Helsingin seudun kauppakamari

Kutsu: Peter Nymanin VIESTI, VAIKUTA, VAKUUTA -kirjan striimattu julkistamistilaisuus 17.5.

Jaa

Haluaisitko oppia paremmaksi viestijäksi, esiintyjäksi ja vuorovaikuttajaksi työelämässä ja muissakin tilanteissa?

Toimittaja, viestintävalmentaja Peter Nymanin teokseen Viesti, vaikuta, vakuuta on koottu havainnollisesti niin teoriaa ja tutkimusta kuin anekdootteja ja lyhyitä kertomuksia Nymanin työelämän eri vaiheilta.

Nyman on nähnyt vuosien varrella erilaiset mediapelit ja somekohut sekä seurannut suomalaisen viestintäkulttuurin kehittymistä kiinnostuneena sen eri muodoista eri viestintävälineissä. Kirjassa on tarinoita hänen toimiessaan muun muassa MTV3:n uutisankkurina, Uutisvuodon ylituomarina, viestinnän kouluttajana ja toimittajana.

Haastattelumuotoisessa tilaisuudessa Nyman kertoo kokemuksistaan yli kolmekymmenvuotisella urallaan viestinnän oppeja unohtamatta. Lisäksi yleisöllä on mahdollisuus esittää kysymyksiä chatin välityksellä.

Striimattu tilaisuus sopii kaikille niille, jotka kaipaavat vinkkejä oman esiintymisen ja vuorovaikutuksen kehittämiseen.

Julkistamistilaisuus ma 17.5. klo 14.00–15.30  

Tervetuloa seuraamaan striimattua Viesti, vaikuta, vakuuta -kirjan julkistamistilaisuutta ma 17.5. klo 14.00–15.30. 
Voit ilmoittautua mukaan Kauppakamarikaupassa. 

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Taina Parviainen, tuottaja, Helsingin seudun kauppakamari
Puh.: 050 358 0846, taina.parviainen@chamber.fi

Katariina Suominen, myyntipäällikkö, Helsingin seudun kauppakamari
Puh.: 045 773 32978, katariina.suominen@chamber.fi

Kuvat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Helsingin seudun kauppakamari
Helsingin seudun kauppakamari
Kalevankatu 12
00100 Helsinki

http://helsinki.chamber.fi/fi/

Kauppakamari on arvostettu ammattikirjallisuuden kustantaja, joka julkaisee vuosittain kymmeniä ajankohtaisia teoksia mm. juridiikan, johtamisen ja työsuhteen, taloushallinnon ja verotuksen aihealueilta. Muita suosittuja tuotteita ovat mm. www.kauppakamaritieto.fi, ammattilaisen ajantasainen verkkopalvelu, sekä säännöllisesti päivitettävät kansiot.  

www.kauppakamarikauppa.fi. 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Helsingin seudun kauppakamari

Kauppakamarikysely: Yritysten näköpiirissä ei ole uutta normaalia lähiaikoina, mutta toiveikkuus viriää3.5.2021 00:01:00 EEST | Tiedote

Uudenmaan yritysten liikevaihto- ja rekrytointiodotukset ovat useilla toimialoilla pitkästä aikaa vahvassa kasvussa. Helsingin seudun tilannetta vetävät alas erityisesti palvelu- sekä matkailu- ja ravitsemisalan yritysten yli vuoden jatkunut ahdinko. Näissä kriisiyrityksissä toipuminen uuteen normaaliin vie vielä pitkään, vaikka rokotukset etenisivät ja rajoitukset lievenisivät asteittain. Helsingin seudun yrityksistä edelleen 27 prosenttia arvioi, että niiden konkurssiriski on noussut merkittävästi – luku on huomattavasti suurempi kuin muualla maassa.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme