Helsingin seudun kauppakamari

Kutsu kirjan julkistamistilaisuuteen: STRATEGIA ARKEEN OKR-MALLILLA

Jaa

Haluatko saavuttaa parempia tuloksia nopeasti? Pitäisikö yrityksen tavoitteiden olla kirkkaina mielessä? Toivotko apua organisaatiomuutoksen nopeaan ja sujuvaan läpiviemiseen? Kokeile OKR-mallia! Nyt aiheesta on kirjoitettu ensimmäistä kertaa suomeksi.

Tervetuloa Strategia arkeen OKR-mallilla -kirjan julkistamistilaisuuteen ma 17.8. klo 8.30–10.30 kauppakamarille Koulutustila Metropoliin (Kalevankatu 12, 2. krs). Ilmoittautuminen kustannus@helsinki.chamber.fi. Voit ilmoittautua myös mukaan seuraamaan tilaisuutta striiminä.

OKR eli Objectives and Key Results on tavoitejohtamismalli, jolla ylätason strategia siirtyy konkreettiseksi tekemiseksi organisaation jokaisella tasolla. Se on täysin ylivoimainen työkalu, kun haluat nopeuttaa tavoitteiden saavuttamista ja oppimista, yhdensuuntaistaa organisaation toimintaa, tarkentaa fokusta sekä luoda selkeyttä ja tehokkuutta.

OKR:t on tehnyt kuuluisaksi Google, mutta mallin ovat ottaneet käyttöönsä lukuisat yritykset niin maailmalla kuin Suomessakin. Moni organisaatio on yltänyt huikeaan menestykseen toimivan tavoitejohtamisen avulla. 


OKR-malli on myös petollisen yksinkertainen – helppo ymmärtää ja opettaa, toisinaan vaikea ottaa käyttöön. Siksi käyttöönottoprojekteissa ilmenee usein yllättäviä haasteita. Tämä kirja auttaa välttämään tyypilliset karikot ja ottamaan mallin onnistuneesti käyttöön.

Kirjan kirjoittajat Juuso Hämäläinen ja Henri Sora molemmat työskentelevät päivittäin OKR-järjestelmien parissa ja tuntevat OKR-mallin hyödyt ja sudenkuopat käytännön strategisessa johtamisessa.

Henri Sora toimii tällä hetkellä OEM-laitevalmistajan Labroxin toimitusjohtajana. Hän on työskennellyt ICT-ympäristössä yli 20 vuotta, ja hänen johtajaroolinsa on kasvanut Ambientia Oy:n kasvutarinan myötä. Juuso Hämäläinen toimii neuvonantajana yrityksille ja kokeneille johtajille. Hän on perustajajäsen ja toimitusjohtaja muutosjohtamisen ympärille rakennetussa teknologiastartupissa, Tangible Growthissa.

Lisätiedot: kirjasta: https://www.kauppakamarikauppa.fi/strategia-arkeen-okr-mallilla.html

ja julkistamistilaisuudesta: https://www.kauppakamarikauppa.fi/strategia-arkeen-okr-mallilla-kirjan-julkistamistilaisuus-17-8-2020.html

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Taina Parviainen, tuottaja, Helsingin seudun kauppakamari
Puh.: 050 358 0846, taina.parviainen@chamber.fi

Katariina Suominen, myyntipäällikkö, Helsingin seudun kauppakamari
Puh.: 045 773 32978, katariina.suominen@chamber.fi

Kuvat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Helsingin seudun kauppakamari
Helsingin seudun kauppakamari
Kalevankatu 12
00100 Helsinki

http://helsinki.chamber.fi/fi/

Kauppakamari on arvostettu ammattikirjallisuuden kustantaja, joka julkaisee vuosittain kymmeniä ajankohtaisia teoksia mm. juridiikan, johtamisen ja työsuhteen, taloushallinnon ja verotuksen aihealueilta. Muita suosittuja tuotteita ovat mm. www.kauppakamaritieto.fi, ammattilaisen ajantasainen verkkopalvelu, sekä säännöllisesti päivitettävät kansiot.

www.kauppakamarikauppa.fi.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Helsingin seudun kauppakamari

Kauppakamarit listaavat Suomen tärkeimmät liikennehankkeet: Pisararataan satsattava tulevaisuudessa10.9.2020 06:00:00 EESTTiedote

Helsingin seudun voimakas kasvu ja valtakunnallisen raideliikennejärjestelmän tehokkuuden lisääminen edellyttävät Pisararadan toteuttamista. Tavaraliikenne tarvitsee Kehä IV:sta ja kunnollisia taukopaikkoja pääkaupunkiseudulle. Kauppakamarit kokosivat merkittävimmät maantie-, raide- ja vesiyhteyshankkeet yksiin kansiin, koska haluavat tukea omalla listauksellaan valtakunnallisesti tehtävää 12-vuotista liikennejärjestelmäsuunnitelmaa.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme