Kati Saonegin Avaimen kustannustoimittajaksi

Jaa

Kati Saonegin on nimitetty Avaimen kustannustoimittajaksi. Hän aloittaa tehtävässään 12.8.2021.

Kuva: Kati Saonegin c Kati Saonegin
Kuva: Kati Saonegin c Kati Saonegin

FM Kati Saonegin vastaa Avaimen kustannustoimittajana muun muassa kustantamon käsikirjoitusten toimittamisesta, kirjailijasuhteiden hoitamisesta ja uusien kirjojen ideoinnista.

Saonegin siirtyy Avaimeen Aalto Arts Booksin kustannustoimittajan ja viestintävastaavan tehtävästä. Hän vastasi tehtävässään kirjojen toimittamisesta, viestinnästä ja markkinoinnista.  

Aikaisemmin Saonegin työskenteli pitkään Otavan oppimateriaalisarjojen vastaavana  toimittajana. Saoneginilla on myös vankka asiantuntemus kaunokirjallisuuden parista. Hän valmistui filosofian maisteriksi pääaineenaan yleinen kirjallisuustiede, ja työskenteli uransa alkupuolella Bazar Kustannuksessa.   
 
“Odotan innolla työskentelyä Avaimessa! Tuntuu mukavalta päästä osaksi Avaimen pientä ja osaavaa tiimiä. Odotan jo, että saan uppoutua kiinnostaviin tietokirjoihin, innostaviin lastenkirjoihin ja tärkeisiin selkokirjoihin ja että voin auttaa kirjailijoita antamaan parastaan, jotta lukijat pääsevät uusien maailmojen ja hyvien tarinoiden äärelle”, iloitsee Saonegin uudesta tehtävästään. 
 
Avain on kotimaiseen laatukirjallisuuteen keskittynyt kirjakustantamo, ja se on osa Suomen kirjastopalvelu Oy:tä.

“Kati on sydämeltään kustannustoimittaja ja kirjallisuuden ammattilainen, ja olen todella iloinen, että saamme Katin Avaimen tiimiin tekemään kanssamme laadukasta ja kiinnostavaa tieto-, lasten- ja selkokirjallisuutta”, toteaa Avaimen kustannuspäällikkö Tiina Aalto tyytyväisenä.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Lisätiedot

Avain, Suomen kirjastopalvelu Oy, kustannuspäällikkö Tiina Aalto, tiina.aalto@avain.net

Avain, Suomen kirjastopalvelu Oy, viestintäjohtaja Vilja Perttola, puh. 040 755 3319

www.avain.net

Kuvat

Kuva: Kati Saonegin c Kati Saonegin
Kuva: Kati Saonegin c Kati Saonegin
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Avain
Avain
Työpajankatu 13 A
00580 Helsinki

09 5840 440https://avain.net/

Avain on kotimaiseen laatukirjallisuuteen keskittynyt kirjakustantamo. Kustantamo on osa Suomen kirjastopalvelu Oy:tä. Avain kustantaa aktiivisesti selkokielistä kirjallisuutta ja se palkittiin syksyllä 2017 Selkokeskuksen Seesam-palkinnolla tunnustuksena selkokirjallisuuden edistämisestä. Avain kustantaa kirjoja myös tilaustöinä yrityksille ja muille yhteisöille. Kirjastopalvelu on osa Booky Groupia, johon kuuluvat myös Booky.fi Oy, Ostinato Oy ja Porvoon Kirjakeskus Oy.

 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Avain

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme