Haaga-Helia ammattikorkeakoulu

Kulttuuritoimittaja Pauliina Grym on Haaga-Helian vuoden alumni 2022

Jaa
Vuoden alumni julkistettiin Haaga-Helian valmistujaisissa 19. joulukuuta 2022.

Vuoden alumniksi on valittu toimittaja ja media-alan ammattilainen Pauliina Grym. Haaga-Helian journalismin tutkintojohtajan Anne Leppäjärven mukaan Grym erottuu selvästi edukseen.

Perusteina olivat mm. Grymin tekemä alumniyhteistyö Haaga-Helian kanssa sekä jatkuva itsensä kehittäminen opintojen aikana ja niiden jälkeen.

– Pauliina on monipuolinen oman alansa osaaja ja uusien avauksien tekijä. Alumnina hän on aina valmis tekemään yhteistyötä mm. vierailuluentojen sekä opiskelijoiden ja opetushenkilöstön sparrauksen merkeissä. Hän kehittää jatkuvasti itseään, viimeksi Helsingin Sanomain Säätiön stipendiaattina World Press Instituten journalismiohjelmassa Yhdysvalloissa, Leppäjärvi toteaa.

Ylen Kulttuuriykkösen toimittajana työskentelevä Pauliina Grym yksi Haaga-Helian niin kutsutuista tupla-alumneista, sillä hän suoritti ensimmäisen tutkintonsa jo vuonna 2016 medianomin koulutusohjelmasta. Myöhemmin Grym palasi täydentämään koulutustaan Haaga-Helian journalismin Master-ohjelmaan, josta hän valmistui 2021.

Pauliina Grym on ilmeisen ilahtunut ja vaikuttunut valinnastaan Haaga-Helian vuoden alumniksi.

– Näinä valetiedon ja sotapropagandan aikoina olen todella ylpeä ja iloinen siitä, että vuoden alumniksi valittiin kaltaiseni journalistitutkinnon suorittanut ihminen, vaikka toki Haaga-Heliasta valmistuu työntekijöitä muillekin elintärkeille aloille, joita maamme ja yhteiskuntamme tarvitsevat toimiakseen, kommentoi Grym.

Kokenut kulttuuritoimittaja on luonut jo toistakymmentä vuotta uraa suomalaisilla radiotaajuuksilla, julkaissut musiikkiaiheisia kirjoja, kirjoittanut lukuisiin lehtiin sekä työskennellyt tuottajana verkkosisällöissä ja radio-ohjelmissa. Haaga-Helian opintoja hän kehuu korkeatasoisiksi.

– Haaga-Helian opinnot saivat minut tarkastelemaan omaa ammattiani ja ammatti-identiteettiäni uudella tavalla, myös kriittisesti. Kun valmistuin YAMK-linjalta, koin olevani monin tavoin parempi toimittaja, vaikka opinnot aloittaessani minulla olikin jo käytännön kokemusta monen vuoden ajalta. Valmistuttuani olen kannustanut jatko-opiskelusta haaveilevia ystäviäni ja kollegoitani hakemaan Haaga-Heliaan, sillä olen itse kokenut opiskelun siellä työn ohessa paitsi mahdolliseksi myös hyvin inspiroivaksi ja antoisaksi.

Haaga-Helian vuoden alumni valitaan valmistuneiden joukosta korkeakoulun eri tutkinto-ohjelmien ehdotusten perusteella. Tunnustuksen voi saada henkilö, joka on ansioitunut esimerkiksi opiskelijoiden kanssa toimimisessa, osallistunut valmistumisen jälkeen korkeakoulun kehittämiseen tai menestynyt omalla urallaan.

Vuoden alumniin 2022 Pauliina Grymiin voi tutustua paremmin Haaga-Helian verkkosivuilla julkaistun alumnitarinan kautta:

Kulttuuritoimittaja Pauliina Grym: Päätyminen Haaga-Heliaan oli monen tekijän summa

Tiedotteen kuva: Antti Haanpää, Yle.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Haaga-Helia ammattikorkeakoulu
Haaga-Helia ammattikorkeakoulu
Ratapihantie 13
00520 HELSINKI

09 229 611http://www.haaga-helia.fi/fi

Koulutamme liike-elämän ja palveluelinkeinojen asiantuntijoita sekä tutkimme ja kehitämme näihin aloihin liittyvää osaamista ja toimintaa. Koulutusalamme ovat liiketalous, tietojenkäsittely, hotelli-, ravintola- ja matkailuala, journalismin koulutus, liikunta-ala sekä ammatillinen opettajankoulutus.

Meille on tärkeää, että opiskelijoillamme on heti valmistuttuaan vahvat siteet työelämään. Panostamme toiminnassamme yrittäjyyteen, yhteistyöhön, innovatiivisuuteen ja kansainvälisyyteen.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Haaga-Helia ammattikorkeakoulu

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme