Vaasan kaupunki - Vasa stad

KORJATTU TIEDOTE// Ministeri Henriksson saapuu kirjastokiertueella Vaasaan 10.7.

Jaa

(Ajankohta muuttunut) Pääministeri Antti Rinteen hallitus kiertää kesän aikana eri puolilla maata keskustelemassa hallitusohjelmasta suomalaisten kanssa. Oikeusministeri Anna-Maja Henriksson saapuu Vaasan kaupunginkirjastoon keskiviikkona 10.7.

Henriksson vierailee Vaasan kaupunginkirjastossa keskiviikkona 10.7. klo 18.00, keskustelutilaisuus kaikille avoin. Keskusteluiden tavoitteena on kertoa, mitkä ovat hallituksen tärkeimmät tavoitteet ja kuulla ohjelmasta palautetta. Yleisöllä on myös mahdollisuus esittää ministerille kysymyksiä ja kommentteja.

Hallitusohjelma julkaistiin keskustakirjasto Oodissa Helsingissä, ja hallitus haluaa nyt jatkaa keskustelua ihmisten kanssa kiertämällä Suomen kirjastoissa, sillä kirjasto on yksi suomalaisen sivistyksen kulmakivi ja kaikkien yhteinen kohtaamispaikka. Kirjastoon liittyy myös hyvä suomalainen periaate: se, mikä on meillä lainassa, pitää palauttaa hyvässä kunnossa takaisin.

Tarkemmat tiedot tapahtumista ja kaikkien kirjastovierailujen ajankohdista löytyvät valtioneuvoston verkkosivuilla https://valtioneuvosto.fi/rinteen-hallitus/kirjastokiertue ja sosiaalisessa mediassa tunnisteella #kirjastokiertue #biblioteksrunda.

Media voi haastatella ministeriä yleisötilaisuuden päätyttyä.

Yhteyshenkilöt

Anna-Maja Henrikssonin erityisavustaja Lisa Palm, puh. 0295 150 069, lisa.palm@om.fi

Kuvat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Vaasan kaupunki - Vasa stad
Vaasan kaupunki - Vasa stad
PL / PB 3
65101 Vaasa

+358 6 325 1111http://www.vaasa.fi

Vaasan kaupunki

Aina aurinkoinen Vaasa on Pohjolan energiapääkaupunki, jossa yhdistyvät innovatiivisuus, teknologia, laadukkaat palvelut, monipuolinen koulutus- ja kulttuuritarjonta sekä energinen meininki.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Vaasan kaupunki - Vasa stad

Mysteerion äärellä - multimediasta maalaukseen14.10.2019 15:52:35 EESTTiedote

Kuntsin modernin taiteen museossa Vaasassa syyskauden aloittava Marita Liulian Mysterium-näyttely esittelee laaja-alaisen taiteilijan viimeisimpiä teoksia. Erityisesti maalaukset ovat saaneet entistä enemmän tilaa taiteilijan työskentelyssä, vaikka hän on tullut tunnetuksi nimenomaan monialaisesta eri taiteenlajeja yhdistävästä ja poikkitaiteellisesta tuotannostaan. Näyttely on esillä 19.10.2019-2.2.2020.

Vid ett mysterium – från multimedia till målning14.10.2019 15:50:45 EESTTiedote

Marita Liulias utställning Mysterium inleder höstsäsongen på Kuntsi museum för modern konst i Vasa. Utställningen presenterar den mångsidiga konstnärens senaste verk. Speciellt målningarna har fått mer utrymme än tidigare i konstnärens arbete, även om hon har blivit känd i synnerhet för sin tvärkonstnärliga och multiprofessionella produktion som kombinerar olika konstarter. Utställningen visas 19.10.2019–2.2.2020.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme