Svea

Konsta Karvinen aloittaa Svea Payments Oy:n ja Svea Development Oy:n toimitusjohtajana

Jaa

Konsta Karvinen aloittaa Svea Payments Oy:n ja Svea Development Oy:n toimitusjohtajana 1.9.2020. Karvinen palaa Svealle puolen vuoden sapattivapaalta ja jatkaa elokuussa poisnukkuneen Mikael Smedsin työtehtävissä.

Konsta Karvinen on Mikael Smedsin ohella toinen Svea Payments ja Svea Development -yhtiöiden perustajista. Karvinen on verkkokauppa-alan ja maksuliiketoiminnan moniosaaja, jolla on erittäin laaja kokemus ja syvää osaamista sekä alalta kokonaisuudessaan että Payments-yhtiöiden liiketoiminnasta.

Tietoja julkaisijasta

Svea
Svea
Mechelininkatu 1a
00180 Helsinki

+358 9 4242 300https://www.svea.com/fi/fi/start/

Svea tarjoaa maksu- ja rahoitusratkaisuja yrityksille ja yksityisille, sekä perintä- ja taloushallinnon palveluita yrityksille. Suomessa Svea on toiminut jo vuodesta 2002, työllistäen nykyisin yli 200 henkeä. Svean toiminta Suomessa koostuu neljästä yrityksestä: rahoitusyhtiö Svea Ekonomi AB (publ.), Filial i Finlandista, perintätoimija Svea Perintä Oy:stä sekä maksujen välitykseen liittyviä palveluita tarjoavista Svea Payments Oy:stä ja Svea Development Oy:stä.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Svea

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme