Pirkanmaan liitto

KUTSU medialle: Pirkanmaan hyvinvointiseminaari 1.9.2022 klo 9:45 – 11.30

Jaa

Tervetuloa Pirkanmaan liiton järjestämään maakunnalliseen hyvinvointiseminaariin Tampere-taloon (Sonaatti 2), torstaina 1.9. klo 9:45 alkaen. Tilaisuudessa pohditaan maakunnan ja hyvinvointialueen yhteyttä eri näkökulmista.

OHJELMA

  • Klo 9.45 Tilaisuuden avaus: maakuntahallituksen puheenjohtaja Roope Lehto
  • Maakunnallinen hyvinvointialue – miten se tulisi ymmärtää? Pirkanmaan hyvinvointialuejohtaja Marina Erhola
  • Hyvinvointialueet ja ministeriöt kumppaneina: Osastopäällikkö Kari Hakari / Sosiaali- ja terveysministeriö
  • Uudistuvat alueet ja hyvinvointialueet – muutostoimijuuden näkökulma: tutkimusjohtaja Jari Kolehmainen / Tampereen yliopisto
  • Paneelikeskustelu: Osallistujina seminaarin puhujat Marina Erhola, Kari Hakari ja Jari Kolehmainen sekä emeritus sote-muutosjohtaja Jaakko Herrala. Paneelin puheenjohtajana toimii muutosjohtaja Jukka Alasentie
  • 11.15 Päätössanat: Maakuntajohtaja Anna-Mari Ahonen / Pirkanmaan liitto

Lisätiedot ja ilmoittautumiset: viestintäpäällikkö Kirsti Palokangas-Kivilinna, kirsti.palokangas-kivilinna@pirkanmaa.fi, p. 050 345 1061

Avainsanat

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Pirkanmaan liitto
Pirkanmaan liitto
Kelloportinkatu 1 B
33101 Tampere

03 2481 111http://www.pirkanmaa.fi

Pirkanmaan liitto on koko maakunnan laajuinen kuntayhtymä. Toiminta-alueita ovat aluekehitystyö, maankäyttö ja liikenne (alueidenkäyttö), innovaatio- ja tulevaisuustyö, EU-rahoitukseen liittyvät tehtävät sekä kansallinen ja kansainvälinen edunvalvonta. Liiton toiminnassa korostuu verkostomaisuus, jonka avulla viemme yhdessä Pirkanmaata kohti kestävästi elinvoimaista maakuntaa.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Pirkanmaan liitto

Sote-hankkeet aloittavat pian uudessa kotipesässä, Pirkanmaan hyvinvointialueella9.12.2022 13:22:32 EET | Tiedote

PirSOTE- ja PirKOTI -hankkeet ja niiden valmistelijat siirtyvät vuoden vaihtuessa Pirkanmaan liitosta Pirkanmaan hyvinvointialueelle. Millä mielellä hankejohtaja Eeva Halme summaa tähänastista ja katsoo tulevaan? – On hienoa kuulua PirSOTE-perheeseen ja siirtyä nyt eteenpäin, Eeva Halme vastaa. – Tänä vuonna olemme jo tehneet valmistelua tiiviissä yhteistyössä kuntien ja hyvinvointialueen valmistelijoitten kanssa.

Kommentoi Pirkanmaan liikennejärjestelmäsuunnitelman luonnosta 3.2.2023 saakka9.12.2022 09:30:26 EET | Tiedote

Pirkanmaan uuden liikennejärjestelmäsuunnitelman luonnosta on nyt mahdollista kommentoida. Toivomme, että mahdollisimman moni pirkanmaalainen voisi sanoa siitä mielipiteensä. Liikennejärjestelmäsuunnitelmaan on mahdollista tutustua ja jättää vapaamuotoista palautetta Pirkanmaan liiton aluetietopalvelun sivuilla. Palautekanava on auki 3.2.2023 asti, ja saatu palaute huomioidaan suunnitelman viimeistelyssä ennen sen hyväksymistä.

Pirkanmaan hallitusohjelmatavoitteet julki: Suomen toinen metropolialue tukee koko Suomen kasvua24.11.2022 10:00:00 EET | Tiedote

Suomen ratojen solmukohta vihdoin kuntoon ja vauhtia pääradalle. Sirukehityksen osaamiskeskus Tampereen seudulle ja sijoituksia esimerkiksi Pirkanmaan puolustusteollisuuden kehitykseen. Esimerkiksi tällaisia terveisiä lähettää Pirkanmaan yhteinen edunvalvontaryhmä tulevalle hallitukselle koko Suomen ja Pirkanmaan talouskasvun vauhdittamiseksi ja hyvinvoinnin edistämiseksi.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme