Laurea

Jäitkö yhteishaussa ilman opiskelupaikkaa? Laurea-ammattikorkeakoulussa on vielä paikkoja kolmessa englanninkielisessä koulutuksessa

Jaa

Korkeakoulujen kevään 2018 yhteishaun opiskelijavalinnat on julkaistu viimeistään tänään torstaina 28.6. Opetushallituksen lähettämät tuloskirjeet on lähetetty kaikille hakijoille. Laurea-ammattikorkeakoulu järjestää kuitenkin vielä lisähaun kevään yhteishaussa täyttämättä jääneisiin opiskelupaikkoihin kolmessa englanninkielisessä koulutuksessa. Lisähaun tarkoituksena on tarjota syksyksi mahdollisimman monelle halukkaalle opiskelupaikka ammattikorkeakoulussa.

Opiskelupaikkoja on Laureassa tarjolla vielä englanninkielisissä Business Information Technology-, Restaurant Entrepreneurship- ja Safety Security and Risk Management -koulutuksissa, joissa opinnot alkavat maanantaina 27.8.2018.

Hakuaika lisähaussa oleviin koulutuksiin käynnistyy maanantaina 2.7. klo 8.00 ja päättyy maanantaina 16.7. klo 15.00. Koulutuksiin haetaan www.studyinfo.fi -palvelun kautta.

Koulutuksiin voi hakea täyttämällä hakukaavakkeen studyinfo.fi-osoitteessa ja toimittamalla vaaditut todistukset (lukion tai ammatillisen oppilaitoksen päättötodistus) Laurean hakijapalveluihin 30.7.2018 klo 15 mennessä. Todistuksiin tulee liittää maininta, että ne on toimitettu lisähakua varten.

Opiskelijat valitaan koulutuksiin valintakokeilla, jotka järjestetään Laurean Leppävaaran kampuksella elokuussa. Kokeisiin sisältyy kirjallinen osuus, jossa on sekä esseeosuus että matemaattis-looginen osuus. Sen lisäksi valintakokeisiin kuuluu ryhmäkeskustelu. Kaikille koulutuksiin valituille ilmoitetaan valinnasta sähköpostitse.

Laurea-ammattikorkeakoulu oli kevään 2018 yhteishaussa koko Suomen vetovoimaisin ammattikorkeakoulu. Laureaan valittiin päättyneessä haussa lähes 1100 opiskelijaa. Hakemuksia Laurean AMK- ja YAMK-koulutuksiin kevään haussa täytettiin yhteensä 22 325 hakemusta. Ensisijaiseksi hakuvaihtoehdokseen Laurean valitsi yli 6000 hakijaa.

Lisätietoja hakemisesta ja valintakokeista: www.laurea.fi/lisahaku

Lisätietoja koulutuksista englanninkielisillä verkkosivuillamme:

Business Information Technology

Safety Security and Risk Management

Restaurant Entrepreneurship

Yhteyshenkilöt

Laurea viestintä:
viestinta@laurea.fi

Tietoja julkaisijasta

Laurea
Laurea
Ratatie 22
01300 Vantaa

09 8868 7150http://www.laurea.fi

Laurea-ammattikorkeakoulu toimii Uudellamaalla kuudella kampuksella. Opiskelussa Laureassa keskeistä ovat työelämän tarpeista tulevat aidot toimeksiannot, kuten projektit, joiden ansiosta opiskelijamme verkostoituvat jo opiskeluaikanaan ja oppivat tärkeitä työelämässä tarvittavia taitoja. Laurea-yhteisöön kuuluu noin 7 800 opiskelijaa, 500 henkilökunnan jäsentä ja 24 000 alumnia. Laurea on uskonnollisesti ja poliittisesti sitoutumaton yhteisö.

Laureassa tehdään käytännönläheistä tutkimus- ja kehitystyötä strategisilla tutkimusalueilla, jotka perustuvat tulevaisuuden tarpeisiin ja vahvaan osaamiseen sosiaali- ja terveysalalla, palveluliiketoiminnassa sekä turvallisuudessa.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Laurea

Robotit helpottamassa hoitohenkilön arkea sairaaloissa21.11.2018 14:15:35Tiedote

Tutkimusten mukaan hoitohenkilöstön työajasta jopa 30 prosenttia menee muuhun kuin varsinaiseen hoitotyöhön. Siksi robotit voisivat soveltua erinomaisesti fyysistä työvoimaa vaativiin rutiininomaisiin tehtäviin. Carea ja Pohjola Sairaala ovat mukana Kaakkois-Suomen Ammattikorkeakoulun ja Laurea-ammattikorkeakoulun ylimaakunnallisessa yhteistyöhankkeessa, jossa kehitetään uutta ja innovatiivista ratkaisua pienten jätejakeiden keräämiseen, säilyttämiseen ja kuljettamiseen.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme