Varma

Kutsu medialle: Flamingon hotellin laajennuksen ja 10-vuotisjuhlavuoden tiedotustilaisuus

Jaa

Tervetuloa tiedotustilaisuuteen Flamingon viihdekeskukseen perjantaina 26.10.2018 klo 10 Break Sokos Hotel Flamingoon osoitteeseen Tasetie 8, Vantaa.

Viihdekeskus Flamingo täyttää 10 vuotta. Juhlavuosi tuo mukanaan Flamingoon monia uudistuksia. Tiedotustilaisuudessa Break Sokos Hotel Flamingon johtaja Päivi Holappa kertoo keväällä valmistuvasta hotellin laajennuksesta. Varman asiakkuuspäällikkö Tytti Juhokas kertoo kiinteistöön tehdyistä muutoksista ja energiatehokkuushankkeesta. Projektijohtaja Arja Lukin valottaa Vantaan kaupungin suunnitelmia Aviapoliksen alueen kehittämisestä ja tulevaisuudesta.

Ilmoittaudu tilaisuuteen Varman viestintään viestintäpäällikkö Marjut Tervolalle, p 045 673 0120 tai marjut.tervola@varma.fi

Lämpimästi tervetuloa! 

Yhteyshenkilöt

Tietoja julkaisijasta

Varma
Varma
Salmisaarenranta 11
00180 Helsinki

010 2440http://www.varma.fi

Varma on suomalaisen työn eläkevakuuttaja ja työkykyjohtamisen edelläkävijä. Tehtävämme on turvata eläkkeet nyt ja tulevaisuudessa. Varma on myös vastuullinen ja vakavarainen sijoittaja.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Varma

Efficiency at record level, the last quarter pushed investment return into the negative15.2.2019 09:39:27 EETTiedote

The unstable performance of global equity markets in the final quarter of the year pushed Varma’s investment returns for the full year into negative territory. At year-end, the market value of Varma’s investments stood at EUR 44.0 (45.4) billion. Efficiency improved further to an all-time record high. Varma used 60% (67%) of the insurance contributions meant for operating expenses.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme