Keskuskauppakamari

Kutsu medialle: Puheenjohtajatentti ja Keskuskauppakamarin kuntavaaliteesien julkistustilaisuus 11.12. klo 14-15.15

Jaa

Keskuskauppakamari järjestää puolueiden puheenjohtajien kuntavaalitentin ja kuntavaaliteesien julkistustilaisuuden perjantaina 11.12.2020 klo 14-15.15. Kuntavaalitentissä mukana puolueiden puheenjohtajat Annika Saarikko (kesk), Petteri Orpo (kok), Jussi Halla-aho (ps) sekä varapuheenjohtaja Ville Skinnari (sdp). Juontajana toimii MTV Uutisten yhteiskuntatoimituksen päällikkö Eeva Lehtimäki. Median edustajat ovat lämpimästi tervetulleita seuraamaan suoraa lähetystä.

Tilaisuuden aluksi Keskuskauppakamari julkaisee kuntavaaliteesinsä. Kello 14.15 alkavassa kuntavaalitentissä keskustelemassa: 

  • Annika Saarikko, ministeri, keskustan puheenjohtaja 
  • Ville Skinnari, ministeri, SDP:n varapuheenjohtaja 
  • Petteri Orpo, kokoomuksen puheenjohtaja 
  • Jussi Halla-aho, perussuomalaisten puheenjohtaja 

Tilaisuus järjestetään koronatilanteesta johtuen striimin välityksellä. Pyydämme ilmoittautumaan os. https://ssl.eventilla.com/event/mQkAM. Lähetämme linkin striimiin tapahtumaa edeltävänä päivänä. 

Median edustajilla on mahdollisuus haastatella puheenjohtajia tilaisuuden päätteeksi etäyhteydellä.  

Mikäli mediasi on kiinnostunut striimaamaan tentin, ole yhteydessä: viestinnän asiantuntija Anna Yli-Saunamäki anna.yli-saunamaki@chamber.fi puh. 0407525222. 

Valokuvaajat voivat tulla kuvaamaan paikan päälle. Tarjoamme myös kuvamateriaalia toimitusten käyttöön  

Lämpimästi tervetuloa! 

Avainsanat

Tietoja julkaisijasta

Keskuskauppakamari
Keskuskauppakamari
PL 1000
00101 Helsinki

http://kauppakamari.fi/

Keskuskauppakamari edustaa yli 20 000 suomalaista yritystä, jotka työllistävät yhteensä noin miljoona työntekijää. Haluamme helpottaa yritysten toimintaedellytyksiä verotuksen, liikenteen ja lainsäädännön saralla sekä kansainvälisessä kaupassa. Edistämme yritysten itsesääntelyä sekä tarjoamme monipuolisia asiantuntijapalveluja elinkeinoelämän tarpeisiin. 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Keskuskauppakamari

Keskuskauppakamari ja Suomen Yrittäjät: Oppisopimuskoulutus tehokkaammin käyttöön – uudistuksia koulutuksen tuki- ja korvausjärjestelmiin22.1.2021 07:00:00 EETTiedote

Keskuskauppakamari ja Suomen Yrittäjät ehdottavat uutta oppisopimustukea palkkakustannusten porrastamiseksi. Myös koulutuskorvaukset tulee uudistaa niin, että korvauksen maksaminen on velvoittavaa ja sen taso on suhteessa ohjauksen vaatimaan resurssiin. Oppisopimuskoulutusta tulee kehittää siten, että opiskelijan töihin ottaminen on yritysten näkökulmasta kannattavampaa.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme