Johnny L

Kuka on suomalaisten suosituin radiojuontaja ja radio-ohjelma? RadioGaalan äänestys nyt käynnissä

Jaa
Viime vuoden suosituimmat valtakunnalliset ja paikalliset radiojuontajat ja -ohjelmat listataan helmikuussa, kun suomalaiset pääsevät äänestämään suosikkejaan RadioGaalan yleisöäänestyksessä. Äänestys on käynnissä 23.2. asti ja voittajat julkistetaan RadioGaala-tapahtumassa 31.3.

Radion suosikkijuontajien ja -ohjelmien äänestys kiinnostaa suomalaisia: viime vuoden äänestyksessä annettiin yli 100 000 ääntä. Radiota kuunnellaan muuttuneessa mediaympäristössä edelleen todella paljon ja kaupallinen radio tavoittaa viikkotasolla n. 70 % kaikista suomalaisista. Tämän vuoden äänestykseen odotetaan myös runsasta osanottoa.

RadioGaalan äänestyksessä palkitaan voittajat sekä valtakunnallisissa että paikallisissa kategorioissa. Vuoden valtakunnallisen radiojuontaja -palkinnon huimat 11 kertaa voittanut Jaajo Linnonmaa lopetti Aamulypsy-uransa joulukuussa 2022 ja on tässä roolissa ehdolla nyt todennäköisesti viimeistä kertaa. 

”Mediakulutuksen alustojen ja teknologioiden monipuolistuessa laadukkailla sisällöillä ja juontajilla on kasvavan tärkeä rooli”, sanoo RadioMedian toimitusjohtaja Stefan Möller. "Suomalaisilla radion kuuntelijoilla on jo pitkään ollut vakiosuosikkinsa sekä valtakunnallisella että paikallisella tasolla. Elämme nyt mielenkiintoisia aikoja ja on jännä nähdä pitävätkö vanhat suosikit pintansa tiettyjen ohjelmamuutosten jälkeen.”    

RadioGaalan yleisöäänestyksen voittajat sekä radiotoimialan RadioAwards-palkinnot jaetaan RadioGaala-tapahtumassa Helsingin Messukeskuksessa 31.3.2023.

Äänestys on käynnissä osoitteessa radiogaala.fi.  

Tietoa RadioMediasta: 
RadioMedia on kaupallisten radioiden kattojärjestö, johon kuuluvat lähes kaikki suomalaiset kaupalliset radioasemat. RadioMedia vastaa radiotoimialan edunvalvonnasta, tutkimus- ja tietopalveluista, koulutuksesta sekä markkinoinnista. RadioMedia järjestää alan tärkeimmät kilpailut ja tapahtumat, kuten RadioGaalan ja Kaiku-radiomainoskilpailun. Kaupallisia radiokanavia kuuntelee viikoittain 3,5 miljoonaa suomalaista.
Radiomedia.fi  

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Lisätietoja:  
Inka Forss, projektipäällikkö, RadioMedia
040 165 7010, inka.forss@radiomedia.fi 


Stefan Möller, toimitusjohtaja, RadioMedia
0400 508 877, stefan.moller@radiomedia.fi  


  

Kuvat

Lataa
Jaajo Linnonmaa on voittanut vuoden radiojuontaja -palkinnon jo 11 kertaa. Tuleeko tusina täyteen tällä kertaa?
Jaajo Linnonmaa on voittanut vuoden radiojuontaja -palkinnon jo 11 kertaa. Tuleeko tusina täyteen tällä kertaa?
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Johnny L
Johnny L
Sampsantie 33
00610 HELSINKI

+358 40 541 2365https://www.johnnyl.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Johnny L

Kaiku-radiomainoskilpailu: vuoden paras radiomainos on Seiskan Sananen viikonvaihteeksi – Hesburger vuoden radiomainostaja17.3.2023 07:00:00 EET | Tiedote

Suomen merkittävimmän radiomainoskilpailun, Kaikun, voittajat julkistettiin eilen illalla. KaikuGaalassa palkittiin viime vuoden parhaat mainokset kahdeksassa eri kategoriassa. Tuotteet-kategorian voittanut Seiskan "Sananen viikonvaihteeksi" palkittiin kilpailun Grand Prix -pääpalkinnolla. Vuoden radiomainostajan palkinnon vastaanotti Hesburger.

Ylen ja kaupallisen radion kanavat löytyvät nyt uudesta Radioplayer-palvelusta31.1.2023 08:00:51 EET | Tiedote

Radioplayer-palvelu korvaa nykyisen Radiot.fi:n. Radioplayer on kansainvälinen audiosisältöjen alusta, joka tarjoaa radiolle ja muille audiosisällöille yhtenäisen käyttökokemuksen eri laiteympäristöissä ja turvaa kotimaisen audiosisällön asemaa kansainvälisiä alusta- ja teknojättejä vastaan. Palvelun tarjoajina Suomessa toimivat Yle ja kaupallisten radioiden edustaja RadioMedia.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme