Osuuskauppa Keskimaa

Keskimaan Ilo auttaa -hyväntekeväisyyskampanja käynnistyy lahjoituskohteiden haulla – tänä vuonna autetaan ihmisiä kohtaamaan toisensa

Jaa

Osuuskauppa Keskimaa toteuttaa jo neljännen kerran Ilo auttaa -hyväntekeväisyyskampanjan, jossa keskitytään keskisuomalaisille iloa ja hyvää mieltä tuottaviin konkreettisiin tekoihin. Tänä vuonna halutaan auttaa ihmisiä kohtaamaan turvallisesti toisensa. Keskimaa etsii nyt erilaisia kohteita ja organisaatioita, jotka haluavat omalla toiminnallaan auttaa ihmisiä kohtaamaan toisensa ilolla. Lahjoituksen kokonaissumma on euro jokaista Keskimaan asiakasomistajaa kohti eli noin 135 000 euroa.

Keskimaan vuoden 2020 Ilo auttaa -hyväntekeväisyyskohteiden haku alkaa 24.8.2020.
Keskimaan vuoden 2020 Ilo auttaa -hyväntekeväisyyskohteiden haku alkaa 24.8.2020.

Tänä vuonna Keskimaan Ilo auttaa -lahjoitus kohdistetaan Keski-Suomessa toimiville tahoille – järjestöille, yhdistyksille, yrityksille ja seuroille – jotka lupaavat osaltaan auttaa keskisuomalaisia kohtaamaan toisensa ilolla. Edellisten vuosien tapaan Keskimaa lahjoittaa tänäkin vuonna Ilo auttaa -kampanjaan yhden euron jokaista asiakasomistajaa kohden. Lahjoituksen kokonaissumma tulee olemaan noin 135 000 euroa. Summa tarkentuu syyskuun lopun asiakasomistajien määrän mukaisesti.

Vuoden 2019 Ilo auttaa -lahjoitus kohdennettiin Keskimaan asiakasomistajien toiveiden mukaisesti ulkoilureittien sekä leikkialueiden parantamiseen Keski-Suomen alueella. Kohteet ovat valmistuneet tämän vuoden aikana, osa valmistuu vielä syksyn aikana – iloa näistä kohteista on vuosiksi eteenpäin. Vuonna 2018 Ilo auttaa -lahjoitus käytettiin lasten, perheiden ja vanhusten arjen parantamiseen Keski-Suomessa ja vuonna 2017 lahjoituksen kohteena olivat veteraanit, vähävaraiset perheet ja lapset sekä vanhukset. Yhteenlaskettuna Osuuskauppa Keskimaan lahjoitukset nousevat näiden neljän Ilo auttaa -kampanjan myötä yli 500 000 euroon ja vaikutukset ovat näkyneet tuhansien keskisuomalaisten arjessa.

− Tämä vuosi on ollut hyvin poikkeuksellinen. Meille oli kuitenkin selvää heti alusta alkaen, että koronatilanteesta huolimatta haluamme tehdä lahjoituksen myös tänä vuonna. Tämän vuotista lahjoituskohdetta mietittäessä halusimme kohdistaa apumme koronatilanteeseen sopivalla tavalla. Ihmiset joutuivat keväällä olemaan pitkiä aikoja eristyksissä ja monia arkeen ja juhlaan liittyvät kohtaamisia jouduttiin välttämään. Nyt haluamme löytää keinoja, joilla tuodaan tilanteeseen sopivalla tavalla ihmisiä yhteen ja sitä kautta iloa ihmisten arkeen, avaa Osuuskauppa Keskimaan toimitusjohtaja Antti Määttä.

− Etsimme nyt avustuskohteita ja yhteistyökumppaneita Keski-Suomen alueelta, joiden kautta on mahdollista auttaa ihmisiä yhteen – henkisesti tai fyysisesti. Tukea voivat hakea vaikka koululuokka, työ- tai harrasteporukka tai ihan yksittäinen henkilökin.

Keskimaa käynnistää hyväntekeväisyyskohteiden haun 24.8.2020. Haun kautta yhdistykset, seurat tai erilaiset järjestöt voivat hakea tukea toimintaansa, jonka avulla he auttavat ihmisiä kohtaamaan toisensa. Etsinnässä on lukuisia erilaisia kohteita ja ideoita. Oli kyseessä sitten taidekerhon tai harrastusleirin tukeminen, ikäihmisten aktiivisuuden ylläpito, tapahtuma tai digikurssi etäyhteydenpitoon, voi tukea hakea. Pääasia on, että tuki osoitetaan toimintaan, joka auttaa ihmisiä kohtaamaan toisiaan turvallisesti. Hankkeiden käytännön toteutuksien tulee toteutua vuosien 2020–2021 aikana, ja avustettavat tahot vastaavat toteutuksista itsenäisesti.

− Jäämme innolla odottamaan avustuskohteiden hakemuksia. Odotamme, että sieltä tulee paljon erilaisia, mielenkiintoisia ja innovatiivisiakin ehdotuksia siitä, miten saamme tuotua iloa ihmisten kohtaamisista keskisuomalaisten arkeen tai juhlaan, Määttä jatkaa.

Hakuaika tuen hakemiselle on 24.8.–13.9.2020. Hakukriteerit täyttävät tahot esitellään Keskimaan henkilökunnalle ja lopulliset valinnat tuen saajista tekee Keskimaan koko henkilöstö äänestämällä. Keskimaa kertoo lahjoituskohteiden valinnasta ja lahjoitussumman käytöstä tarkemmin lokakuussa 2020.

Lisätietoja Ilo auttaa -hyväntekeväisyyskampanjasta ja lahjoituskohteiden hakulomake:

iloauttaa.fi/iloauttaayhteen

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Keskimaan vuoden 2020 Ilo auttaa -hyväntekeväisyyskohteiden haku alkaa 24.8.2020.
Keskimaan vuoden 2020 Ilo auttaa -hyväntekeväisyyskohteiden haku alkaa 24.8.2020.
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Osuuskauppa Keskimaa
Osuuskauppa Keskimaa
Ahjokatu 7
40320 JYVÄSKYLÄ

010 767 3000http://www.keskimaa.fi

Osuuskauppa Keskimaa on market- ja tavaratalokauppaa, matkailu- ja ravitsemiskauppaa sekä liikennemyymälä- ja polttonestekauppaa harjoittava monialayritys, joka tarjoaa palveluja yli 100 toimipaikassa. Olemme maakunnan markkinajohtaja kaikilla edustamillamme toimialoilla. Keskimaa on Keski-Suomen maakunnan suurimpia yrityksiä yli 632 miljoonan euron liikevaihdolla. Asiakasomistajia on yli 133 000. Keski-Suomen suurimpana yritystyönantajana työllistämme lähes 2000 keskisuomalaista.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Osuuskauppa Keskimaa

Keskimaan työyhteisötutkimuksessa koronavuonna kaikkien aikojen paras tulos27.11.2020 08:15:00 EETTiedote

Palvelualalla historiallisen vaikeasta vuodesta huolimatta Keskimaan tuoreessa henkilöstötutkimuksessa on saavutettu kaikkien aikojen paras tulos. Ihmisten turvallisuudentunne ja työtyytyväisyys ovat säilyneet tai jopa kehittyneet haastavista olosuhteista huolimatta. Vuosittain toteutettavaan työtyytyväisyystutkimukseen vastasi lähes 1700 Keskimaan työntekijää, mikä on peräti 92,7% henkilöstöstä. Tulokset paranivat edellisestä vuodesta jopa neljä pistettä, ennätykselliselle 78,2 tasolle.

Keskimaan Ilo auttaa -hyväntekeväisyyskampanja auttaa yhteen yli 101 000 keskisuomalaista16.11.2020 09:45:00 EETTiedote

Osuuskauppa Keskimaa toteuttaa jo neljännen kerran Ilo auttaa -hyväntekeväisyyskampanjan, jossa keskitytään keskisuomalaisille iloa ja hyvää mieltä tuottaviin konkreettisiin tekoihin. Tänä syksynä Keskimaa etsi yhteistyökumppaneita, jotka pystyvät auttamaan keskisuomalaisia kohtaamaan toisensa poikkeusaikaan sopivalla tavalla. Hakemuksia tuli yli 130 taholta, joista 56 lahjoituskohteen myötä mahdollistetaan yli 101 000 keskisuomalaista kohtaamista. Lahjoituksen kokonaissumma on lähes 138 000 euroa.

Keskimaan edustajiston vaalit vuonna 2021 – ehdokkaiden liityttävä jäseniksi viimeistään tämän vuoden aikana2.11.2020 13:55:00 EETTiedote

Osuuskaupan edustajiston vaalit järjestetään joka neljäs vuosi. Seuraavat Osuuskauppa Keskimaan edustajiston vaalit pidetään syksyllä 2021. Osuuskaupan vaaleissa voi olla ehdokkaana jäsen, joka on hyväksytty osuuskaupan jäseneksi vaalivuotta edeltäneen vuoden loppuun mennessä, on maksanut osuusmaksun, on täysivaltainen ja asuu jäsenalueella.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme