Aalto EE

Kutsu medialle: Digital Summit - Beyond the Hype – the Technologies Behind Digital Transformation 5.6.2018

Jaa

Tapahtumassa saa hyvän läpileikkauksen digihypen ja teknologisen murroksen taustalla olevista teknologioista ja niiden mahdollisuuksista sekä vaikutuksista johtamiseen, liiketoimintaan ja yhteiskuntaan. Mukana teknologioista ovat tekoäly, virtuaalitodellisuus, lisätty todellisuus, alustatalous ja ohjelmistorobotiikka.

Aika 5.6 klo 8.30-17.00
Paikka: Dipoli-talo, Otakaari 24, Espoo

Paikalla on alan asiantuntijoita kuten Samuel Kaski, professori, Aalto-yliopisto ja johtaja, Finnish Center for Artificial Intelligence (FCAI)

Tilaisuudessa osallistujat voivat Aalto-yliopiston lanseeraaman kysy tutkijalta -konseptin mukaisesti varata henkilökohtaisen aika tutkijan kanssa keskusteluun.

Tapahtuma on englanninksi.

http://www.aaltoee.com/digitalsummit

Ohjelma

8.30
Registration and breakfast

9.00
Opening words
Martti Mäntylä, Professor, Aalto University

9.30
Panel discussion: Artificial Intelligence, Business and Society – Three distinguished experts with three points of view

  • Risto Siilasmaa, Chairman, Nokia and F-Secure
  • Henry Tirri, Chief Technology Officer, Executive Vice President, Interdigital Inc
  • Samuel Kaski, Professor, Aalto University

12.00
Lunch

13.00
Keynote: How to build new opportunities by utilising Robotic process automation
Merja Fischer, Director, Robotics & AI, Staria

14.00
Keynote: Digitalization in Finance
Aleksi Grym, Head of Digitalization, Bank of Finland

15.00
Keynote: Myths Behind Artificial Intelligence: Busted or Confirmed?
Teemu Roos, Associate Professor, University of Helsinki

16.00
Workshops: Artificial Intelligence, Virtual and Augmented reality, Robotic Process Automation, Blockchain
Facilitated by specialists from Aalto University

17.00
Closing remarks

The summit event is complemented by online modules which present the technologies and the impact for business and society.

Lisätietoa tapahtumasta ja esiintyjistä

https://www.aaltoee.com/programs/digital-summit

Ilmoittautumiset ja tiedustelut

Kati Kiviniemi
viestintäpäällikkö
puh. +358 10 837 3842
kati.kiviniemi@aaltoee.fi

Avainsanat

Kuvat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Aalto EE
Aalto EE
Mechelininkatu 3 C
00100 HELSINKI

010 8373700http://www.aaltoee.com

Aalto University Executive Education Oy

Aalto University Executive Education tarjoaa korkealaatuisia liikkeenjohdon kehittämispalveluja (Aalto EE) ja asiantuntijoiden täydennyskoulutusta (Aalto PRO) sekä palveluita yrittäjyyden kehittämiseksi (Aalto ENT). Monipuolisessa kokonaisuudessa yhdistyvät käytännön osaaminen ja Aalto-yliopiston uusin tutkimustieto.

Yhtiön vahvuuksia ovat globaali toimintamalli ja monipuolinen tarjonta. Suomen ja Singaporen lisäksi tarjoamme ohjelmia Espanjassa, Etelä-Koreassa, Indonesiassa, Iranissa, Kiinassa, Liettuassa, Puolassa, Ruotsissa, Taiwanilla, Tansaniassa, Venäjällä, Vietnamissa, Virossa ja Yhdysvalloissa. Aalto University Executive Educationilla on kolme arvostettua laatuleimaa eli akkreditointia: AACSB, AMBA ja EQUIS. Se kuuluu näin ollen maailman instituutioista koostuvaan 0,5 prosentin parhaimmistoon.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Aalto EE

Seminaari: Ansaitse peleillä tuloksellisesti ja eettisesti – pelialan gurut saapuvat Helsinkiin6.9.2018 10:29Tiedote

Aalto University Developing Entrepreneurshipin (Aalto ENT) ja International Game Developers Association (IGDA) Finlandin järjestämä seminaari tuo Suomeen useita pelialan guruja kertomaan pelialan ansaintalogiikasta. Seminaarissa pelialan legendat John Romero, Maarten Noyons, Michail Katkoff ja Oscar Clark jakavat kokemuksiaan pelien tuloksellisista ja eettisistä ansaintamalleista.

Johtajia 14 eri maasta tapaa Aalto Executive Summitissa Otaniemessä23.8.2018 14:24Tiedote

Aalto Executive Summit on koonnut tällä viikolla johtajia 14 eri maasta Aalto-yliopiston Otaniemen kampukselle. Aalto EE järjestää tapahtuman nyt jo 11. kertaa. Tämän vuoden aihe on ajankohtainen; digitaalisen ajan visionäärinen johtajuus. Digitaalinen muutos vaikuttaaa työn tekemiseen, sekä siihen, miten liiketoimintaa johdetaan. Myös organisaatioiden rakenteet ovat muutoksen alla samoin kuin resurssien allokointi ja työvoiman rooli yleensä. Näiden aiheiden lisäksi, summitissa käsitellään strategiaa, tuloksellisuutta sekä johtamista, jotka kaikki ovat olennaisia tekijöitä yrityksen tulevaisuuden menestykselle.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme