Suomen Yrittäjät

Kutsu: Miten käy etätyön?

Jaa

Etätyö on koronakriisin takia tuttua jo yli miljoonalle suomalaiselle. Mitä siitä ajatellaan? Halutaanko etätyötä jatkaa? Suomen Yrittäjät julkistaa etätyökyselyn tulokset keskiviikkona 3.2. klo 10 alkavassa verkkotiedotustilaisuudessa.

Kantar TNS kysyi Suomen Yrittäjien pyynnöstä työelämässä olevilta, miten he ovat kokeneet etätyön nyt, kun sitä on koronakriisin takia tehty jo pidemmän aikaa. Kyselyyn vastasi yli tuhat työelämässä olevaa. 

Suomen Yrittäjien toimitusjohtaja Mikael Pentikäinen esittelee kyselyn tulokset ja vastaa kysymyksiin keskiviikkona 3.2. klo 10 alkavassa Teams-tiedotustilaisuudessa. Tiedotustilaisuudessa julkistettavat tiedot ovat julkisia tilaisuuden päätyttyä klo 11. 

Ilmoittautuminen

Ilmoittaudu mukaan sähköpostitse osoitteeseen eeva.ketvel@yrittajat.fi, niin lähetämme osallistumislinkin. 

Lämpimästi tervetuloa! 

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Suomen Yrittäjät
Suomen Yrittäjät
Käynti: Maistraatinportti 2 / Posti: PL 999
00240 HELSINKI

09 229 221 (vaihde klo 8.00-16.00)http://www.yrittajat.fi

Suomen Yrittäjät on jäsenmäärältään elinkeinoelämän suurin, 115 000 jäsenyrityksen keskusjärjestö, joka ajaa Suomen pienten ja keskisuurten yritysten asiaa. Jäsenyrityksistä 50 000 on työnantajayrittäjiä. Ne työllistävät yrittäjät mukaan lukien noin 660 000 henkilöä. Työllistämisluku perustuu vuonna 2019 yhdessä Tilastokeskuksen kanssa tehtyyn laskelmaan. Yrittäjäjärjestön toiminta rakentuu 379 paikallisyhdistyksestä, 20 aluejärjestöstä ja 58 toimialajärjestöstä. Lisätietoa: www.yrittajat.fi.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Suomen Yrittäjät

EK ja Suomen Yrittäjät: Kustannustuen liikevaihtokriteeriä ja omavastuuta alennettava25.2.2021 03:00:00 EETTiedote

EK ja Suomen Yrittäjät esittävät parannuksia kustannustuen kolmannelle rahoituskierrokselle. Liikevaihdon laskukriteeri tulee alentaa 20 prosenttiin ja kiinteiden kustannusten omavastuuta on laskettava. Maksatuksen alaraja tulee alentaa 1 000 euroon. Lisäksi suurille työllistäjille tulee käynnistää erillinen tukiohjelma. Kustannustuen kolmas kierros on tärkeää avata viiveettä.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme