä vastaan onnistuneesti. Menestyksen salaisuus on korkea osaaminen ja kyky auttaa organisaatioita modernin palvelujohtamisen haasteissa.

IT-palvelujohtaminen on hyvin nuori ja varsin heikosti tunnettu ala, vaikka sen tuloksia hyödynnetään kaikilla teollisuudenaloilla toimivimpina IT-palveluina. JSM Consulting on myös saavuttanut kolmantena yrityksenä Suomessa korkeimman tason akreditoinnin IT-palvelujohtamisen sertifiointiin johtavien valmennusten toteuttajana.

Erityisen vahvan osaamisen lisäksi yksinyrittäjä Marinin vahvuus on ketteryys reagoida muuttuviin vaatimuksiin. Toimiala on perinteisesti ollut suurien konsulttifirmojen hallinnassa. Marinin osaaminen on niin vankkaa ja asiakastyytyväisyys niin korkea, että asiakkaana on lukuisia isoja pörssiyrityksiäkin. Tähän Marin on päässyt pitkäjänteisellä työllä ja panostamalla omaan erityisalaan ja sen yksityiskohtiin.

Yrityksen kannattavuus on huipputasolla. Omavaraisuusaste on 82 prosenttia ja liikevoittoprosentti lähes 70 prosenttia. Lukemat ovat kovia erittäin hyvä alan muihin yrityksiin nähden.

JSM Consulting Oy

Yrittäjä, perustaja: Jaakko Marin
Perustettu: 2011
Toimiala: IT-palvelujohtamisen konsultointi ja valmennus
Kotisivut: www.jsmconsulting.fi


Digiajan Kylli-täti Linda Saukko-Rauta tiivistää kuvaan olennaisen

Omaleimaisella tyylillä ja persoonalla toimiva livekuvittaja Linda Saukko-Rauta on saanut vahvan jalansijan alan ammattitaitoisena tekijänä.

Sarjakuvien piirtämisestä lähtenyt toiminta on kasvanut monipuoliseksi palvelutarjonnaksi. Eräänlaisena digiajan Kylli-tätinä profiloitunut Linda Saukko-Rauta on livekuvittamisen pioneereja Suomessa. Yritystoiminta on laajentunut livekuvittamisesta piirrosvideoihin ja strategisiin kuvituksiin.

Yksinyrittäjä on saavuttanut asemansa rakentamalla hienosti erottuvan henkilöbrändin. Saukko-Raudalla on erinomainen kyky pureutua eri alojen sisältöihin, tiivistää ja löytää monimutkaisistakin jutuista asian ydin. Hän jalostaa olennaisen ja tiivistää sen kuvaksi tai sarjaksi kuvia. Lopullinen muoto auttaa hahmottamaan laajankin kokonaisuuden. Referenssilista on kasvanut tätä nykyä laajaksi ja vaikuttavaksi. Hän tekee myös livekuvituskeikkoja ulkomaille.

Saukko-Rauta yhdistää yrittäjänä hienosti kaikkea aiemmin oppimaansa. Aiemmin kieltenopettajana sekä verkkopedagogiikan suunnittelijana työskennellyt yrittäjä hyödyntää menestyksekkäällä tavalla osaamistaan. Hän on onnistunut yhdistämään perhe-elämän vauhdikkaaseen yksinyrittäjän arkeen.


Redanredan Oy

Yrittäjä, perustaja: Linda Saukko-Rauta
Yrityksen perustamisvuosi: 2010
Toimiala: Taiteellinen luominen, livekuvitus
Kotisivut: www.redanredan.fi

Yhteyshenkilöt

toimialapäällikkö Mika Hämeenniemi, Suomen Yrittäjät, 050 372 4804, mika.hameenniemi@yrittajat.fi

Kuvat

Jaakko Marin JSM Consulting Kuva Meeri Utti
Jaakko Marin JSM Consulting Kuva Meeri Utti
Lataa
Linda Saukko-Rauta RedaRedan Kuva Petteri Kivimäki
Linda Saukko-Rauta RedaRedan Kuva Petteri Kivimäki
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Suomen Yrittäjät
Suomen Yrittäjät
Mannerheimintie 76 A
00101 HELSINKI

09 229 221 (vaihde klo 8.00-16.00)http://www.yrittajat.fi

Suomen Yrittäjät on jäsenmäärältään elinkeinoelämän suurin, 115 000 jäsenyrityksen keskusjärjestö, joka ajaa Suomen pienten ja keskisuurten yritysten asiaa. Jäsenyrityksistä 50 000 on työnantajayrittäjiä. Ne työllistävät yrittäjät mukaan lukien noin 660 000 henkilöä. Työllistämisluku perustuu vuonna 2018 yhdessä Tilastokeskuksen kanssa tehtyyn laskelmaan. Yrittäjäjärjestön toiminta rakentuu 383 paikallisyhdistyksestä, 20 aluejärjestöstä ja 58 toimialajärjestöstä. Lisätietoa: www.yrittajat.fi.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Suomen Yrittäjät

Yrittäjät tartuntatautilain muutoksista: Elinkeinovapautta ei tule rajoittaa enempää kuin on välttämätöntä25.9.2020 05:07:00 EESTTiedote

- On käytettävä tehokkaita keinoja tartuntojen leviämisen estämiseksi ja pyrittävä kaikin keinoin siihen, että yhteiskunta pysyy auki ja että yritykset voivat harjoittaa normaalia liiketoimintaa. Elinkeinovapautta ei kuitenkaan pidä rajoittaa enempää kuin on välttämätöntä, työmarkkinajohtaja Janne Makkula Suomen Yrittäjistä kommentoi esitystä tartuntatautilain muuttamiseksi.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme