Helsingin seudun kauppakamari

Kutsu: Huomisen asiakas – Onko hän asiakkaasi jo tänään?

Jaa
Tiedätkö, millainen on huomisen asiakas? Tule kuulemaan, mitä tiedämme hänestä jo tänään!

Haastavana taloudellisena aikana on syytä pitää huolta nykyisistä asiakkaista, koska he ovat todennäköisesti myös huomisen asiakkaita. Tämä kirja antaa uuden näkökulman yrityksen kilpailuedun rakentamiseen.

Tule kuulemaan striimattuun Huomisen asiakas -kirjan julkistamistilaisuuteen pe 17.3.2023, millainen on huomisen asiakas. Mitä meidän kuuluu tietää hänestä jo tänään?

Haastattelumuotoisessa tilaisuudessa kirjailija, Futurelab Experience Oy:n toimitusjohtaja Kari Korkiakoski kertoo siitä, mitä kaikkea asiakaskokemus voisi tarjota Suomelle ja sen kilpailukyvylle. Kirjan ajatuksena on nostaa asiakaskokemuksen merkitys yritystasolta toimialatasolle ja sieltä eteenpäin kansalliselle tasolle. Teos vastaa kysymykseen, ”miten suomalainen yritys tai organisaatio voi rakentaa ainutlaatuisen asiakaskokemusstrategian”.

Tämän lisäksi käydään läpi tuloksia, joita on saatu haastattelemalla asiakaskokemuksen kehittämisen parissa työskenteleviä päättäjiä. Kirjan taustalla on myös Futurelab Experience Oy:n teettämä tutkimus, joka tarjoaa myös tuoretta tietoa asiakkaiden odotuksiin pandemian jälkeisessä ajassa. Teos antaa eri organisaatioiden asiakaskokemukseen liittyvää ajattelemisen aihetta niin johtajille ja esihenkilöille kuin kaikille aiheesta kiinnostuneille. Se sopii myös opetuskäyttöön ja oppikirjaksi eri oppilaitoksien kurssivalikoimaan.

Striimin kautta osallistuvien on mahdollista lähettää chatin kautta kysymyksiä kirjailijalle ja osallistua keskusteluun. Kirjoittajaa haastattelee Kauppakamarin tuottaja Taina Parviainen.

Julkistamistilaisuus 17.3.2023 klo 11.00–11.45 

Tervetuloa mukaan striimattuun Huomisen asiakas -kirjan julkistamistilaisuuteen, joka järjestetään pe 17.3.2023 klo 11.00–11.45. Voit ilmoittautua myös mukaan Kauppakamarikaupasta alla olevasta linkistä.

Lisätietoa julkistamistilaisuudesta

Lisätietoa kirjasta

Arvostelukappaleet: markkinointi@helsinki.chamber.fi

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Taina Parviainen, tuottaja, Helsingin seudun kauppakamari
Puh.: 050 358 0846, taina.parviainen@chamber.fi

Katariina Suominen, myyntipäällikkö, Helsingin seudun kauppakamari
Puh.: 045 773 32978, katariina.suominen@chamber.fi

Kuvat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Helsingin seudun kauppakamari
Helsingin seudun kauppakamari
Kalevankatu 12
00100 Helsinki

http://helsinki.chamber.fi/fi/

Helsingin seudun kauppakamari vahvistaa yritysten menestystä osallistumalla aktiivisesti Helsingin seudun kehittämiseen. Kauppakamariin kuuluu 21 kunnan alueelta yli 7 000 palveluja, kauppaa ja teollisuutta edustavaa yritystä.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Helsingin seudun kauppakamari

Kauppakamarikysely: Katujengiytyminen häiritsee Helsingin seudun yritysten liiketoimintaa14.3.2023 07:00:00 EET | Tiedote

Yli puolet Kauppakamarin jengiytymiskyselyyn vastanneista pääkaupunkiseudun yrityksistä on kokenut eriasteista häiriköintiä ja rikollisuutta katujengien ja vastaavien ryhmittymien taholta. Jopa kolmasosa seudun yrityksistä kertoo jengikäyttäytymisen häiritsevän liiketoimintaa. Alaikäisten aiheuttamien häiriöiden määrä on kasvanut seudulla merkittävästi, selviää Helsingin seudun kauppakamarin katujengiytymiskyselystä.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme