Laurea

Jäitkö kevään yhteishaussa ilman korkeakoulupaikkaa? Kolme vinkkiä opiskelupaikan saamiseen

Jaa

Lisähaku heinäkuussa, haku polkuopintoihin elokuussa ja syksyn yhteishaku syyskuussa tarjoavat mahdollisuuden hakea opiskelupaikkaa Laurea-ammattikorkeakoulusta myös kevään yhteishaun päättymisen jälkeen.

Korkeakoulujen kevään yhteishaun tulokset julkaistiin torstaina 28.6. ja opiskelupaikan Laureassa sai yli 1100 opiskelijaa. Hakijoita Laureaan oli yli 16 000, joten kaikille hakijoille ei valitettavasti tällä kerralla voitu tarjota opiskelupaikkaa.

Vaikka opiskelupaikka ei olisi nyt tällä kertaa avautunut, on vielä kuitenkin olemassa mahdollisuuksia päästä opiskelemaan Laureaan - parhaimmillaan jo tulevana syksynä. Tutkinto-opiskelijaksi voi nimittäin hakea myös kevään yhteishaun päättymisen jälkeen kolmen eri väylän kautta.

Kolme englanninkielistä koulutusta lisähaussa 2.-16.7.2018

Kolmeen englanninkieliseen koulutukseemme järjestetään lisähaku heinäkuussa. Haussa on paikkoja Business Information Technology, Safety Security and Risk Management sekä Restaurant Entrepreneurship koulutuksiimme. Hakuaika koulutuksiin käynnistyy maanantaina 2.7. klo 8 ja päättyy maanantaina 16.7. klo 15. Koulutuksiin haetaan studyinfo.fi-palvelun kautta.

Opiskelijat valitaan koulutuksiin valintakokeilla, jotka järjestetään Laurean Leppävaaran kampuksella elokuussa. Koulutukseen valituille ilmoitetaan valinnasta sähköpostitse. Opinnot alkavat maanantaina 27.8.2018.

Valintakoepäivät:

14.8. Business Information Technology

15.8. Safety Security and Risk Management

16.8. Restaurant Entrepreneurship

Lisätietoa lisähausta

Avoimen AMK:n polkuopinnoilla tutkinto-opiskelijaksi

Polkuopinnot tarkoittavat avoimen AMK:n opintoja, jotka suoritetaan tutkintoon johtavan koulutuksen kanssa samoissa ryhmissä. Polkuopinnot (60op) vastaavat käytännössä koulutuksen ensimmäisen vuoden opintoja. Polkuopintojen suorittamisen jälkeen opiskelija voi hakea tutkinto-opiskelijaksi Laureaan erillishaun kautta. Polkuopiskelijoille nimetään henkilökohtainen tuutoropettajan ja heillä on oikeus samaan ohjaukseen ja tukeen kuin tutkinto-opiskelijoilla.

Polkuopiskelijan on maksettava Laurean avoimen AMK:n vuosimaksu (400€).

Polkuopintoihin ilmoittautuminen on kaksi kertaa vuodessa, elo- ja joulukuussa. Elokuussa 2018 alkavien koulutusten polkuopintojen ilmoittautumisaika on 6.-8.8.2018. Ilmoittautuminen alkaa 6.8. klo 8.00.

Lisätietoja polkuopinnoista

Syksyn yhteishaku 5.-19.9.2018

Laurean tammikuussa 2019 alkaviin koulutuksiin järjestetään yhteishaku syyskuussa. Syksyn yhteishaussa tarjoamme yhteensä 21 hakukohdetta yhdeksässä eri AMK-koulutuksessa ja seitsemässä YAMK-koulutuksessa. Syksyllä haussa olevissa koulutuksissa on tarjolla runsaasti niin päivä-, monimuoto-, kuin verkkopainotteisiakin opintoja. Uusina hakukohteina syksyn yhteishaussa ovat oikeudellisen osaamisen tradenomikoulutus sekä palveluelämysten kehittämisen ja tuottamisen ja palveluliiketoiminnan restonomikoulutukset. YAMK-hakukohteissa uutena kokonaisuutena tarjotaan Oikeudellisen erityisosaamisen ja oikeusmuotoilun YAMK-koulutusta.

Korkeakoulujen syksyn 2018 yhteishakuaika on 5. – 19.9.2018. Valintakokeet koulutuksiin järjestetään loka-marraskuussa 2018 ja opinnot alkavat tammikuussa 2019.

Lisätietoa syksyn yhteishausta

Yhteyshenkilöt

Laurea viestintä:
viestinta@laurea.fi

Tietoja julkaisijasta

Laurea
Laurea
Ratatie 22
01300 Vantaa

09 8868 7150http://www.laurea.fi

Laurea-ammattikorkeakoulu toimii Uudellamaalla kuudella kampuksella. Opiskelussa Laureassa keskeistä ovat työelämän tarpeista tulevat aidot toimeksiannot, kuten projektit, joiden ansiosta opiskelijamme verkostoituvat jo opiskeluaikanaan ja oppivat tärkeitä työelämässä tarvittavia taitoja. Laurea-yhteisöön kuuluu noin 7 800 opiskelijaa, 500 henkilökunnan jäsentä ja 24 000 alumnia. Laurea on uskonnollisesti ja poliittisesti sitoutumaton yhteisö.

Laureassa tehdään käytännönläheistä tutkimus- ja kehitystyötä strategisilla tutkimusalueilla, jotka perustuvat tulevaisuuden tarpeisiin ja vahvaan osaamiseen sosiaali- ja terveysalalla, palveluliiketoiminnassa sekä turvallisuudessa.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Laurea

Robotit helpottamassa hoitohenkilön arkea sairaaloissa21.11.2018 14:15:35Tiedote

Tutkimusten mukaan hoitohenkilöstön työajasta jopa 30 prosenttia menee muuhun kuin varsinaiseen hoitotyöhön. Siksi robotit voisivat soveltua erinomaisesti fyysistä työvoimaa vaativiin rutiininomaisiin tehtäviin. Carea ja Pohjola Sairaala ovat mukana Kaakkois-Suomen Ammattikorkeakoulun ja Laurea-ammattikorkeakoulun ylimaakunnallisessa yhteistyöhankkeessa, jossa kehitetään uutta ja innovatiivista ratkaisua pienten jätejakeiden keräämiseen, säilyttämiseen ja kuljettamiseen.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme