Aalto EE

Kutsu medialle: Digital Summit - Beyond the Hype – the Technologies Behind Digital Transformation 5.6.2018

Jaa

Tapahtumassa saa hyvän läpileikkauksen digihypen ja teknologisen murroksen taustalla olevista teknologioista ja niiden mahdollisuuksista sekä vaikutuksista johtamiseen, liiketoimintaan ja yhteiskuntaan. Mukana teknologioista ovat tekoäly, virtuaalitodellisuus, lisätty todellisuus, alustatalous ja ohjelmistorobotiikka.

Aika 5.6 klo 8.30-17.00
Paikka: Dipoli-talo, Otakaari 24, Espoo

Paikalla on alan asiantuntijoita kuten Samuel Kaski, professori, Aalto-yliopisto ja johtaja, Finnish Center for Artificial Intelligence (FCAI)

Tilaisuudessa osallistujat voivat Aalto-yliopiston lanseeraaman kysy tutkijalta -konseptin mukaisesti varata henkilökohtaisen aika tutkijan kanssa keskusteluun.

Tapahtuma on englanninksi.

http://www.aaltoee.com/digitalsummit

Ohjelma

8.30
Registration and breakfast

9.00
Opening words
Martti Mäntylä, Professor, Aalto University

9.30
Panel discussion: Artificial Intelligence, Business and Society – Three distinguished experts with three points of view

  • Risto Siilasmaa, Chairman, Nokia and F-Secure
  • Henry Tirri, Chief Technology Officer, Executive Vice President, Interdigital Inc
  • Samuel Kaski, Professor, Aalto University

12.00
Lunch

13.00
Keynote: How to build new opportunities by utilising Robotic process automation
Merja Fischer, Director, Robotics & AI, Staria

14.00
Keynote: Digitalization in Finance
Aleksi Grym, Head of Digitalization, Bank of Finland

15.00
Keynote: Myths Behind Artificial Intelligence: Busted or Confirmed?
Teemu Roos, Associate Professor, University of Helsinki

16.00
Workshops: Artificial Intelligence, Virtual and Augmented reality, Robotic Process Automation, Blockchain
Facilitated by specialists from Aalto University

17.00
Closing remarks

The summit event is complemented by online modules which present the technologies and the impact for business and society.

Lisätietoa tapahtumasta ja esiintyjistä

https://www.aaltoee.com/programs/digital-summit

Ilmoittautumiset ja tiedustelut

Kati Kiviniemi
viestintäpäällikkö
puh. +358 10 837 3842
kati.kiviniemi@aaltoee.fi

Avainsanat

Kuvat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Aalto EE
Aalto EE
Mechelininkatu 3 C
00100 HELSINKI

010 8373700http://www.aaltoee.com

Aalto University Executive Education Oy

Aalto University Executive Education tarjoaa korkealaatuisia liikkeenjohdon kehittämispalveluja (Aalto EE) ja asiantuntijoiden täydennyskoulutusta (Aalto PRO) sekä palveluita yrittäjyyden kehittämiseksi (Aalto ENT). Monipuolisessa kokonaisuudessa yhdistyvät käytännön osaaminen ja Aalto-yliopiston uusin tutkimustieto.

Yhtiön vahvuuksia ovat globaali toimintamalli ja monipuolinen tarjonta. Suomen ja Singaporen lisäksi tarjoamme ohjelmia globaalisti useissa lokaatioissa. Aalto University Executive Educationilla on kolme arvostettua laatuleimaa eli akkreditointia: AACSB, AMBA ja EQUIS. Se kuuluu näin ollen maailman instituutioista koostuvaan 0,5 prosentin parhaimmistoon.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Aalto EE

Aalto EE panostaa elinikäiseen oppimiseen - Nana Salin rakentamaan uusia rahoittajakumppanuuksia19.3.2019 08:45:33 EETTiedote

Aalto University Executive Education Oy laajentaa korkeatasoisen elinikäisen oppimisen mahdollisuuksia julkisella ja yksityisellä sektorilla vahvistamalla ja kehittämällä uusia rahoitusvaihtoehtoja. Yhä useammin yksilön tai työnantajan oma maksukyky yksin ei mahdollista korkeimman kansainvälisen tason saavuttamista, jolloin rinnakkaisten rahoitusmuotojen rooli on ratkaiseva.

Aalto EE käynnistää Aalto PUBLIC -konseptin julkiseen johtamiseen – painopistealueina ekosysteemit, vaikuttavuus ja talous21.2.2019 11:06:05 EETTiedote

Julkisen sektorin organisaatiot ja niiden johtaminen kohtaavat uusia paineita toimintaympäristön muuttuessa, kilpailun lisääntyessä ja uudenlaisten kumppanuusmallien yleistyessä samalla, kun ikäluokkien pienentymisen myötä resurssiniukkuus lisääntyy entisestään. Ollakseen entistä vahvempi kumppani tässä transformaatiossa Aalto University Executive Education (Aalto EE) käynnisti helmikuussa 2019 uuden Aalto PUBLIC -liiketoimintayksikön.

Mehiläinen valitsi Aalto EE:n kumppanikseen valtakunnalliseen esimiesvalmennusohjelmaan14.12.2018 12:10:10 EETTiedote

Mehiläinen käynnistää valtakunnallisen esimiesvalmennusohjelman tukeakseen esimiesten johtamistaitojen systemaattista kehittämistä koko konsernissa. Aalto University Executive Educationin (Aalto EE) kanssa räätälöitävä valmennusohjelma käynnistetään tammikuussa 2019 ja ensimmäisen vuoden aikana siihen osallistuu yli 500 tulosvastuullista esimiestä eri puolilta Suomea.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme