Kiinteistömaailma

Kiinteistömaailma on ostanut Baltian maissa toimivan Ober-Hausin Realia Group -konsernilta

Jaa

Realia Group -konserni on myynyt kiinteistönvälityspalveluja kaikissa Baltian maissa tarjoavan Ober-Haus A/S -yhtiön Kiinteistömaailma Oy:lle ja yhtiön toimivalle johdolle. Ober-Haus on ollut Realia Group -konsernin omistuksessa vuodesta 2007, ja sen toimitusjohtajana on koko omistuksen ajan toiminut Tarmo Kase. Kase ja muu Ober-Hausin johto jatkaa tehtävissään omistajavaihdoksen jälkeenkin.

”Yrityskauppa on osa Realian Nordic-strategiaa, jonka tavoitteena on Suomen vahvaa markkina-asemaa hyödyntäen keskittyä laajentumiseen Pohjoismaissa. Olen iloinen, että löysimme Ober-Hausille hyvät uudet omistajat, jotka vievät yhtiötä eteenpäin. Haluan samalla kiittää Ober-Hausin toimitusjohtajaa Tarmo Kasea yrityksen pitkäjänteisestä kehittämisestä”, Realia Group -konsernin toimitusjohtaja Kari Virta sanoo.

”Kiinteistömaailma haluaa kasvaa myös kansainvälisesti. Ober-Haus on merkittävä toimija Baltian alueella, ja sitä on kehitetty edellisen omistajan toimesta määrätietoisesti. Se on tietojohdetun kiinteistönvälityksen ja kiinteistöjen arviointipalvelujen arvostettuna osaajana luonteva lisä Kiinteistömaailma-perheeseen, jatkaen entisellä brändillään toiminta-alueellaan”, toteaa Kiinteistömaailma Oy:n toimitusjohtaja Risto Kyhälä.

Lisätiedot:
Kari Virta, toimitusjohtaja, Realia Group -konserni, puh +358 40 751 1853
Risto Kyhälä, toimitusjohtaja, Kiinteistömaailma Oy, puh. +358 400 998800
Tarmo Kase, toimitusjohtaja, Ober-Haus A/S, puh. +372 501 2629


Ober-Haus A/S toimii Virossa, Latviassa ja Liettuassa. Yhtiöllä on 27 toimistoa Baltian maissa, ja sen palveluksessa on 280 työntekijää.

Realia Group on Pohjoismaiden suurin asuntojen, kiinteistöjen ja toimitilojen välitykseen sekä hallintaan erikoistunut asiantuntijapalvelukonserni. Tuotamme asiakkaillemme kokonaisvaltaisia palveluita ja ratkaisuja asumisen ja toimitilasektorin kiinteistöpalveluissa. Realia Group -konserniin kuuluvat Suomessa Realia Isännöinti, Realia Management, Huoneistokeskus ja Huom! Huoneistomarkkinointi sekä Ruotsin toiminnoista Hestia. Realia Group -konsernin palveluksessa työskentelee noin 1 800 asiantuntijaa, ja konsernin liikevaihto on noin 130 miljoonaa euroa.

Kiinteistömaailma on Suomen suurin kiinteistönvälittäjä. Ketjun noin sadassa yrittäjävetoisessa asuntomyymässä asunto- ja kiinteistökaupan palveluja tarjoaa yli 600 asiantuntijaa. Ketjun liikevaihto on noin 70 miljoonaa euroa.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Kiinteistömaailma
Kiinteistömaailma
Unioninkatu 30
00100 HELSINKI

info@kiinteistomaailma.fihttps://www.kiinteistomaailma.fi

Kiinteistömaailma on vuonna 1990 perustettu valtakunnallinen kiinteistönvälitysketju, jossa työskentelee yli 600 asuntokaupan ammattilaista noin 100 asuntomyymälässä. Kauppamäärillä mitattuna Kiinteistömaailma on kiinteistönvälityksen markkinajohtaja Suomessa. 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Kiinteistömaailma

1000 suomalaista: Korona-aika vahvistanut suomalaisten kaipuuta vesistöjen ääreen – naapurisopu yllättäen jopa parantunut8.4.2021 09:00:00 EEST | Tiedote

Liki 90 prosenttia suomalaisista haluaisi katsella ikkunastaan vesistöä ja lähes yhtä moni metsää, kertoo Kiinteistömaailman tilaama IROResearch Oy:n Tuhat suomalaista -tutkimus. Kaipuu vesistöjen ja metsän ääreen on voimistunut neljän vuoden takaiseen vastaavaan tutkimukseen nähden, eivätkä kaupunkimaiset puistonäkymät enää riitä luontolähteeksi yhtä monelle. Naapurisuhteita ei kotosalla vietetty korona-aika sen sijaan näytä kiristäneen, vaan riitelevien naapureiden määrä on yllättäen jopa vähentynyt.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme