Aalto EE

Kutsu medialle: Digital Summit - Beyond the Hype – the Technologies Behind Digital Transformation 5.6.2018

Jaa

Tapahtumassa saa hyvän läpileikkauksen digihypen ja teknologisen murroksen taustalla olevista teknologioista ja niiden mahdollisuuksista sekä vaikutuksista johtamiseen, liiketoimintaan ja yhteiskuntaan. Mukana teknologioista ovat tekoäly, virtuaalitodellisuus, lisätty todellisuus, alustatalous ja ohjelmistorobotiikka.

Aika 5.6 klo 8.30-17.00
Paikka: Dipoli-talo, Otakaari 24, Espoo

Paikalla on alan asiantuntijoita kuten Samuel Kaski, professori, Aalto-yliopisto ja johtaja, Finnish Center for Artificial Intelligence (FCAI)

Tilaisuudessa osallistujat voivat Aalto-yliopiston lanseeraaman kysy tutkijalta -konseptin mukaisesti varata henkilökohtaisen aika tutkijan kanssa keskusteluun.

Tapahtuma on englanninksi.

http://www.aaltoee.com/digitalsummit

Ohjelma

8.30
Registration and breakfast

9.00
Opening words
Martti Mäntylä, Professor, Aalto University

9.30
Panel discussion: Artificial Intelligence, Business and Society – Three distinguished experts with three points of view

  • Risto Siilasmaa, Chairman, Nokia and F-Secure
  • Henry Tirri, Chief Technology Officer, Executive Vice President, Interdigital Inc
  • Samuel Kaski, Professor, Aalto University

12.00
Lunch

13.00
Keynote: How to build new opportunities by utilising Robotic process automation
Merja Fischer, Director, Robotics & AI, Staria

14.00
Keynote: Digitalization in Finance
Aleksi Grym, Head of Digitalization, Bank of Finland

15.00
Keynote: Myths Behind Artificial Intelligence: Busted or Confirmed?
Teemu Roos, Associate Professor, University of Helsinki

16.00
Workshops: Artificial Intelligence, Virtual and Augmented reality, Robotic Process Automation, Blockchain
Facilitated by specialists from Aalto University

17.00
Closing remarks

The summit event is complemented by online modules which present the technologies and the impact for business and society.

Lisätietoa tapahtumasta ja esiintyjistä

https://www.aaltoee.com/programs/digital-summit

Ilmoittautumiset ja tiedustelut

Kati Kiviniemi
viestintäpäällikkö
puh. +358 10 837 3842
kati.kiviniemi@aaltoee.fi

Avainsanat

Kuvat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Aalto EE
Aalto EE
Mechelininkatu 3 C
00100 HELSINKI

010 8373700http://www.aaltoee.com

Aalto University Executive Education Oy

Aalto University Executive Education tarjoaa korkealaatuisia liikkeenjohdon kehittämispalveluja (Aalto EE) ja asiantuntijoiden täydennyskoulutusta (Aalto PRO) sekä palveluita yrittäjyyden kehittämiseksi (Aalto ENT). Monipuolisessa kokonaisuudessa yhdistyvät käytännön osaaminen ja Aalto-yliopiston uusin tutkimustieto.

Yhtiön vahvuuksia ovat globaali toimintamalli ja monipuolinen tarjonta. Suomen ja Singaporen lisäksi tarjoamme ohjelmia Espanjassa, Etelä-Koreassa, Indonesiassa, Iranissa, Kiinassa, Liettuassa, Puolassa, Ruotsissa, Taiwanilla, Tansaniassa, Venäjällä, Vietnamissa, Virossa ja Yhdysvalloissa. Aalto University Executive Educationilla on kolme arvostettua laatuleimaa eli akkreditointia: AACSB, AMBA ja EQUIS. Se kuuluu näin ollen maailman instituutioista koostuvaan 0,5 prosentin parhaimmistoon.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista jo ennen kuin ne uutisoidaan? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi yhtä aikaa suomalaisen median kanssa. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Aalto EE

Aalto Executive MBA lanseerataan Kiinassa8.6.2018 10:52Tiedote

Aalto Executive MBA, Aalto University Executive Educationin (Aalto EE) lippulaivaohjelma, lanseerataan Kiinassa vielä tämän vuoden aikana. Ohjelma aloitetaan Shanghaissa ja suunnitelmissa on toteuttaa ohjelma myös muissa Kiinan kaupungeissa lähitulevaisuudessa. Aalto EE:lle tämä on luonnollinen jatko läsnäolon vahvistamisessa Aasian markkinalla. Sen ensimmäinen Aasian EMBA-ohjelma järjestettiin vuonna 1995 Etelä-Koreassa ja Singaporen tytäryhtiöstä on johdettu Aasian toimintoja jo vuodesta 2000.

Aalto-yliopiston muotoilun opiskelijat valmistivat Aalto EE:lle ainutlaatuisen kokoelman keramiikkamaljakoita6.6.2018 14:43Tiedote

Taide on olennainen osa asiakas- ja työntekijäkokemusta Aalto EE:ssä (Aalto University Executive Education). Jo yli 200 taideteoksen kokoelmaan lisätään nyt myös 12 ainutlaatuista käsintehtyä keramiikkamaljakkoa. Maljakoiden suunnittelusta ja valmistuksesta vastasi kuusi Aalto-yliopiston Taiteiden ja suunnittelun korkeakoulun opiskelijaa. Euroopan johtava muotoilukoulu tunnetaan lahjakkaista suunnittelijoistaan ja huippuluokan opetushenkilökunnastaan. Keväällä 2017 Aalto-yliopisto sijoittui 13. sijalle taiteen ja suunnittelun maailmanlaajuisessa QS World University Ranking -tutkimuksessa.

Suomalaista osaamista maailman kärjessä – Aalto EE vahvisti asemiaan arvostetussa Financial Timesin vertailussa14.5.2018 08:02Tiedote

Alan kiristyvässä globaalissa kilpailussa Aalto University Executive Education (Aalto EE) on puolustanut hyvin paikkaansa ja onnistunut vahvistamaan asemaansa. Se paransi sijoitustaan maailman arvostetuimmassa Financial Times -vertailussa peräti seitsemällä sijalla viime vuodesta. Jo vuosia 50. parhaan joukkoon arvioitu Aalto EE on nyt 39. paras liikkeenjohdon valmentaja tuhansien instituutioiden joukossa ja vertailun ainut suomalainen toimija. Financial Times arvioi kokonaisuutena sekä avoimet että räätälöidyt ohjelmat.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme