DNA Oyj

Kansallisella yhteistyöllä Euroopan kärkeen mobiilimaksamisessa

Jaa

PayiQ, Digital Forum Finland, Elisa, Telia ja DNA uudistavat mobiililippujen ostamisen useiden Suomen kaupunkien joukkoliikenteessä. Yhteistyön tuloksena Suomi siirtyy Euroopan kärkeen maksamisen vaivattomuudessa. Lippu on valmiina käyttöön puhelimessa vain parilla napin painalluksella ilman erillistä rekisteröitymistä. Maksu hoituu kätevästi puhelinlaskun yhteydessä.

Kansallisen yhteistyön tuloksena kaikkiin PayiQ:n tuotteisiin tulee merkittävä maksutapauudistus. Uudistuksen myötä matkalippuja voi ostaa suoraan ilman erillistä rekisteröitymistä tai tietojen syöttämistä. Maksutapana on automaattinen mobiilimaksu, eli ostot veloitetaan puhelinlaskun yhteydessä. Uudistus helpottaa etenkin harvoin joukkoliikennettä käyttäviä, koska lippuja voi ostaa välittömästi sovelluksen asentamisen jälkeen. Sovelluksiin voi edelleen myös rekisteröityä, jolloin asiakas voi valita usean maksutavan väliltä tarpeen ja tilanteen mukaan.

”Tämä on merkittävä askel käyttäjien toivomaan suuntaan. Mobiilimaksu on kaikkein helpoin ja yksinkertaisin tapa maksaa lipuista. Käyttäjän ei tarvitse syöttää sovellukseen mitään tietoja itsestään, mutta lipun saa silti käyttöönsä välittömästi. Luotettavasti ja turvallisesti. Kaikki mobiilisovellusten kautta ostetut tuotteet näkyvät eriteltyinä puhelinlaskussa.” kertoo Digital Forum Finlandin toimitusjohtaja Juhani Kivikangas.

”Olemme todella iloisia erinomaisesti sujuneesta yhteistyöstämme Digital Forum Finlandin ja operaattoreiden kanssa. PayiQ on aina pyrkinyt kehittämään mahdollisimman helppokäyttöisiä, mutta samalla turvallisia ratkaisuja. Mobiilimaksaminen ilman pakollista tietojen syöttämistä on odotettu toiminnallisuus. Uudistuksen myötä matkalippujen ostaminen astuu käytännössä uuteen aikakauteen. On hienoa, että Suomi on tässäkin jälleen eturintamassa.” sanoo PayiQ:n toimitusjohtaja Tuomo Parjanen.

PayiQ:n sovellukset ovat ladattavissa ilmaiseksi älypuhelimille Google Play ja App Store-kaupoissa. Sovelluksilla voi ostaa muun muassa Oulun, Turun, Jyväskylän, Lahden, Kuopion, Lappeenrannan, Hyvinkään, Riihimäen ja Imatran joukkoliikenteen busslilippuja. Valikoimaan tulee koko ajan uusia kaupunkeja ja reittejä.

Lisätietoja medialle:

Sami Urtti, Business Manager, DNA Oyj, 044 044 3400, sami.urtti@dna.fi
DNA:n viestintä, puh. 044 044 8000, viestinta@dna.fi

Linkit

Tietoja julkaisijasta

DNA Oyj
DNA Oyj
PL 10
01044 DNA

http://www.dna.fi

DNA Oyj on suomalainen tietoliikennekonserni, joka tarjoaa yhteydenpitoon, viihtymiseen ja työntekoon laadukkaita puhe, data- ja tv-palveluita. DNA on Suomen suurin kaapelioperaattori ja johtava maksu-tv-toimija sekä kaapeli- että antenniverkossa. Yritysten osalta DNA näkee keskeisenä kasvualueena ajasta ja paikasta riippumattoman uuden työn, joka mahdollistuu älykkäillä päätelaitteilla, monipuolisilla viestintäpalveluilla ja nopeilla yhteyksillä. DNA:n liikevaihto vuonna 2016 oli 859 miljoonaa euroa ja liiketulos 91 miljoonaa euroa. DNA:lla on yli 3,8 miljoonaa matkaviestin- ja kiinteän verkon liittymäasiakkuutta. Konserniin kuuluu myös DNA Kauppa, Suomen laajin matkapuhelimia myyvä myymäläketju. DNA:n osakkeet on listattu Nasdaq Helsingissä. Lisätietoa osoitteessa www.dna.fi, Twitterissä @DNA_fi, @DNA_Business ja @DNA_Palvelu sekä Facebookissa.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta DNA Oyj

DNA TV Vuokraamo rental store now offers all movies in HD quality – Nordisk Film catalogue as the latest addition25.9.2018 11:45Tiedote

The movie selection of the DNA TV service expands today as titles in the Nordisk Film catalogue are added to available rental movies. As of today, all Vuokraamo rental movies are available in HD quality. As consumers habits change, viewers are increasingly using broadband to watch rental movies. Consumers today want all TV content to be accessible in one place at any time, and viewable with the device of their choosing.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme