Helsingin seudun kauppakamariHelsingin seudun kauppakamari

Kauppakamari ja InHunt Boards alkavat kouluttaa yrityksiin Advisory Boardeja – ”Yritykset tarvitsevat ulkopuolista näkemystä menestyäkseen”

Jaa

Helsingin seudun kauppakamari ja InHunt Boards Oy käynnistävät yhteistyössä Advisory Board -valmennukset syksyllä 2020. Yhteistyöllä on tarkoitus vahvistaa Advisory Boardien käyttöä suomalaisissa yrityksissä ja organisaatioissa sekä tuoda toimintaan selkeitä malleja ja työkaluja. Kyseessä on InHuntin konseptoima täysin uusi, uraauurtava malli Advisory Board -toiminnan laadun ja jatkuvan kehittämisen takaamiseksi.

Advisory Board on yrityksille erinomainen mahdollisuus tuoda organisaatioon täsmäosaamista esimerkiksi kasvuun tai kansainvälistymiseen liittyen ja saada ulkopuolista sparrausta. Toisin kuin hallitustyötä, Advisory Board -toimintaa ei säännellä laissa, joten se on vapaamuotoisempaa ja samalla mukautettavissa tehokkaasti yrityksen tarpeisiin.

”Olen ollut mukana aloittamassa Advisory Board -toimintaa yrityksissä tämän uuden konseptin mukaan ja nähnyt, miten yritykset kasvavat ja kukoistavat, kun ne saavat uutta strategisen tason osaamista käyttöönsä juuri tarpeeseen sopivassa muodossa”, kertoo InHunt Boardsin toimitusjohtaja Tarja Ilvonen.

”Meillä kauppakamarissa on pitkä kokemus yritysten kouluttamisesta ja haemme jatkuvasti uusia tapoja auttaa yrityksiä menestymään. Hallitusten merkitys aletaan onneksi jo pitkälti tiedostaa yrityksissä. Verrattuna hallitukseen Advisory Board -toiminta on joustavampaa ja siksi monelle yritykselle erinomainen mahdollisuus saada ulkopuolista näkemystä käyttöönsä joko lyhyellä tai pitkällä tähtäimellä. Moni yritysjohtaja sparrailee jo asioita oman verkostonsa kanssa, mutta toiminnan selkiyttäminen Advisory Boardin muotoon valmennuksessa saatavilla toimintamalleilla olisi usein monin verroin tehokkaampaa”, taustoittaa kauppakamarin palveluliiketoiminnan johtaja Antti-Pekka Hulkko.

Kauppakamarin ja InHunt Boardsin kehittämä Hyväksytty Advisory Boardin jäsen -valmennus pätevöittää osallistujat käynnistämään Advisory Board -toiminnan yrityksessä. Valmennuksen hyväksytysti suorittaneille osallistujille myönnetään Hyväksytty Advisory Boardin jäsen -sertifikaatti sekä heidät lisätään julkiseen Advisory Board -rekisteriin.

Ensimmäinen valmennus käynnistyy syksyllä 2020. Ilmoittautuminen on nyt alkanut ja paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Valmennus koostuu lähipäivistä ja verkko-osiosta.

Lisätietoja:

InHunt Boards Oy

Tarja Ilvonen, toimitusjohtaja

p. +358 50 569 1921

Helsingin seudun kauppakamari/Helsingin Kamari Oy

Antti-Pekka Hulkko, palveluliiketoiminnan johtaja

p. +358 50 343 1574

Hyväksytty Advisory Boardin jäsen -valmennus:

https://www.kauppakamarikauppa.fi/koulutukset/hyvaksytty-advisory-board-jasen.html

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Helsingin seudun kauppakamari/Helsingin Kamari Oy
Antti-Pekka Hulkko, palveluliiketoiminnan johtaja
p. +358 50 343 1574

InHunt Boards Oy
Tarja Ilvonen, toimitusjohtaja
p. +358 50 569 1921

Kuvat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Helsingin seudun kauppakamari
Helsingin seudun kauppakamari
Kalevankatu 12
00100 Helsinki

http://helsinki.chamber.fi/fi/

Helsingin seudun kauppakamari vahvistaa yritysten menestystä osallistumalla aktiivisesti Helsingin seudun kehittämiseen. Kauppakamariin kuuluu 21 kunnan alueelta yli 7000 palveluja, kauppaa ja teollisuutta edustavaa yritystä.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Helsingin seudun kauppakamari

Kauppakamarin toimialakatsaus: Väkeä muuttaa nyt vilkkaasti Helsingin seudun kuntien välillä, opiskelijat valuvat alueelta pois29.6.2022 10:30:00 EEST | Tiedote

Helsingin seudun yritysten suhdanneodotukset ovat heikentyneet Ukrainassa käytävän sodan vaikutuksesta erityisesti teollisuudessa, rakentamisessa ja palvelualoilla. Seudun tuotannossa näkyy pientä kasvua, mutta kustannusten voimakas nousu painaa liiketoimintaa. Seudun kuntien välinen muutto käy vilkkaana. Väkeä muuttaa myös aiempaa enemmän pois Helsingin seudulta, selviää 29. kesäkuuta 2022 julkistetusta Helsingin seudun kauppakamarin toimialakatsauksesta.

Ennakointikamarin tilannekatsaus: Yritysten rekrytointitarpeet kasvavat Helsingin seudulla17.6.2022 09:51:02 EEST | Tiedote

Uusia avoimia työpaikkoja avautuu kaikilla toimialoilla enemmän kuin vuotta aikaisemmin, mutta myös runsaammin kuin alkuvuodesta 2020. Palvelu- ja myyntityöntekijöiden kysynnän kasvu on nyt erityisen vahvaa. Pula osaavasta työvoimasta ei ole helpottanut Helsingin seudulla, vaikka yritysten suhdannenäkymät ovat heikentyneet, selviää Ennakointikamarin kevään 2022 tilannekatsauksesta.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme