Suomen Yrittäjät

Kjell Nydahl on Vuoden 2019 omistajanvaihdosasiantuntija 

Jaa

Yrityspalvelujohtaja Kjell Nydahl Vaasanseudun Kehitys Oy VASEK:ista palkittiin Vuoden 2019 omistajanvaihdosasiantuntijana. Palkinto jaettiin Omistajanvaihdoskonferenssissa Helsingissä.

Vuoden 2019 omistajanvaihdosasiantuntija Kjell Nydahl. Kuva: VASEK
Vuoden 2019 omistajanvaihdosasiantuntija Kjell Nydahl. Kuva: VASEK

- Kjell Nydahl on eleettömällä tavalla edesauttanut satoja onnistuneita omistajanvaihdoksia ja edistänyt omistajanvaihdoksia koko Pohjanmaan maakunnan alueella, Suomen Yrittäjien varatoimitusjohtaja Anssi Kujala perusteli valintaa. 

- Omistajanvaihdosten edistäminen on ollut helppoa VASEK:illa, sillä huolehdimme yrityksistä koko niiden elinkaaren ajan. Usein käy niin, että saan olla apuna perustamassa yritystä, kehittämässä sitä eri vaiheissa ja myös tukena omistajanvaihdoksessa, Nydahl toteaa.

Kujala luovutti palkinnon Omistajanvaihdosfoorumin puolesta. Valinnan teki Omistajanvaihdosfoorumi konferenssiin osallistuneiden ehdotusten pohjalta.
Omistajanvaihdosasiantuntijan valinnalla halutaan kiinnittää huomiota mikro- ja pk-yritysmarkkinoihin ja niiden kehittämiseen. Vuoden omistajanvaihdosasiantuntija nimettiin nyt yhdeksännen kerran.

- Kjell Nydahlin työn ansiosta omistajanvaihdosten edistämiseen tähtäävä ammattimainen toiminta on laajentunut myös Pietarsaaren seudulle ja Kristiinankaupungin seudulle, Kujala sanoi.

Kujalan mukaan Nydahlin työ on ollut myös valtakunnallisesti merkityksellisestä muun muassa kaksikielisen materiaalin tuottamisessa.

- Pohjanmaa on hyvä esimerkki myös siitä, että omistajanvaihdoksissa auttaminen on otettu mukaan vakiintuneeseen toimintaan elinkeinopalveluissa. Ikääntyvässä Suomessa omistajanvaihdostoiminta ei voikaan olla projektitoimintaa vaan siihen pitää osoittaa riittävät pysyvät resurssit, Kujala huomauttaa.

- VASEKin omistavat kunnat ovat pitäneet omistajanvaihdosten edistämistä tärkeänä osana yrityspalveluitamme ja antaneet mahdollisuuden kehittää niitä. Olemme tuottaneet muun muassa Aloita ajoissa -omistajanvaihdosoppaan ja muuta materiaalia helpottamaan yrittäjien arkea, Nydahl kertoo.

Omistajanvaihdosfoorumi on Suomen Yrittäjien hallinnoiman omistajanvaihdoshankeen ohjausryhmä. Sen jäseniä ovat työ- ja elinkeinoministeriö, Elinkeinoelämän keskusliitto EK, Suomen Yrittäjät, Perheyritysten liitto, Finnvera, Business Finland, Finnvera, Deloitte, Nordea, Danske Bank, Suomen Yrityskaupat, Suomen Uusyrityskeskukset, Suomen Elinkeino- ja Kehitysyhtiöt, Suomen Yrityskummit, Seinäjoen Ammattikorkeakoulu ja Lappeenrannan-Lahden Teknillinen Yliopisto.

Omistajanvaihdoskonferenssi 2019 kokoaa yhteen noin 250 yrityksen ostajaa, myyjää ja asiantuntijaa eri puolilta Suomea.

Yhteyshenkilöt

Vuoden 2019 omistajanvaihdosasiantuntija, yrityspalvelujohtaja Kjell Nydahl, p. 050 368 2686, kjell.nydahl@vasek.fi
projektipäällikkö Mika Haavisto, Suomen Yrittäjät, p. 050 550 1993, mika.haavisto@yrittajat.fi

Kuvat

Vuoden 2019 omistajanvaihdosasiantuntija Kjell Nydahl. Kuva: VASEK
Vuoden 2019 omistajanvaihdosasiantuntija Kjell Nydahl. Kuva: VASEK
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Suomen Yrittäjät
Suomen Yrittäjät
Mannerheimintie 76 A
00101 HELSINKI

09 229 221 (vaihde klo 8.00-16.00)http://www.yrittajat.fi

Suomen Yrittäjät on jäsenmäärältään elinkeinoelämän suurin, 115 000 jäsenyrityksen keskusjärjestö, joka ajaa Suomen pienten ja keskisuurten yritysten asiaa. Jäsenyrityksistä 50 000 on työnantajayrittäjiä. Ne työllistävät yrittäjät mukaan lukien noin 660 000 henkilöä. Työllistämisluku perustuu vuonna 2018 yhdessä Tilastokeskuksen kanssa tehtyyn laskelmaan. Yrittäjäjärjestön toiminta rakentuu 383 paikallisyhdistyksestä, 20 aluejärjestöstä ja 58 toimialajärjestöstä. Lisätietoa: www.yrittajat.fi.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Suomen Yrittäjät

Yrittäjägallup: Yritysten tilanne parantunut selvästi, etätöitä aiotaan jatkaa laajalti pysyvästi13.8.2020 11:00:00 EESTTiedote

Koronaviruksen aiheuttama kriisi yrityksissä lieveni selvästi kesän aikana, mutta yrittäjät pelkäävät toista aaltoa, kertoo tuore Yrittäjägallup. - On ensiarvoisen tärkeää saada suojaus, testaus ja jäljitys toimimaan nopeasti ja kattavasti, Yrittäjien toimitusjohtaja Mikael Pentikäinen kommentoi. - Yksityiset yritykset pitää valjastaa laajalti testioperaatioon.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme