Vaasan kaupunki - Vasa stad

Kirjastosta kotimaisia aikakauslehtiä omalle laitteelle

Jaa

Vaasan kaupunginkirjasto tarjoaa asiakkailleen uuden etäkäyttöisen palvelun, jonka kautta voi lukea kotimaisia aikakauslehtiä 2.6. alkaen vaikka kotisohvalla, mökillä tai rannalla.

Vaasan kaupunginkirjaston hankkiman eMagz Remote-palvelun avulla voi nyt myös kirjaston ulkopuolella lukea valikoimassa olevia suomenkielisiä aikakauslehtiä.

Palvelun kautta luettavia aikakauslehtiä on yksitoista: Antiikki ja taide, Et-lehti, Demi, Ihana, Kamera-lehti, Kippari, Me Naiset, Suomen Kuvalehti, Tekniikan Maailma, Tuulilasi, Unelmien Talo & Koti.

–E-lehtien suosio on kasvanut huimasti ja vallitsevat poikkeusolot ovat ohjanneet asiakkaita sähköisten lehtien ja -kirjojen käyttäjiksi, kertoo palvelupäällikkö Marja Mikola.

Palvelu toimii kaikilla tyypillisillä päätelaitteilla ja selaimilla osoitteessa https://vaasa.emagz.fi. Palveluun kirjaudutaan kirjaston ulkopuolella oman kirjastokortin numerolla ja pin-koodilla.

Lähes kymmenessä suomalaisessa käyttäjäkirjastossa käytössä olevan palvelun on lanseerannut LM Tietopalvelut vuonna 2019.

Myös Press Reader-palvelusta löytyy luettavaa

Muita lehtiä voi lukea etänä kirjaston valikoimasta löytyvällä PressReader-palvelulla, jossa on sanoma- ja aikakauslehtiä eri puolilta maailmaa. Palvelussa on luettavissa mm. Hufvudstadsbladet ja Svenska Dagbladet.

Palveluun pääsee kirjautumalla ensin verkkokirjastoon ja sen jälkeen valitsemalla PressReader -linkki.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

palvelupäällikkö Marja Mikola
Vaasan kaupungin kulttuuri- ja kirjastopalvelut
marja.mikola@vaasa.fi
p. (06) 325 3521

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Vaasan kaupunki - Vasa stad
Vaasan kaupunki - Vasa stad
PL / PB 3
65101 Vaasa

+358 6 325 1111http://www.vaasa.fi

Vaasan kaupunki

Aina aurinkoinen Vaasa on Pohjolan energiapääkaupunki, jossa yhdistyvät innovatiivisuus, teknologia, laadukkaat palvelut, monipuolinen koulutus- ja kulttuuritarjonta sekä energinen meininki.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Vaasan kaupunki - Vasa stad

Ilkivallan kohteeksi joutunut pyörälaskuri on nyt uusittu 9.7.2020 13:58:07 EESTTiedote

Palosaaren sillalla komeilee nyt uusi näytöllinen laskuri. Edellinen pyörälaskuri joutui ilkivallan kohteeksi, ja se rikottiin. Uusi laskuri laskee sekä ohi kulkevat pyöräilijät että jalankulkijat. Laskuri ilmoittaa kyseisen päivän ja koko vuoden tulokset. Vaasassa on yhteensä viisi pyörälaskuria, joista yhdessä on näyttö. Laskureiden tietoihin voi tutustua verkkosivullamme osoitteesta www.vaasa.fi/pyoraily

Den vandaliserade cykelräknaren har nu förnyats 9.7.2020 13:56:35 EESTTiedote

På Brändö bro ståtar nu en ny displayförsedd räknare. Den förra cykelräknaren vandaliserades och gick sönder. Den nya räknaren räknar både passerande cyklister och fotgängare. Räknaren meddelar resultaten för ifrågvarande dag och för hela året. I Vasa finns totalt fem cykelräknare, av vilka en har display. På vår webbsida på adressen www.vaasa.fi/sv/cykling kan man bekanta sig med uppgifterna i räknarna.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme