Jyväskylän yliopisto

Jyväskylän yliopisto järjestää tilaisuuden strategiseen analyysiin ja kyberturvallisuuteen liittyen – puhumassa muun muassa Martti J. Kari ja Jarno Limnéll

Jaa

Jyväskylän yliopiston informaatioteknologian tiedekunta järjestää strategiseen analyysiin, kyberturvallisuuteen ja systeemiajatteluun liittyvän tilaisuuden perjantaina 16.9. Tilaisuutta on mahdollista seurata etänä verkossa. Linkki julkaistaan yliopiston verkkosivuilla.

Kuva: Jyväskylän yliopisto
Kuva: Jyväskylän yliopisto

Informaatioteknologian tiedekunta järjestää strategiseen analyysiin liittyvän workshop -tilaisuuden perjantaina 16.9. klo 16–18. Tilaisuutta on mahdollista seurata etänä verkossa.

Tilaisuudessa kuullaan noin viidentoista minuutin puheenvuoroja. Puhumassa ovat muun muassa strategisen analyysin työelämäprofessori Martti J. Kari Jyväskylän yliopistosta sekä kyberturvallisuuden työelämäprofessorit Martti Lehto Jyväskylän yliopistosta ja Jarno Limnéll Aalto yliopistosta.

Lisäksi tilaisuudessa julkistetaan professori Pekka Neittaanmäen ja tutkimusavustaja Anni Tarvaisen selvitys systeemiajattelun opetuksen ja tutkimuksen tilasta Suomessa ja maailmalla.

Tilaisuuden ohjelma

  • 16.00-16.15 Martti Lehto: Systeemiajattelun evoluutio
  • 16.15-16.30 Jarno Limnéll: Strateginen analyysi päätöksenteon tukena
  • 16.45-17.00 Jouni Pöyhönen: Systeemiajattelu ja -analyysi kyberturvallisuuden johtamisessa ja kehittämisessä
  • 17.00-17.15 Martti J. Kari: Kriisitilanteiden ennakointi
  • 17.15-17.30 Aarne Hummelholm: Systeemianalyysi ja kansallinen kriittinen infrastruktuuri
  • 17.30-17.40 Pekka Neittaanmäki, Anni Tarvainen: Systeemiajattelun koulutus ja tutkimus eri maissa -raportin julkistus
  • 17.40-18.00 Keskustelu

Linkki tilaisuuden seuraamiseen julkaistaan yliopiston verkkosivuilla osoitteessa https://r.jyu.fi/EC5.

Lisätietoja tapahtumasta:

Professori Pekka Neittaanmäki
pekka.neittaanmaki@jyu.fi
040 550 7005

Tutkimusavustaja Anni Tarvainen
anni.e.tarvainen@jyu.fi

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Kuva: Jyväskylän yliopisto
Kuva: Jyväskylän yliopisto
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Jyväskylän yliopisto
PL 35
40014 Jyväskylä

http://www.jyu.fi

Jyväskylän keskustassa sijaitsevan yliopiston kauniilla puistokampuksella sykkii monitieteinen ja moderni tiedeyliopisto – ihmisläheinen ja dynaaminen yhteisö, jonka 2500 asiantuntijaa ja 15 000 opiskelijaa etsivät ja löytävät vastauksia huomisen kysymyksiin. Jyväskylän yliopisto on ollut tulevaisuuden palveluksessa jo vuodesta 1863, jolloin suomenkielinen opettajankoulutus sai alkunsa täältä. Voimanlähteenämme on moniarvoinen vuoropuhelu tutkimuksen, koulutuksen ja yhteiskunnan välillä. Vaalimme tutkimuksen ja koulutuksen tasapainoa sekä ajattelun avoimuutta – sytytämme taidon, tiedon ja intohimon elää viisaasti ihmiskunnan parhaaksi. www.jyu.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Jyväskylän yliopisto

Jyväskylän yliopistossa kehitetty ohjelmisto auttaa päätöksenteossa ja myös perustelee ratkaisuehdotuksensa26.9.2022 08:00:00 EEST | Tiedote

Monenlaiset algoritmit ohjaavat jokapäiväistä elämäämme yhä enemmän ja enemmän. Mutta mistä tiedämme algoritmien ohjaavan meitä oikeaan suuntaan? Jyväskylän yliopiston tutkijat kehittivät menetelmän, joka pystyy perustelemaan toimintaansa ihmiselle. Menetelmää voidaan soveltaa esimerkiksi terveydenhuollossa tai metsien hoidon suunnittelussa. Tulevaisuudessa pystymme entistä useammin käskemään algoritmeja perustelemaan toimintaansa.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme