Suomen museoliitto

KUTSU: Lähde opastetulle museokierrokselle kotisohvalta käsin torstaina 11.6.2020

Jaa

Haluatko kokeilla täysin uutta tapaa tutustua museoiden näyttelyihin? Äskettäin avattu Digimuseo.fi-palvelu tarjoaa mahdollisuuden osallistua oppaan vetämälle museokierrokselle poistumatta omasta kodista. Opastukseen osallistuva ryhmä on jatkuvassa vuorovaikutuksessa toisiinsa, samaan tapaan kuin tavallisella museo-opastuksella museoiden näyttelytiloissa.

Suomen museoliitto ja John Nurmisen säätiö tarjoavat tiedotusvälineiden edustajille tilaisuuden osallistua opastetulle virtuaalikierrokselle torstaina 11.6.2020. Opastus Suomen maatalousmuseo Sarassa järjestetään klo 14.00 ja John Nurmisen säätiön kokoelmissa klo 13.00.

Virtuaaliopastuksille ilmoittaudutaan osoitteeseen info@digimuseo.fi keskiviikkona 10.6. klo 16 mennessä. Ilmoittautuneille lähetetään sähköpostilla linkki, jonka kautta opastukselle liitytään. Opastus kestää noin tunnin. Ilmoitathan, kumpaan museoon haluat tutustua.

Virtuaaliopastukset kuuluvat 18.5.2020 avatun Digimuseo.fi:n palveluvalikoimaan. Tällä hetkellä opastuksia järjestetään Apteekkimuseo & Qwenselin talon, Helinä Rautavaaran museon, Suomen maatalousmuseo Saran ja John Nurmisen Säätiön tuottamiin näyttelyihin.

Uuden digitaalisen palvelun tarkoituksena on tuoda museoiden sisällöt kuluttajien saataville uudella ja innostavalla tavalla digitaalisessa toimintaympäristössä. Virtuaalitapahtumat ja -opastukset yhdistävät ihmiset matkojen takaa silloin kuin kokoontuminen ei ole muuten mahdollista.

Lisätietoja

https://digimuseo.fi/

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Anne Mäkijärvi
Sales and Marketing Manager, John Nurmisen Säätiö
puh. 040 553 5835
anne.makijarvi@digimuseo.fi

Janne Tielinen
projektisuunnittelija, Suomen museoliitto
puh. 0444 300 706
janne.tielinen@digimuseo.fi

Kimmo Levä
pääsihteeri, Suomen museoliitto
puh. 040 166 2816
kimmo.leva@digimuseo.fi

Kuvat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Suomen museoliitto
Annankatu 16 B 50
00120 HELSINKI

museoliitto(a)museoliitto.fihttp://www.museoliitto.fi

Suomen museoliitto on museoalan keskusjärjestö. Sen 211 yhteisöjäsentä ylläpitävät yli 400 ammattimaisesti hoidettua museokohdetta: kulttuurihistoriallisia museoita, taidemuseoita ja tiedekeskuksia. Museoliitto valvoo museoiden etua, edustaa museoita alan yhteisissä kysymyksissä ja toimii museoiden yhteistyöverkostona.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Suomen museoliitto

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme