Stadion-säätiö

Kutsu medialle – Uudistuvan Olympiastadionin mediapäivä 15.9.2017

Jaa

Stadion-säätiö ja Olympiastadionin perusparannus- ja uudistamishankkeen pääurakoitsija Skanska kutsuvat median edustajat tutustumaan työmaahan ja kuulemaan uudistuvan Olympiastadionin tulevista merkittävistä uudistamisen vaiheista.

Toivotamme median edustajat tervetulleeksi uudistuvalle Olympiastadionille perjantaina 15.9. klo 10.30. Tilaisuus päättyy noin klo 12.00.

Tilaisuudessa ovat paikalla projektijohtaja Jukka Ala-Outinen (Skanska), aluejohtaja Vesa Tähti (Skanska), rakennuttamispäällikkö Jukka Forsman (Helsingin kaupunkiympäristön toimiala, rakennuttaminen) ja toimitusjohtaja Maija Innanen (Stadion-säätiö).

Mediatapaamisen yhteydessä on kuvausmahdollisuus työmaalla.

Työmaan turvallisuusmääräysten mukaisesti pyydämme ilmoittautumista tilaisuuteen ennakkoon 14.9. mennessä: marju.paju@stadion.fi / 040-5138452. Toimitamme ilmoittautuneille erikseen tarkemmat saapumisohjeet työmaalle.

Tietoja julkaisijasta

Stadion-säätiö
Stadion-säätiö
Pasilanraitio 9B
00240 Helsinki

http://www.stadion.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista jo ennen kuin ne uutisoidaan? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi yhtä aikaa suomalaisen median kanssa. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Stadion-säätiö

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme