Jyväskylän yliopisto

Jyväskylän yliopiston ensimmäinen täydennyshaku kiinnosti

Jaa

Jyväskylän yliopistossa järjestettiin ensimmäistä kertaa uusimuotoinen täydennyshaku, jossa oli haettavana 89 täyttämättä jäänyttä opiskelupaikkaa syksyllä alkaviin koulutuksiin. Hakemuksia paikkoihin tuli 145.

Eniten haettavina olevista kandi+maisterikoulutuksista kiinnostivat luonnonvarat ja ympäristö (61 hakijaa) sekä tilasto- ja datatiede (55).

Opiskelijat valitaan todistusvalinnalla ylioppilastutkinnosta saatujen pisteiden perusteella. Täydennyshaussa ei ole käytössä ensikertalaisuuskiintiötä.

Hakukohteiden tulokset julkaistaan viimeistään 22.8. Valittujen opiskelijoiden opinnot alkavat syyskuun alussa.

- Olemme erittäin ilahtuneita, että hakijat löysivät täydennyshaun ja pystymme tätä kautta tarjoamaan opiskelupaikkoja jo syksyllä alkaviin opintoihin, koulutuspalvelujohtaja Mari Ikonen kertoo.

Lisätietoja:

Täydennyshaussa hakemisesta: hakijapalvelut@jyu.fi

Täydennyshaun järjestämisestä: Koulutuspalvelujohtaja Mari Ikonen, puh. 040 805 4678, mari.a.ikonen@jyu.fi

Lisätietoja täydennyshausta: https://www.jyu.fi/fi/hakijalle/nain-haet/taydennyshaku/taydennyshaku

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Jyväskylän yliopisto
PL 35
40014 Jyväskylä

http://www.jyu.fi

Jyväskylän keskustassa sijaitsevan yliopiston kauniilla puistokampuksella sykkii monitieteinen ja moderni tiedeyliopisto – ihmisläheinen ja dynaaminen yhteisö, jonka 2500 asiantuntijaa ja 15 000 opiskelijaa etsivät ja löytävät vastauksia huomisen kysymyksiin. Jyväskylän yliopisto on ollut tulevaisuuden palveluksessa jo vuodesta 1863, jolloin suomenkielinen opettajankoulutus sai alkunsa täältä. Voimanlähteenämme on moniarvoinen vuoropuhelu tutkimuksen, koulutuksen ja yhteiskunnan välillä. Vaalimme tutkimuksen ja koulutuksen tasapainoa sekä ajattelun avoimuutta – sytytämme taidon, tiedon ja intohimon elää viisaasti ihmiskunnan parhaaksi. www.jyu.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Jyväskylän yliopisto

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme