Julkisten ja hyvinvointialojen liitto JHL

Kutsu medialle: Tiedotustilaisuus Rauman ulkoistamissuunnitelmien tilanteesta

Jaa

Rauman kaupunki suunnittelee ulkoistavansa sosiaali- ja terveystoimen ruoka- ja puhtauspalvelut. JHL vastustaa suunnitelmaa, koska ulkoistaminen tarkoittaisi vääjäämättömästi palvelussuhteen ehtojen heikentymistä.

JHL vaatii Rauman kaupunkia perumaan ulkoistamissuunnitelmansa. Tule kuulemaan tilanteen uusimmista käänteistä ja taustoista.

Tervetuloa tiedotustilaisuuteen
perjantaina 1.11.2019 klo 9.00-10.00
Paikka: Rauman JHL:n toimitila, Kalliokatu 24, Rauma

Paikalla tilaisuudessa ovat JHL:n puheenjohtaja Päivi Niemi-Laine, aluepäällikkö Seija Johansson, Rauman kaupungin JHL:n pääluottamusmies Marjo Justen sekä yhdistyksen aktiiveja.

Lisätietoa Avoin Rauma -sivultamme: https://www.jhl.fi/jhl/aluetoimistot/satakunnan-aluetoimisto/avoin-rauma/

Tervetuloa!

Lisätietoja: aluepäällikkö Seija Johansson. p. 040 059 5610

Avainsanat

Kuvat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Julkisten ja hyvinvointialojen liitto JHL
Julkisten ja hyvinvointialojen liitto JHL
Sörnäisten rantatie 23
00500 HELSINKI

010 77031http://www.jhl.fi

Julkisten ja hyvinvointialojen liiton JHL:n noin 200 000 jäsentä huolehtivat suomalaisten hyvinvoinnista, peruspalveluista ja turvallisuudesta monenlaisissa tehtävissä. Heidän alojaan ovat hoito, hoiva, kasvatus, sivistys, ruokahuolto, tekniikka ja infrastruktuuri, liikenne, puhtaus ja kunnossapito, hallinto, vapaa-aika, kulttuuri, turva ja pelastus. JHL:n jäsenet työskentelevät kunnissa, valtiolla, yrityksissä, järjestöissä ja seurakunnissa. Kunta-alalla JHL on suurin henkilöstöjärjestö.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Julkisten ja hyvinvointialojen liitto JHL

Avaintesin allekirjoittajajärjestöt eivät hyväksy väitteitä sopimusshoppailusta: Avaintesin soveltaminen ei ole sopimusshoppailua17.6.2020 15:00:44 EESTTiedote

Avaintesin allekirjoittajajärjestöt JUKO, Jyty, JHL, OAJ ja KTN toteavat, että Avaintes ei ole niin sanottu shoppailusopimus. Allekirjoittajajärjestöt eivät hyväksy sopimusshoppailua ja pitävät tavoiteltavana sitä, että kunnat ja kuntayhtymät tuottavat palvelunsa ensisijaisesti itse. Kuntien yhtiöittäessä toimintojaan on Avaintes ensisijainen ja turvallinen vaihtoehto työehtosopimukseksi.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme