Helsingin seudun kauppakamari

KASVATA VAIKUTUSVALTAASI – vahvan vaikuttamisen opas

Jaa

Kiinnostaisiko sinua tietää, kuinka meidän on mahdollista vaikuttaa ja saada ihmiset toimimaan sovitulla tavalla? Tule kuulemaan Kasvata vaikutusvaltaasi -kirjan julkistamistilaisuuteen pe 12.2, kun kolme viestinnän asiantuntijaa ja valmentajaa kertovat vahvoista vaikuttamisen keinoista käytännön työelämässä.

Nykyään töitä tehdään yhä useammin yhteistyössä ilman aseman tuomaa valtaa. Yhteisten tavoitteiden saavuttaminen edellyttää kykyä vaikuttaa myönteisesti muihin ihmisiin.

Vaikuttaminen on vallankäyttöä, ja näitä taitoja me kaikki tarvitsemme. Vaikuttamalla myönteisesti toisiin ihmiset edistävät hyvää yhteistyötä ja tavoitteiden saavuttamista. Parhaimmillaan vuorovaikutus on yhteistä ajattelua, joka parantaa päätösten laatua. 

Kasvata vaikutusvaltaasi -kirja on läpivalaisu vaikuttamiseen yksilön, tiimin ja työyhteisön näkökulmasta. Se keskittyy tavoitteellisiin tilanteisiin, joissa ihmiset ovat vuorovaikutuksessa toistensa kanssa. Vaikka kirja kuvaa erityisesti vaikuttamista työyhteisöissä, monet lainalaisuudet pätevät muuallakin, kuten kotona ja harrastuksissa.

Teos tarjoaa lukuisia esimerkkejä ja käytännön työkaluja ihmisille, joiden on työssään vaikutettava muihin. Se auttaa johtajia, esimiehiä, tiimin- ja projektinvetäjiä sekä asiantuntijoita, jotka haluavat kehittyä vaikuttamisen taidoissa. Kirja sisältää kirjoittajien kehittämän vahvan vaikuttamisen mallin sekä runsaasti ohjeita ja käytännön esimerkkejä.

Kirjan kirjoittajat Heikki Kankaanpää, Heikki Laakso ja Sini Vikkula ovat kaikki viestinnän valmentajia, joilla on pitkä kokemus työyhteisöviestinnän kehittämisestä erilaisissa organisaatioissa.

Tervetuloa Kasvata vaikutusvaltaasi -kirjan striimattuun julkistamistilaisuuteen pe 12.2. klo 14.00–15.30. Ilmoittautuminen Kauppakamarikaupassa alla olevasta linkistä.

Lisätiedot: kirjasta: https://www.kauppakamarikauppa.fi/kasvata-vaikutusvaltaasi-vahvan-vaikuttamisen-opas.html

ja julkistamistilaisuudesta: https://www.kauppakamarikauppa.fi/kasvata-vaikutusvaltaasi-kirjan-julkistamistilaisuus-12-2-2021.html

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Taina Parviainen, tuottaja, Helsingin seudun kauppakamari
Puh.: 050 358 0846, taina.parviainen@chamber.fi
Katariina Suominen, myyntipäällikkö, Helsingin seudun kauppakamari
Puh.: 045 773 32978, katariina.suominen@chamber.fi

Kuvat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Helsingin seudun kauppakamari
Helsingin seudun kauppakamari
Kalevankatu 12
00100 Helsinki

http://helsinki.chamber.fi/fi/

Kauppakamari on arvostettu ammattikirjallisuuden kustantaja, joka julkaisee vuosittain kymmeniä ajankohtaisia teoksia mm. juridiikan, johtamisen ja työsuhteen, taloushallinnon ja verotuksen aihealueilta. Muita suosittuja tuotteita ovat mm. www.kauppakamaritieto.fi, ammattilaisen ajantasainen verkkopalvelu, sekä säännöllisesti päivitettävät kansiot.

www.kauppakamarikauppa.fi.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Helsingin seudun kauppakamari

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme