SPR Veripalvelu

Jyväskylän veripalvelutoimisto avasi Kolmikulmassa - avajaisviikolla jaossa ruusuja ja herkkuja

Jaa

TIEDOTE

Kuvat: Petteri Kivimäki
Kuvat: Petteri Kivimäki

Jyväskylän veripalvelutoimisto avasi maanantaina 26.10. uusissa valoisissa tiloissa kauppakeskus Kolmikulmassa. Koronatilanteen vuoksi kutsuvierasavajaisia ei vietetty, mutta tiedotusvälineet ovat tervetulleita tutustumaan Veripalvelun toimintaan erikseen sovittavana ajankohtana. Veripalvelu toimii myös poikkeusaikana normaalisti, sillä on ensiarvoisen tärkeää että potilaat saavat tarvitsemansa verivalmisteet joka päivä.

Verenluovutukseen tullaan korona-aikaan ajanvarauksella. Avajaisviikolle on vielä hyvin aikoja varattavissa.

- Tällä viikolla jaamme kaikille luovuttamaan tuleville ruusun, ja meillä on myös erikoisherkkuja uudessa hienossa kahvilassamme avajaisviikon kunniaksi, kertoo toimiston esimies Liisa Romo.

Uudet, ajanmukaiset tilat sijaitsevat näkyvällä paikalla osoitteessa Puistokatu 2-4. Suunnittelussa on tavoiteltu verenluovuttajien viihtyvyyttä ja nykyistä sujuvampaa asiakaspalvelua.

Jyväskylän veripalvelutoimisto palvelee ajanvarauksella maanantaisin, tiistaisin ja torstaisin klo 12-18 sekä keskiviikkoisin ja perjantaisin klo 11-16. Verenluovuttajilla on mahdollisuus 1,5 tunnin maksuttomaan pysäköintiin parkkitalo P-Kolmikulmassa.

Tervetuloa tutustumaan!

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Lisätietoja ja haastattelupyynnöt:

Liisa Romo, alue-esimies, Suomen Punaisen Ristin Veripalvelu, p. 029 300 1779

Kuvat

Kuvat: Petteri Kivimäki
Kuvat: Petteri Kivimäki
Lataa
Lataa
Lataa
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

SPR Veripalvelu
SPR Veripalvelu
Kivihaantie 7
00310 HELSINKI

vaihde 029 300 1010https://www.veripalvelu.fi

Suomen Punaisen Ristin Veripalvelu tuottaa sairaaloille potilaiden hoidossa tarvittavia turvallisia ja tehokkaita verivalmisteita sekä laboratoriopalveluja. Huolehdimme veren keräämisestä vapaaehtoisilta verenluovuttajilta potilashoidon tarpeiden mukaisesti. Tarjoamme sairaaloille myös kantasolu- ja elinten siirtoja tukevia palveluita. Veripalvelu on voittoa tavoittelematon organisaatio. Vuosibudjettimme on noin 60,5 milj. euroa ja palveluksessamme on noin 500 henkilöä.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta SPR Veripalvelu

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme