Helsingin seudun kauppakamari

Kutsu: JATKUVA OPPIMINEN – työelämän tärkein taito

Jaa

Jatkuva oppiminen on yksi ratkaisu työvoimapulaan ja yritysten kannattavuusongelmiin. Kuinka oppimista voi edistää ja ottaa sen osaksi yrityksen jokapäiväistä toimintaa? Kauppakamarin kirjauutuus ”Jatkuva oppiminen – työelämän tärkein taito” auttaa yrityksiä näissä pohdinnoissa.

Tule kuulemaan striimattuun Jatkuva oppiminen – työelämän tärkein taito -kirjanjulkistamistilaisuuteen koko työuran kestävästä oppimisesta, motivaatiosta ja työn imusta sekä näiden vaikuttavuudesta yrityksen menestykseen ja kannattavuuteen.

Kirjaan on koottu laajasti finanssialan ylimmän yritysjohdon näkemyksiä henkilöstön osaamisen kehittämisestä. Kirjan kirjoittajat Tarja Kallonen ja Annemari Kuhmonen kertovat haastattelumuotoisessa tilaisuudessa, miten jatkuva oppiminen voi olla parhaimmillaan luovaa ja innovoivaa sekä miten finanssialalta olevat esimerkit ovat sovellettavissa yli toimialarajojen. Kirjoittajilla on pitkä kokemus niin finanssi- kuin opetusaloilta.

Oppimisesta tulisi tehdä yksi hyvän elämän osa-alueista, kuten säännöllinen liikunta, riittävä uni ja terveellinen ravinto. Kirjan luettuasi tiedät, miten se tehdään. Tilaisuudessa puhutaan kirjan tarjoamista konkreettisista malleista, ratkaisuista ja työkaluista, jotka on tarkoitettu jatkuvan oppimisen haasteisiin niin johtajille, HR:lle, esimiehille, työntekijöille kuin kouluttajillekin.

Striimin kautta osallistuvien on mahdollista lähettää chatin kautta kysymyksiä kirjailijoille ja osallistua keskusteluun.

Julkistamistilaisuus ma 8.11. klo 14.00–15.30

Tervetuloa mukaan Jatkuva oppiminen – työelämän tärkein taito -kirjan julkistamistilaisuuteen, joka järjestetään striimattuna ma 8.11. klo 14.00–15.30. Voit ilmoittautua myös mukaan Kauppakamarikaupasta alla olevasta linkistä.

Lisätietoa julkistamistilaisuudesta

Lisätietoa kirjasta


Arvostelukappaleet: markkinointi@helsinki.chamber.fi

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Taina Parviainen, tuottaja, Helsingin seudun kauppakamari
Puh.: 050 358 0846, taina.parviainen@chamber.fi

Katariina Suominen, myyntipäällikkö, Helsingin seudun kauppakamari
Puh.: 045 773 32978, katariina.suominen@chamber.fi

Kuvat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Helsingin seudun kauppakamari
Helsingin seudun kauppakamari
Kalevankatu 12
00100 Helsinki

http://helsinki.chamber.fi/fi/

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Helsingin seudun kauppakamari

Kauppakamarin toimialakatsaus: Kotimainen matkailukysyntä ei riitä pelastamaan Helsingin seudun palveluyrityksiä ahdingosta29.9.2021 08:15:00 EEST | Tiedote

Helsingin seudun yritysten liiketoiminnassa näkyy nyt vahvoja kasvun merkkejä: vuoden toisella neljänneksellä liiketoiminta on piristynyt kaikilla päätoimialoilla, ja yritysten henkilöstömäärä on kasvanut seitsemän prosenttia. Erityisen vahvana kasvu näkyy majoitus- ja ravitsemistoiminnassa. Myös kuljetus- ja varastointialan sekä kotitalouspalvelujen liiketoiminta on kasvanut selvästi vuotta aiemmasta, selviää 29. syyskuuta 2021 julkistetusta Helsingin seudun kauppakamarin toimialakatsauksesta.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme