Helsingin seudun kauppakamari

Kutsu: KOHTUUTTOMAT VALITTAJAT – opas vaativien valitusten ja reklamaatioiden hallintaan

Jaa

Tiedätkö, miten kannattaa vastata hankalalle valittajalle? Voiko jossain tilanteessa jättää kokonaan vastaamatta? Miten pidät mielesi kirkkaana ja itsesi motivoituneena sitkeästä piinaajasta huolimatta?

Tule kuulemaan striimattuun Kohtuuttomat valittajat -kirjanjulkistamistilaisuuteen perjantaina 13.5.2022 klo 14, miten huolehtia ammattitaidolla hankalista valitustilanteista niin, että tilanteen jälkeen tunnet ylpeyttä ammattitaidostasi etkä anna tapahtuman viedä työmotivaatiotasi.

Haastattelumuotoisessa julkistamistilaisuudessa keskustellaan siitä, miten erityyppisiä reklamaatioita hoidetaan ja miten niihin voidaan valmistautua etukäteen.
Tilaisuus on tarkoitettu kaikille niille, jotka tarvitsevat apua ja vinkkejä erilaisten reklamaatioiden käsittelyyn niin kasvotusten kuin kirjallisesti.

Kirjan ovat kirjoittaneet Totti Karpela ja Taina Parviainen. Karpelalla on kattava 30-vuotinen kansainvälinen kouluttajakokemus viranomaisten ja yritysten kouluttamisesta erilaisissa konfliktitilanteissa. Parviainen kouluttaa muun muassa monipuolisesti asiakasviestinnästä, kuten hankaliin viesteihin vastaamisesta ja erilaisten reklamaatiotyylien tunnistamisesta.

Striimin kautta osallistuvien on mahdollista lähettää chatin kautta kysymyksiä kirjailijoille ja osallistua keskusteluun. Kirjoittajia haastattelee Helsingin seudun kauppakamarin viestintäpäällikkö Tiina Tikander.

Julkistamistilaisuus pe 13.5. 2022 klo 14.00–14.45

Tervetuloa mukaan striimattuun Kohtuuttomat valittajat -kirjan julkistamistilaisuuteen, joka järjestetään pe 13.5.2022 klo 14.00–14.45. Voit ilmoittautua myös mukaan Kauppakamarikaupasta alla olevasta linkistä.

Lisätietoa julkistamistilaisuudesta.

Lisätietoa kirjasta.

Arvostelukappaleet: markkinointi@helsinki.chamber.fi

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Taina Parviainen, tuottaja, Helsingin seudun kauppakamari
Puh.: 050 358 0846, taina.parviainen@chamber.fi

Katariina Suominen, myyntipäällikkö, Helsingin seudun kauppakamari
Puh.: 045 773 32978, katariina.suominen@chamber.fi

Kuvat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Helsingin seudun kauppakamari
Helsingin seudun kauppakamari
Kalevankatu 12
00100 Helsinki

http://helsinki.chamber.fi/fi/

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Helsingin seudun kauppakamari

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme