Kangasala-talo Oy

Juha ”Norppa” Taskinen ja luontokuvaelämyksiä Kangasala-talossa

Jaa

Kangasalan Kameraseuran vuosi huipentuu torstaina 22.11.2018 klo 18, kun seuran neljännessä luontokuvaillassa tuodaan katsojien iloksi seuran jäsenten uusinta kuvasatoa ja illan pääesiintyjän Juha ”Norppa” Taskisen esitys ”40 vuotta norppia ja hylökeitä”.

Juha "Norppa" Taskinen, kuva Juha Taskinen
Juha "Norppa" Taskinen, kuva Juha Taskinen

Taskinen on yksi Suomen tunnetuimmista luontokuvaajista, joka on jo vuosia keskittynyt kuvaamaan erityisesti saimaannorppaa ja Saimaan järviluontoa. Hän on lisäksi tuottanut lukuisia elokuvia ja kirjoja, ja kuvannut myös muun muassa Laatokan luontoa ja laatokannorppaa sekä Vienan Karjalaa ja Vienanmerta.

Kuvaesitys vie katsojat Taskisen sukeltajatuttavien maailmaan, vuosikymmenien kuvien ja kokemusten, ilon ja liikutuksen hetkiin. Kuvien lomassa Taskinen ”huastelee savoksi”.

Kangasalan Kameraseuran jäsenmäärä on viime vuodet kasvanut tasaisesti ja nykyisen noin 60 jäsenen joukossa on useita niin kansallisissa kuin kansainvälisissäkin kilpailuissa palkittuja kuvaajia. Tämänvuotisen luontokuvaillan Kangasalan kameraseuran esitykseen oli tarjolla liki tuhat hienoa kuvaa, joista tiukan seulonnan jälkeen valikoitui reilut 200 toinen toistaan upeampaa otosta.

Musiikkimaisemat Kangasalan kameraseuran kuvaesitykseen on tuottanut Heikki Mäenpää työryhmineen.

Ennen esitystä ja esitysten väliajalla Kangasala-talon aulassa ehtii tutustua kameraesittelyihin.

Kimmo Pyykkö -taidemuseossa järjestetään teemaopastus Pekka Luukkolan valokuvanäyttelyyn klo 17. Intendentti Soila Kaipiaisen vetämällä opastuksella tutustutaan Luukkolan sinisävyisiin luontomaisemiin.

Luontokuvailta Kangasala-talossa to 22.11. klo 17:30. Esitykset konserttisalissa alkavat klo 18. Liput Kangasala-talolta 15/12 €, Lippu.fi 17,50/13,50 € + toimitusmaksu 

Teemaopastus: Pekka Luukkolan maisemavalokuvat to 22.11. klo 17−17:45 Kimmo Pyykkö -taidemuseossa. Liput Kangasala-talolta 6/4 € tai Museokortti. Alle 18-v. 0 €. Luontokuvaillan lipun lunastaneet 3 €.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Juha Taskinen
juha (at) norppataskinen.fi

Risto Sukki
Kangasalan kameraseura
040 567 9131
risto.sukki (at) live.com

Laura Pekkala
Viestintä- ja markkinointipäällikkö
Kimmo Pyykkö -taidemuseo, Kangasala-talo Oy
040 773 0196
laura.pekkala (at) kangasala-talo.fi

Kuvat

Juha "Norppa" Taskinen, kuva Juha Taskinen
Juha "Norppa" Taskinen, kuva Juha Taskinen
Lataa
kuva Hannu Majava
kuva Hannu Majava
Lataa
kuva Maaretta Muranen
kuva Maaretta Muranen
Lataa
kuva Eija Hyssy
kuva Eija Hyssy
Lataa
kuva Antero Laasonen
kuva Antero Laasonen
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Kangasala-talo Oy
Kangasala-talo Oy
Kuohunharjuntie 6
36200 Kangasala

040 773 0148http://www.kangasala-talo.fi/

Kangasala-talo on vuoden 2015 alussa avattu kulttuurikeskus, joka sijaitsee Kangasalan keskustassa 20 minuutin ajomatkan päässä Tampereen keskustasta. Kangasala-talossa sijaitsee 290-paikkainen konserttisali Kangasala-sali, Kimmo Pyykkö -taidemuseo, galleria sekä Kangasalan valtuustosali. Kangasala-talo Oy järjestää konsertteja ja muita kulttuuritapahtumia useille kohderyhmille ja vastaa Kimmo Pyykkö -taidemuseon sekä elokuvateatteri K-Kinon toiminnasta. Kangasala-talo Oy tarjoaa myös kokous-, juhla- ja ohjelmapalveluita. Arkkitehtuuritoimisto Heikkinen-Komosen suunnittelemalle Kangasala-talolle myönnettiin Vuoden betonirakenne 2015 -palkinto ja Betonijulkisivu 2015 -arkkitehtuuripalkinto. Rakennus oli ehdolla vuoden 2015 Arkkitehtuurin Finlandia -palkinnon saajaksi.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Kangasala-talo Oy

Tinapillin alkeet vai sosiaalinen ryhmätanssi? Kangasala Irish Festival tarjoaa irlantilaisen musiikin ja tanssin opetusta aloittelijoista edistyneisiin12.4.2019 15:39:14 EESTTiedote

Huhtikuun lopulla 25.- 27.4.2019 järjestettävä irlantilaisen musiikin, tanssin ja kulttuurin festivaali Kangasala Irish Festival - The Spring Gathering tarjoaa ohjelmistossaan konsertteja, elokuvia, tanssia, työpajoja ja jameja. Työpajoissa kiinnostuneet pääsevät kokeilemaan mm. tinapillien alkeita, irlantilaista musiikkia viululla ja kitaralla ja sosiaalista ryhmätanssia. Työpajoja on tarjolla sekä aloittelijoille että edistyneemmille.