Kotipizza Group Oy

Kotipizzalle mitalisija European Franchising Awardsissa 

Jaa
Kotipizza sijoittui kolmanneksi European FranchiseAwards 2022-kilpailunResilience-sarjassa. Sarjassa palkittiin koronapandemiasta erityisen hyvin selviytynyt franchiseketju. Kilpailun finaali järjestettiin Brysselissä 19.9.2022.
Suomalaiset franchisingyritykset saivat kolme mitalisijaa European Franchising Awardseissa.
Suomalaiset franchisingyritykset saivat kolme mitalisijaa European Franchising Awardseissa.

Maanantai-iltana Brysselissä järjestetyssä European Franchise Awards -kilpailussa palkittiin franchiseyrityksiä eri puolilta Eurooppaa. Suomalaiset franchisingalan yritykset pärjäsivät kilpailussa erityisen hyvin. Kotipizza sijoittui kolmanneksi Special Awad for Resilience –sarjassa, jonka lisäksi henkilöstöpalveluyritys Eezy sijoittui toiseksi sarjassa Franchisor of the Year ja Kiinteistömaailma-ketjuun kuuluvan Amuletti Asunnot Oy:n yrittäjät saivat kolmannen sijan Franchisee of the Year –sarjassa. Ensimmäistä kertaa järjestetyssä kilpailussa jaettiin palkintoja viidessä sarjassa.  

‘’Kolmas sija Special Award for Resilience -sarjassa on suuri kunnia Kotipizzalle. On hienoa, että suomalaiset franchisingyritykset pärjäsivät kilpailussa hyvin. Se osoittaa, kuinka arvokasta suomalainen osaaminen franchisingalalla on’’, kommentoi Kotipizza Groupin toimitusjohtaja Heidi Stirkkinen. 

Kotipizzan menestys Resilience-sarjassa kertoo franchising-liiketoimintamallin joustavasta ja muutoskykyisestä luonteesta. Kotipizzan resilienssi oli ikään kuin valmiiksi luotu jo ennen pandemian alkua toimivan verkkokaupan sekä monipuolisten kuljetusmahdollisuuksien kautta. Lopulta kuitenkin kestävyys haastavina aikoina on ihmisten ansiota. Kotipizza-yrittäjät, yli 2000 ravintolatyöntekijää ja Kotipizza-ketjun asiantuntijat sekä johto olivat ratkaisevassa asemassa ja nostivat KotipizzaResilience-sarjan mitalisijoille’’, Stirkkinen jatkaa. 

European Franchise Awards -kilpailu on European Franchise Federationin järjestämä. Suomesta finaalissa olivat Kotipizzan lisäksi henkilöstöpalveluyritys Eezy Oyj sekä Kiinteistömaailma-ketjun yrittäjät Amuletti Asunnot Oy:stä. 

Lisätietoja kilpailusta ja voittajista: https://eff-franchise.com/awards/  

Avainsanat

Kuvat

Suomalaiset franchisingyritykset saivat kolme mitalisijaa European Franchising Awardseissa.
Suomalaiset franchisingyritykset saivat kolme mitalisijaa European Franchising Awardseissa.
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Kotipizza Group Oy
Verkkosaarenkatu 5
00580 HELSINKI

http://www.kotipizzagroup.com/fi/

KOTIPIZZA OYJ 

Kotipizza on suomalainen ja Pohjoismaiden suurin pizzaketju. Vuonna 1987 perustetulla ketjulla on noin 300 ravintolaa ympäri Suomen. Niiden myynti tilikaudella 2020 oli 151,4 miljoonaa euroa. Kaikki Suomen Kotipizza-ravintolat ovat franchisingperiaatteella toimivia, itsenäisten franchisingyrittäjien johtamia ravintoloita. Franchisingyrittäjä saa käyttöönsä testatun ja kannattavan liikeidean, valmiin tuotteen ja tuotemerkin, ketjun tietotaidon ja muut yhteistyön edut. 

Kotipizza-ketjua hallinnoi Kotipizza Oy, joka kuuluu Kotipizza Groupiin. Konserniin kuuluvia yhtiöitä ovat myös artesaaniburgereita valmistava The Social Burger Joint Oy ja hankinta- ja logistiikkaorganisaatio Helsinki Foodstock Oy, joka toimittaa vastuulliset raaka-aineet konsernin ravintolaketjuille. Kotipizza Group on osa norjalaista Orkla-konsernia, jonka toiminnan pohjana ovat kestävät arvot.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Kotipizza Group Oy

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme